Γέφυρα ERP eshop

Γέφυρα ERP eshop

Γέφυρα ERP eshop

Γέφυρα ERP eshop

Με τη γέφυρα ERP eshop, επιτυγχάνεται η ομαλή λειτουργία, η αποδοτικότερη διαχείριση και η δυνατότητα συνεχούς επέκτασης και βελτίωσης των λειτουργιών που προσφέρει η επιχείρησή σας.

Γέφυρα ERP eshop
Σε κάθε κατασκευή eshop, ο όγκος και οι κατηγορίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι μεγάλος και δύσκολα διαχειρίσιμος. Η σωστή ενημέρωση των αποθεμάτων, η καταχώρηση των προϊόντων στο eshop, η ενημέρωση των τιμών και η διαχείριση των παραγγελιών είναι διαδικασίες αναγκαίες για την ομαλή λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
Εάν έχετε οδηγηθεί στην κατασκευή eshop, αλλά υπάρχει συνδυασμός με φυσικό κατάστημα, τότε δημιουργείται η ανάγκη ενημέρωσης παραπάνω από ενός συστήματος σχετικά με τα προϊόντα eshop. Η ύπαρξη συστήματος ERP και εν τέλει η γέφυρα ERP eshop, είναι η καλύτερη λύση για την ομαλή λειτουργία όλων των διαδικασιών του eshop.

Η γέφυρα ERP eshop περιλαμβάνει:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
CUSTOM ΓΕΦΥΡΑΣ ERP
ΜΕ ESHOP

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη custom γέφυρας ERP βασισμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη και της επιχείρησης on demand για μία ομαλή γεφυροποίηση.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ESHOP
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop παρέχεται η δυνατότητα να συγχρονίζονται τα προϊόντα που διαθέτει ο κατάλογος eshop με τα προϊόντα που βρίσκονται στο σύστημα ERP σας. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση του χρόνου από την καταχώρηση των προϊόντων.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η γέφυρα ERP με eshop εξασφαλίζει το συγχρονισμό αποθεμάτων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο για καλύτερη πληροφόρηση και διαχείριση. Επίσης παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση για το απόθεμα στους καταναλωτές αποφεύγοντας το overselling.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ESHOP

Οι κατηγορίες των προϊόντων του ERP συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο με τις κατηγορίες προϊόντων του eshop.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ESHOP

Τα στοιχεία κάθε νέας παραγγελίας στο eshop αποστέλλεται μέσα από τη γέφυρα ERP eshop αυτόματα και καταχωρείται μέσα στο σύστημα ERP, με στόχο την καλύτερη διαχείριση και διεκπεραίωσή της.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα στοιχεία κάθε εγγεγραμμένου πελάτη καταχωρούνται και μέσα στο σύστημα ERP, αποθηκεύοντας τα στοιχεία του, δημιουργώντας καλύτερη εικόνα για το πελατειακό σας κοινό.

ΔΥΝΑΤOΤΗΤΑ
ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Δυνατότητα γέφυρας έκπτωσης σε όλο τον προϊοντικό κατάλογο αλλά και σε μεμονομένες κατηγορίες προϊόντων στο ERP και εφαρμογή τους στο eshop.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ERP ESHOP

Συνεχής παροχή υποστήριξης από την ομάδα μας σε κάθε διαδικασία για την ολοκλήρωση της γέφυρας ERP eshop.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με τη δημιουργία γέφυρας ERP eshop επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ταχύτητα επικοινωνίας, αλλά και ευελιξία με δυνατότητα επέκτασης για μελλοντικές λειτουργίες.

Υποστήριξη Β2Β λειτουργίας

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop παρέχεται υποστήριξη και της B2B λειτουργίας του eshop, όταν είναι διαθέσιμη, με δυνατότητα εισαγωγής των ειδικών τιμών χονδρικής, για τους B2B πελάτες.

Πλεονεκτήματα για τη δυναμική γέφυρα ERP eshop

Η γέφυρα ERP Eshop προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην online επιχείρησή σας, όπως τον πλήρη έλεγχο στην επίβλεψη της εταιρίας, περιορισμό των ανθρώπινων λαθών διαχείρισης αλλά και την παροχή ικανοποίησης του χρήστη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop επιτυγχάνεται καλύτερη διαχείριση σε όλο το εύρος της επιχείρησης, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο.

ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Με την αυτόματη ενημέρωση των στοιχείων των προϊόντων μέσα από τη διασύνδεση και τη γέφυρα ERP eshop, περιορίζεται η ανθρώπινη παρέμβαση στην καταχώρηση δεδομένων και επιτυγχάνεται η αποφυγή σφαλμάτων.

ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop, επιτυγχάνεται περιορισμός του overselling σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία λόγω κακής ενημέρωσης σχετικά με το διαθέσιμο απόθεμα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ESHOP

Οι χρήστες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα στοιχεία και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων κατά την ηλεκτρονική τους παραγγελία.

ΑΥΞΗΣΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η αυτοματοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών διαδικασιών κατά την καταχώρηση των προϊόντων εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, κερδίζοντάς σας έτσι δυνατότητα ενασχόλησης με άλλα θέματα της online επιχείρησης.

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η online επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα μέσα από την χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορικής που οδηγούν στην ψηφιακή μεταμόρφωσή της.

Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιο σύστημα ERP και επιθυμείτε τη γέφυρα ERP eshop;
Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς custom γέφυρα ERP eshop, ώστε να καλύψει κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη της online επιχείρησής σας.

Η CUSTOM ΓΕΦΥΡΑ ERP ESHOP ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η γέφυρα ERP eshop αποτελεί βασική κίνηση λειτουργικότητας
για μια σύγχρονη ανταγωνιστική εμπορική online επιχείρηση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΓΕΦΥΡΑ ERP ESHOP;

Στείλτε μας λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα ERP και το eshop σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την ERP γέφυρα eshop, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net