BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας: 10 πλεονεκτήματα

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σκέφτεστε εάν η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που πρέπει να κάνετε; Σήμερα το να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα είναι τόσο σημαντικό όσο το να έχετε κατάστημα, γραφείο ή τηλεφωνικό αριθμό. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, έξι στους δέκα πελάτες περιμένουν από τις εταιρίες να έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα της επιχείρησής τους online. Δε θα έπρεπε να τους απογοητεύσετε. Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διοικείτε μία επιχείρηση να μερικοί λόγοι που θα σας προβληματίσουν γιατί δεν το κάνατε νωρίτερα.

Πλεονεκτήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας:

#1 Online Παρουσία 24/7

Με την κατασκευή ιστοσελίδας σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να σας βρουν πάντα- ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ακόμα και εκτός των ωρών εργασίας, η ιστοσελίδα σας συνεχίζει να βρίσκει νέους πελάτες. Προσφέρει ευκολία στους χρήστες καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται από το σπίτι τους. Xωρίς να αισθάνονται πίεση ότι πρέπει να αγοράσουν. Επίσης, οι περισσότερες εταιρίες στις μέρες μας έχουν ιστοσελίδα. Oπότε είναι πολύ πιθανό να χάνετε πελάτες από τους ανταγωνιστές σας όσο δεν αποφασίζετε την κατασκευή ιστοσελίδας.

#2 Με την κατασκευή ιστοσελίδας πραγματοποιείται ανταλλαγή πληροφοριών

Στην πιο απλή της μορφή, μία ιστοσελίδα αποτελεί ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να επικοινωνίας ανάμεσα σε αγοραστές και πωλητές. Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να καταχωρήσετε τις ώρες λειτουργίας και τις πληροφορίες επικοινωνίας. Ακόμα μπορείτε να δείξετε εικόνες από την τοποθεσία ή τα προϊόντα σας και να χρησιμοποιήσετε φόρμες επικοινωνίας ώστε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες. Μπορείτε ακόμα να δεχτείτε κάποια κριτική από τους υπάρχοντες πελάτες. Έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε βίντεο ώστε να κρατήσετε πραγματικά ενεργούς τους πελάτες. Έτσι θα προωθήσετε την επιχείρησή σας με ένα δραστικό και οικονομικό τρόπο. Αυτός επίσης είναι ένας καλός τρόπος για να διαφημιστείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να δημιουργήσετε μία κοινωνία καταναλωτών.

#3 Η κατασκευή ιστοσελίδας χαρίζει αξιοπιστία

Στο σύγχρονο κόσμο, υπάρχει μία προσδοκία για κάθε φημισμένη εταιρία να έχει κάποιου είδους διαδικτυακή παρουσία. Οι πιθανοί πελάτες θα ενοχλούνταν από οποιαδήποτε επιχείρηση δεν είχε τηλέφωνο ή φυσική διεύθυνση. Το ίδιο μπορεί να νιώσουν για μία επιχείρηση που δεν έχει ιστοσελίδα. Αυτά είναι χρήσιμα εργαλεία στην κατασκευή ιστοσελίδας για να μοιράζεστε σημαντικές πληροφορίες γύρω από την επιχείρησή σας με τους καταναλωτές. Μέσα από αυτό τον τρόπο δίνετε μία απάντηση στο γιατί θα έπρεπε να σας εμπιστευτούν και τι θα έπρεπε να γνωρίζουν. Με το να έχετε μία ποιοτική, εύκολη στη χρήση ιστοσελίδα κάνει τους καταναλωτές να έχουν μία θετική εμπειρία σε όλες τις περιοχές της επιχείρησής σας.

