BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Custom κατασκευή ιστοσελίδας: χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά

Custom κατασκευή ιστοσελίδας

Custom κατασκευή ιστοσελίδας: Τι είναι αυτό που κάνει την κατασκευή ιστοσελίδας custom; Είναι τα γραφικά; Η εμφάνιση; Η προσοχή στη λεπτομέρεια; Σε αυτό το άρθρο θα μελετήσουμε πιο αναλυτικά τι είναι αυτό που διαχωρίζει την custom κατασκευή ιστοσελίδας από όλες τις υπόλοιπες ιστοσελίδες εκεί έξω, αλλά και γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να επιλέξετε αυτού του είδους κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας. 

Απολαύστε μία αίσθηση μοναδικότητας μέσω της custom κατασκευή ιστοσελίδας

Δεν θα χρησιμοποιούσατε το λογότυπο ή την επαγγελματική κάρτα μιας άλλης εταιρείας ως δική σας, οπότε γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα template για την κατασκευή ιστοσελίδας σας; Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο για να αρχίσετε να παρατηρείτε ότι πάνω κάτω πολλές ιστοσελίδες μοιάζουν σχεδόν ίδιες. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες χρησιμοποιούν δωρεάν ή χαμηλού κόστους templates.

Αλλά, όπως με όλα τα πράγματα, παίρνουμε πάντα αυτό που πληρώνουμε. Θέλετε η ιστοσελίδα σαν να είναι αξέχαστη ανάμεσα από χιλιάδες ανταγωνιστές που χρησιμοποιούν τον παρόμοιο σχεδιασμό στην ιστοσελίδα τους ή θέλετε να αφήνετε μια διαρκή εντύπωση χρησιμοποιώντας κατασκευή ιστοσελίδας custom που θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα μοναδικό δικό σας;

Δε θα επιλέγατε να χρησιμοποιήσετε το logo μίας άλλης εταιρίας σαν δικό σας, οπότε γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα template για την ιστοσελίδα σας;

Η Custom κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό από χαρακτηριστικά που την ορίζουν ως την απόλυτη επιλογή όταν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε έτοιμα templates.

Μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία με custom κατασκευή ιστοσελίδας

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να σκεφτείτε την κατασκευή ιστοσελίδας με custom σχεδιασμό είναι το μεγάλο ποσοστό ελευθερίας και ευελιξίας που σας προσφέρει. Στα προκατασκευασμένα templates, συχνά υπάρχει μία ακαμψία στη διάταξη και τα μεγέθη, μη ευέλικτα layouts, όπου όλα θα πρέπει να είναι αυστηρά σε τάξη και μέγεθος αφήνοντας περιθώριο για μία πολύ μικρή απόκλιση από το αρχικό σχέδιο.

Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και τα templates που παρέχουν μία σχετική ελευθερία επεξεργασίας της διάταξης, χρειάζονται πολλές γνώσεις προγραμματισμού για να καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα της εμφάνισης που θέλετε – μια εμφάνιση που πιθανότατα θα χαλάσει την επόμενη φορά που ο δημιουργός του template θα διαθέσει μία ενημέρωση.

Μία κατασκευή ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί ακριβώς με βάση τις ανάγκες σας, μπορεί από την αρχή να ενσωματώσει όλες τις ιδέες σας με έναν τρόπο που καλύπτει και βελτιώνει τους επιχειρηματικούς σας στόχους, με τρόπο που κανένα από τα φτηνά templates δεν μπορούν να καλύψουν. Επιπλέον, μία σοβαρή εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων λαμβάνει υπόψη της τους επιχειρηματικούς σας στόχους, το στυλ και την αντίληψη που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας.

Δημιουργήστε μία πιο ασφαλή ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας

Τα template είναι στόχος για τους επίδοξους hackers, κυρίως γιατί ο κώδικας που βρίσκεται από πίσω είναι τρωτός κι έτσι μπορούν να βρουν τις αδυναμίες του και να μπουν μέσα σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο template. Κι ενώ δε μπορούμε να ισχυριστούμε πως έχοντας πραγματοποιήσει μία custom κατασκευή ιστοσελίδας ότι δε μπορεί να δεχθεί επίθεση, η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι πολύ πιο χαμηλή από τη μέση ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί κάποιο template.

Eάν επιλέξετε να συνεργαστείτε με μία εταιρία για την custom κατασκευή ιστοσελίδας, μπορεί να σας παρέχει μία πολύ καλή υποστήριξη και support, σε σχέση με το περιορισμένο support που θα λάβετε εάν επιλέξετε κάποιον που απλά πειράζει templates

To να επενδύσετε σε μία custom κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να κοστίζει περισσότερο από ένα template, αλλά μπορεί μακροπρόθεσμα να σας αποπληρώσει από την άποψη της δημιουργικής έκφρασης, της ασφάλειας και της σταθερότητας που παρέχει. H κατασκευή ιστοσελίδας custom είναι μια καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά και σε μακροπρόθεσμη υποστήριξη.

Κατασκευή ιστοσελίδας και βελτιστοποίηση SEO Optimization

Αν έχετε αποφασίσει τη δημιουργία ιστοσελίδας ή την κατασκευή eshop και επιλέγετε τη φθηνότερη λύση των templates, τότε θα περιορίσετε τις προοπτικές ανάπτυξης σας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Αποτέλεσμα να πληρώσετε ξανά και ξανά για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ή ιστοσελίδας ή για υπηρεσίες που δε θα σας παρέχουν όσα υπόσχονται.  Αυτό σημαίνει ότι η online επιχείρησή σας χρειάζεται μια δημιουργία ιστοσελίδας με προοπτικές βελτιστοποίησης που επιδέχεται υπηρεσίες SEO. Αυτό περιλαμβάνει κώδικα, custom σχεδιασμό, custom περιεχόμενο και φυσικά βελτιστοποίηση της ίδιας της σελίδας για καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα Google.

Ένα πραγματικά custom website είναι κατασκευασμένο για να μεγαλώνει μαζί σας

Τέλος, ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με τα φθηνά websites που είναι βασισμένα σε templates, ενώ μπορεί να είναι υπέροχα όταν τα πρωτοχρησιμοποιείτε, μπορεί να γίνουν πραγματικό πρόβλημα καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Ενώ προεκτείνεστε σε νέους τομείς ή προσλαμβάνετε επιπλέον προσωπικό, θα χρειαστείτε να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας. Δυστυχώς, ακόμα και με templates, αυτό μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.

Σημαντικό: Με την κατασκευή ιστοσελίδας με custom σχεδιασμό, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση επιθυμείτε, να προσθέσετε όσες σελίδες θέλετε, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα ενώ διασφαλίζετε ότι όλα είναι ακριβώς όπως εσείς τα θέλετε.

Ενδιαφέρεστε για δημιουργία custom ιστοσελίδας ή την κατασκευή eshop για την επιχείρησή σας;

Στην AppGene προσφέρουμε ολοκληρωμένες custom λύσεις, με σύγχρονα και φιλικά μέσα ως προς το χρήστη. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την δημιουργία website και την κατασκευή eshop που θα προσφέρει τη μέγιστη χρηστικότητα χαρίζοντάς της τη μοναδικότητα που αξίζει στο επιχειρηματικό όραμα της επιχείρησή σας.

Eπικοινωνήσετε με την ομάδα της AppGene, για οποιοδήποτε θέμα αφορά την custom κατασκευή ιστοσελίδας, για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.