Δημιουργία custom εφαρμογών

κατασκευή ιστοσελίδας

Δημιουργία custom εφαρμογών

κατασκευή ιστοσελίδας

Προσαρμοσμένη δημιουργία custom εφαρμογών, ιδανική για κάθε επιχείρηση που αναζητά μία λειτουργική και εύχρηστη λύση βασισμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της.

κατασκευή ιστοσελίδας

Γιατί να επιλέξετε τη δημιουργία custom εφαρμογής;

Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, έτσι και κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και απαιτεί λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες της. Για το λόγο αυτό, η δημιουργία custom εφαρμογών είναι η απάντηση σε κάθε ανάγκη για λύση, στα προβλήματα και τις διαδικασίες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Πλεονεκτήματα για τη δημιουργία custom εφαρμογών

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Κατά τη δημιουργία custom εφαρμογών έχετε απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο. Η ομάδα μας δημιουργεί σχετικό πλάνο εργασιών με όλα τα στάδια υλοποίησης. Με αυτό τον τρόπο, αποκτάτε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας, καθώς γνωρίζετε τι αναπτύσσετε, πως εξελίσσεται η custom εφαρμογή και εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα ή σημεία βελτίωσης, πριν την τελική δημιουργία custom εφαρμογών.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ο σχεδιασμός παίζει μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα εμπειρία χρήστη και τη λειτουργικότητα της custom εφαρμογής. Για αυτό και η χρήση πρότυπων σχεδίασης είναι απαραίτητο για ένα μοναδικής ποιότητας βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα που συμβαδίζει με τα τεχνολογικά trends. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων, τεκμηριωμένων διαδικασιών και προτύπων σχεδίασης custom εφαρμογών, θα δημιουργηθεί ένα high-end αποτέλεσμα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Για αυτό και η επιλογή ενός έτοιμου λογισμικού όταν αναζητείτε λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, δεν θα σας καλύψει. Η δημιουργία custom εφαρμογών βασίζεται αποκλειστικά στις ιδιαιτερότητες της εταιρίας σας, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να καλύψει τις ανάγκες σας. Το τελικό προϊόν, η custom εφαρμογή, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς και είναι μοναδικό.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ
ΚΟΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο καθ΄ όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και της δημιουργίας custom εφαρμογών, σας παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου του κόστους. Η ομάδα μας θα προετοιμάσει για εσάς μία αναλυτική καταγραφή των λειτουργιών και του κόστους για τη δημιουργία της custom εφαρμογής, χωρίς κρυφές χρεώσεις και επιπλέον έξοδα στο τέλος. Έτσι εξασφαλίζουμε ένα ξεκάθαρο κόστος κατασκευής, αποφεύγοντας τις τακτικές των περισσότερων εφαρμογών που κυκλοφορούν.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Στο άμεσο μέλλον, ενδέχεται να προκύψουν καινούργιες ανάγκες. Μέσα από τη δημιουργία custom εφαρμογών, μας δίνεται η δυνατότητα πλήρους επεκτασιμότητας, ώστε όταν προκύψουν νέες ανάγκες να μπορούμε με τις κατάλληλες ενέργειες να τις υλοποιήσουμε. Σε αντίθεση με μία έτοιμη λύση εφαρμογής ή λογισμικού, όπου δε θα μπορούν να δεχθούν επιπλέον λειτουργίες στο μέλλον, οδηγώντας σας στον μονόδρομο της αγοράς πολλαπλών εφαρμογών, ανεβάζοντας το κόστος.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Είναι πολύ σημαντικό η λύση που θα επιλέξετε για την επιχείρησή σας να μπορεί εύκολα να είναι προσβάσιμη και να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευή. Είτε αναφερόμαστε σε smartphone, tablet ή υπολογιστή, ο χρήστης θα πρέπει με απλά βήματα να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες της εφαρμογής και να διεκπεραιώνει την ενέργεια για την οποία εισήλθε σε αυτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η ασφάλεια των δεδομένων μίας εφαρμογής είναι βασικό για τη λειτουργία της. Η ομάδα μας δίνοντας μεγάλη προσοχή, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την καλή ποιότητα και στην ασφάλεια των πληροφοριών. Κατά τη δημιουργία custom εφαρμογών, αναπτύσσουμε όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούμε καθημερινά backups παρέχοντας τη δυνατότητα επαναφοράς ανά πάσα στιγμή.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η εξειδικευμένη ομάδα της AppGene μέσα από τη χρόνια ενασχόληση με τη δημιουργία custom εφαρμογών, μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Όλες οι custom εφαρμογές που δημιουργούμε, έχουν την πλήρη υποστήριξη από την πλευρά μας. Για αυτό και κάθε πλάνο support δημιουργείται on demand, είναι ξεκάθαρο και στηρίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες της εφαρμογής σας.

Η δημιουργία custom εφαρμογών, αποτελεί την ιδανική λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τη λειτουργικότητα και τον έλεγχο των διαδικασιών. Η δημιουργία custom εφαρμογών, θα καλύψει κάθε ανάγκη λογισμικού, χαρίζοντας σας μία εύκολη εμπειρία χρήσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Βρισκόμαστε δίπλα σε εσάς και την επιχείρησή σας εδώ και δύο δεκαετίες,
παρέχοντας λύσεις και custom εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
δίνοντας έμφαση στη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του προσωπικού σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες σας για custom εφαρμογές και λογισμικό και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Δώστε μας λίγο χρόνο να πραγματοποιήσουμε τη σχετική έρευνα, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net