#4 Μειώνει τα έξοδα της επιχείρησής σας

Όσο απλό είναι το να παρουσιάζεται κάποιες πληροφορίες, τόσο απλά μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για να πωλήσετε αγαθά και υπηρεσίες κατευθείαν στους καταναλωτές. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να εξαλείψετε την ανάγκη για την ύπαρξη ενός φυσικού καταστήματος το οποίο ακολουθείται από πολλά λειτουργικά έξοδα ( ενοίκια, αναλώσιμα κτλ). Εξαλείφοντας τα παραπάνω θα σας επιτρέψει να μειώσετε τις τιμές των προϊόντων σας, δίνοντας στην επιχείρησή σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.  Επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και εντός της επιχείρησης. Έχετε νέα να μοιραστείτε με τους συναδέλφους ή κάποια σημαντική πληροφορία από τη διοίκηση; Με την κατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο αφού ότι χρειάζεστε βρίσκεται σε ένα μέρος και είναι προσβάσιμο όλη την ώρα.

#5 Με την κατασκευή ιστοσελίδας επιτυγχάνετε μεγέθυνση της Αγοράς

Αφού η ιστοσελίδα σας είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο, η ικανότητα να μην περιορίζεστε γεωγραφικά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Με την κατασκευή ιστοσελίδας οποιοσδήποτε, από οποιαδήποτε χώρα μπορεί να βρει την εταιρία σας και να αποτελέσει πιθανό πελάτη.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η ομάδα μας, ειδική σε θέματα γύρω από τη κατασκευή ιστοσελίδων, τη κατασκευή eshop αλλά και τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει με σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

#6 Έχετε πρόσβαση σε Insights Πελατών

Εργαλεία Analytics σας επιτρέπουν να αναγνωρίσετε ποιος είναι ο τυπικός σας πελάτης, πως σας βρήκε, τι του αρέσει. Μαθένετε σε τι θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επιχείρησή σας ώστε να μεγιστοποιήσετε τις αγορές μέσω της ιστοσελίδας σας. Τα διαθέσιμα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το πως τα κοινωνικά δίκτυα επηρεάζουν την επιχείρησή σας. Ακόμα και να σας επισημάνουν τι θα πρέπει να αλλάξετε offline όπως τις ώρες λειτουργίας, τις προωθητικές ενέργειες και την ποικιλία προϊόντων.

#7 Διαφήμιση

Εργαλεία όπως το Google AdWords ή η διαφήμιση μέσω Facebook μπορούν να σας δώσουν τη δύναμη να προσεγγίσετε καταναλωτές με περισσότερη ακρίβεια και αξιοπιστία από ότι η παραδοσιακή offline διαφήμιση. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO και η online διαφήμιση είναι ένας υπέροχος τρόπος να αναπτύξετε μία ενεργή σχέση με τους χρήστες. Στόχος να οδηγήσετε το κοινό μέσα στην ιστοσελίδα σας. Με την κατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να είστε ο πρώτος που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του χρήστη στο διαδίκτυο, όταν ενδιαφέρεται για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

#8 Online Ανταγωνιστές

Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα είναι πολύ πιθανό οι ανταγωνιστές σας να έχουν. Αυτό σημαίνει ότι χάνεται την ευκαιρία να αποκτάται νέους πελάτες και να είστε στην πρώτη σκέψη του μυαλού τους όταν αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες. Είναι κρίσιμο το να μη χάνονται ευκαιρίες και να κερδίζετε τη μάχη του ανταγωνισμού.

#9 Εξυπηρέτηση Πελατών Online

Οι ιστοσελίδες προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να χειριστείτε την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέροντας απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις FAQ (Frequently Asked Questions), μπορείτε να μειώσετε το κόστος της εξυπηρέτησης και να κερδίσετε χρόνο και χρήμα, καθώς και να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες.

#10 Η κατασκευή ιστοσελίδας παρέχει ευκαιρία ανάπτυξης

Οι ιστοσελίδες γενικά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσφέρεται χώρο σε πιθανούς επενδυτές. Δείχνουν πληροφορίες γύρω από το τι είναι η επιχείρηση, τι έχει καταφέρει έως τώρα αλλά και τι δυνατότητες έχει για το μέλλον.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η ομάδα μας, ειδική σε θέματα γύρω από τη κατασκευή ιστοσελίδων, τη κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει με σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.