Κατασκευή Microsite

κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Microsite

κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή microsite αποτελεί την ιδανική λύση προώθησης και προβολής στο κόσμο του διαδικτύου για μεμονωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που λανσάρονται από μία επιχείρηση.

κατασκευή ιστοσελίδας

Τι είναι όμως τα microsites;

Όπως μας κατευθύνει και η ίδια η λέξη τα microsites είναι κάτι σαν ‘μίνι ιστοσελίδες’ και αποτελούν ουσιαστικά μία ξεχωριστή landing page, δηλαδή μία κεντρική σελίδα στο διαδίκτυο. Συνήθως αποτελούν κομμάτι ενός πιο κεντρικού site της εταιρίας, αλλά δεν είναι απαραίτητο καθώς μπορούν να υφίστανται και αυτόνομες κάτω από ένα domain μίας καμπάνιας, όπου οι καταναλωτές εύκολα μπορούν να επισκεφθούν.

Η κατασκευή microsite περιλαμβάνει τα εξής πλεονεκτήματα:

ΓΡHΓΟΡΟΣ ΧΡOΝΟΣ
ΑΝAΠΤΥΞΗΣ MICROSITE

Δυνατότητα ταχύτατης ανάπτυξης και ολοκλήρωσης του project, ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα για την κατασκευή microsite. Ο χρόνος αποτελεί σημαντικό παράγοντα, καθώς οι διαφημιστικές καμπάνιες και διαγωνισμοί θα πρέπει να έχουν βγει στον αέρα σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΧΑΜΗΛΟ ΚOΣΤΟΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚHΣ ΚΑΜΠAΝΙΑΣ

Το διαφημιστικό budget επιβαρύνεται λιγότερο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επενδύσετε τους πόρους της επιχείρησής σας σε άλλα κανάλια. Καθώς το μέγεθος και οι απαιτήσεις του microsite είναι πιο περιορισμένο σε σχέση με ένα site, η κατασκευή microsite αποτελεί μία οικονομική λύση που εξυπηρετεί απόλυτα το σκοπό της διαφήμισης.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μέσα από την κατασκευή microsite δίνεται η δυνατότητα να δοθεί έμφαση στο προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να προωθήσετε. Αυτή η ξεχωριστή προβολή βοηθά στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με το κοινό, βοηθώντας την επιχείρηση να κάνει το brand σας πιο γνωστό.

ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι πληροφορίες σε ένα microsite ακολουθούν τη μέθοδο αφήγησης. Η ιστορία του προϊόντος εξελίσσεται σαν μία εξιστόρηση καθώς οι χρήστες κάνουν scroll στο microsite. Οι χρήστες είναι συνηθισμένοι να περιηγούνται με αυτό τον τρόπο λόγω της συνεχούς χρήσης στα mobile website και κοινωνικά δίκτυα.

RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
MICROSITE

Η δημιουργία microsite που ανταποκρίνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή του χρήστη, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη και κάνοντας την πλοήγηση μοναδική.

ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ

Η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, ο τρόπος που παρουσιάζεται το προϊόν και η ύπαρξη ειδικών κουμπιών call to action στην κατασκευή microsite, ωθούν τους χρήστες σε δράση, αυξάνοντας έτσι το conversion rate και τα κέρδη της επιχείρησης.

κατασκευή ιστοσελίδας
Η ομάδα μας συνεργάζεται συνεχώς με εταιρίες που επιλέγουν την κατασκευή microsite σαν προωθητική ενέργεια για την διεξαγωγή διαγωνισμών και διαφημιστικών καμπανιών.
Με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια μετατρέπουμε την κατασκευή microsite στην καλύτερη επιλογή για τέτοιου είδους διαφημιστική προώθηση μετατρέποντας το επιχειρηματικό όραμα της επιχείρησης σε πραγματικότητα.

Η κατασκευή microsite, αποτελεί την ιδανική λύση για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας μέσω διαδικτύου αδιάκοπτα, αυξάνοντας τη σχέση αλληλεπίδρασής σας με το κοινό. Η δημιουργία microsite θα καλύψει κάθε ανάγκη για προωθητική ενέργεια επικοινωνώντας το μήνυμα της καμπάνια σας με τα μέγιστα αποτελέσματα, χαρίζοντας παράλληλα στους χρήστες μία εύκολη εμπειρία πλοήγησης.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MICROSITE

Η κατασκευή microsite αποτελεί τη λύση κλειδί
για κάθε προωθητική ενέργεια, festival, διαγωνισμό και κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια στο διαδίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την κατασκευή microsite, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net