Κατασκευή eshop

Γέφυρα ERP eshop

Κατασκευή eshop

Γέφυρα ERP eshop

Με τη κατασκευή eshop, επιτυγχάνεται η επέκταση της δραστηριότητας της επιχείρησής σας διαδικτυακά, καθώς και η παράλληλη αύξηση των πωλήσεών
και των εσόδων σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η κατασκευή eshop περιλαμβάνει:

ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου CMS για να έχετε τον πλήρη έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερες και εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ESHOP

Δυνατότητα καταχώρησης προϊόντων σε πραγματικό χρόνο, αλλά και μεταφορά από άλλες βάσεις δεδομέων, csv – excel χωρίς όριο στον αριθμό που μπορείτε να καταχωρήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΦΙΛΤΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραμετροποίηση εύρεσης προϊόντων μέσα από ειδικά φίλτρα, όπως το εύρος τιμής, το μέγεθος, το χρώμα κτλ. για την ταχύτητα εξυπηρέτησης του χρήστη.

ΤΡΟΠΟΙ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σύστημα υπολογισμού του κόστους των μεταφορικών για νομούς – περιοχές – χώρες με βάση τον όγκο ή το βάρος της συσκευασίας των προϊόντων του eshop.

ΤΡΟΠΟΙ
ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσφέρετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα κτλ) και διασφάλιση των συναλλαγών, για διευκόλυνση και ασφάλεια των καταναλωτών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα. Οι σελίδες, το περιεχόμενο, οι πιστωτικές κάρτες και οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με το ίδιο σύστημα που ασφαλίζουν οι τράπεζες τα δεδομένα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
NEWSLETTER

Δυνατότητα αποστολής προωθητικών e-mails (προσφορών). H στρατηγική newsletter αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας των πωλήσεων και μία από τις πιο αξιόπιστες και επικερδείς μεθόδους του digital marketing.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ &
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προγραμματισμένες εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες ανά είδος – κατηγορία. Αυξήστε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα του καταστηματός σας, προσφέροντας στους πελάτες σας εκπτωτικούς κωδικούς.

SEO ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ESHOP

Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για υψηλές κατατάξεις στις αναζητήσεις.

RESPONSIVE
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ESHOP

Το eshop προσαρμόζεται αυτόματα στο πλάτος της οθόνης κάθε συσκευής, υπολογιστή, tablet – smartphone.

ΤΕΧΝΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ESHOP

Συνεχής τεχνική υποστήριξη για επίλυση των προβλημάτων από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

ANALYTICS &
REPORTS

Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και προβολή των παραγγελιών, των πωλήσεων και των κινήσεων των χρηστών, ώστε να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Η κατασκευή eshop, επεκτείνει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο καθημερινά 24 ώρες και αυξάνει τις πωλήσεις σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στόχος μας είναι η κατασκευή eshop προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας με στόχο την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ικανοποίηση των καταναλωτών και την ασφάλεια συναλλαγών.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Η κατασκευή eshop αποτελεί μια από τις βασικότερες κινήσεις εξέλιξης
για μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση

Εάν διαθέτετε σύστημα ERP και αναζητείτε τη σύνδεση του ERP με το eshop, η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει για εσάς μία custom γέφυρα ERP eshop, βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Με τη σύνδεση ERP eshop, επιτυγχάνεται επιτυχής συγχρονισμός προϊόντων eshop και φυσικού καταστήματος, συγχρονισμός των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός κατηγοριών eshop, καταχώρηση νέων παραγγελιών, δυνατότητα μαζικών εκπτώσεων, αλλά και υποστήριξη Β2Β λειτουργίας στην κατασκευή eshop B2B. 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP;

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την κατασκευή eshop, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΟΥ 14, 10443 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net