BLOG / BLOG

Εφαρμογές για κινητά: Γιατί είναι τόσο δημοφιλείς στους χρήστες κινητών τηλεφώνων;

Εφαρμογές για κινητά

Στη σημερινή εποχή, οι κινητές συσκευές είναι γεμάτες με εφαρμογές για κινητά. Κατά μέσο όρο, σε κάθε smartphone ο κάθε χρήστης χρησιμοποιεί περίπου 30 εφαρμογές για κινητά κάθε μήνα. Η κατηγορία των mobile εφαρμογών ποικίλει: από ψυχαγωγικές mobile εφαρμογές μέχρι mobile εφαρμογές για shopping, εφαρμογές για ταξίδια, εφαρμογές για μαγειρική, εκπαιδευτικές εφαρμογές για κινητά, κοινωνικά δίκτυα και πολλές άλλες.

Οι εφαρμογές για κινητά αναμένεται να έχουν κέρδος $581.9 δις δολάρια μέχρι το 2020.

To 57% της χρήσης των ψηφιακών μέσων έρχεται μέσω των εφαρμογών για κινητά. Σύμφωνα με τα στατιστικά, 205 δις εφαρμογές έχουν κατεβάσει οι χρήστες στο 2018, το οποίο είναι 15% περισσότερο από το 2017. Αυτή η τάση πρόκειται να αυξηθεί κατά 25% μέχρι το 2022.

Εφαρμογές για κινητά: Οι λόγοι πίσω από την αύξηση της δημοφιλίας τους

Ο αριθμός των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες αυξάνονται. Ο αριθμός των εφαρμογών που κατασκευάζονται από τις επιχειρήσεις αυξάνονται. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εφαρμογές που διαχειρίζονται άλλες εφαρμογές στο κινητό σας. Αυτή είναι απόδειξη ότι η δημοφιλία των mobile apps έχει ανέβει! Αλλά γιατί; Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να προχωρήσουν στην κατασκευή mobile εφαρμογής; Ποιος είναι ο ακριβής λόγος πίσω από τη δημοφιλία τους; Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα που εξηγεί ακριβώς τους λόγους.

Η δημιουργία mobile εφαρμογών κάνει τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη.

Όπως γνωρίζετε υπάρχει εφαρμογή για εύρεση εισιτηρίων, εφαρμογές τραπεζών, εφαρμογές πληροφοριών, εφαρμογές που συνδέουν φίλους, εφαρμογές γνωριμιών, εκπαιδευτικές εφαρμογές για παιδιά, εφαρμογές που είναι βασικά ηλεκτρονικά gadget για το σπίτι. Όλα αυτά τα πράγματα και πολλά περισσότερα έχουν γίνει πιο εύκολα για τους χρήστες των κινητών. Το Iot μαζί με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις στη δημιουργία mobile εφαρμογών, προσφέρει στους χρήστες ένα πιο έξυπνο και πιο απλό τρόπο να κάνουν πράγματα.

Εάν ένας χρήστης επιθυμεί να έχει καθημερινή πρόβλεψη καιρού, δε χρειάζεται να το αναζητήσει online. Μπορεί απλά να κατεβάσει μία εφαρμογή καιρού, η οποία θα τον ειδοποιεί για τον καιρό που υπάρχει στην τοποθεσία που βρίσκεται. Εάν ο χρήστης ξεχάσει να κλείσει το κλιματιστικό πριν φύγει από το σπίτι, τότε μπορεί να το κάνει απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή στο κινητό του. Εάν κάποιος θέλει να ταξιδέψει σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία αλλά να αποφύγει την κίνηση, τότε μπορεί μέσω κάποιας εφαρμογής στο κινητό του να τσεκάρει τις ώρες με τη λιγότερη κίνηση!

Οι Εφαρμογές για κινητά είναι διασκεδαστικές!

Η έννοια του socializing έχει αλλάξει τις τελευταίες δεκαετίες. Τώρα οι άνθρωποι μετά βίας επικοινωνούν μεταξύ τους όταν περιμένουν τρένα, πτήσεις, συνεντεύξεις, ή κάθονται κάπου γενικότερα.  Είμαστε απασχολημένοι με τα κινητά μας. Είτε τσεκάρουμε τα updates στα social media, είτε παίζουμε παιχνίδια είτε τσατάρουμε είτε αναζητούμε κάποια πληροφορία. Τα social media και τα παιχνίδια στο κινητό είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για τις ζωές των ανθρώπων πλέον. Δε χρησιμοποιούνται μόνο στον ελεύθερο χρόνο κάποιου. Οι άνθρωποι είναι εθισμένοι σε τέτοιου είδους εφαρμογές για κινητά και τις απολαμβάνουν. Οι επιχειρήσεις επίσης χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία προς όφελός τους. Οι mobile εφαρμογές γενικά παρέχουν βοήθεια, άνεση, διασκέδαση και ψυχαγωγία στους χρήστες.

Οι άνθρωποι σπαταλούν χρόνο στο κινητό τους άρα και στις εφαρμογές για κινητά

O μέσος χρήστης τσεκάρει το κινητό του κάθε 18 λεπτά. Αυτή είναι μία συνεχής δραστηριότητα. Οι άνθρωποι δε κοιτάζουν το κινητό τους για να καλέσουν κάποιον 4 φορές μέσα σε μία ώρα. Ωστόσο, τσεκάρουν το κινητό τους για να διαβάσουν τις ειδοποιήσεις τους, να δουν τα updates τους και να παίξουν παιχνίδια. Όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια εφαρμογή και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε επιχείρηση θα έπρεπε να έχει τη δική της mobile εφαρμογή.

Εάν έχετε μία θαυμάσια ιδέα για δημιουργία mobile εφαρμογής, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με την ομάδα μας ώστε μαζί να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο τεχνολογικό βήμα! H εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία αθλητικής εφαρμογής, τη δημιουργία Health & Medical εφαρμογής, δημιουργία mobile game εφαρμογής, τη δημιουργία εφαρμογής για εστιατόρια, τη δημιουργία εφαρμογής για κατάστημα, τη δημιουργία εφαρμογής για κατάστημα με ρούχα, τη δημιουργία εφαρμογής τραπεζας και οποιαδήποτε άλλη δημιουργία android εφαρμογής και δημιουργία ios εφαρμογής επιθυμείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.