Κατασκευή eshop

Γέφυρα ERP eshop

Κατασκευή eshop

Γέφυρα ERP eshop

Με τη κατασκευή eshop, επιτυγχάνεται η επέκταση της δραστηριότητας της επιχείρησής σας διαδικτυακά, καθώς και η παράλληλη αύξηση των πωλήσεών
και των εσόδων σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η κατασκευή eshop περιλαμβάνει:

ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου CMS για να έχετε τον πλήρη έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερες και εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ESHOP

Δυνατότητα καταχώρησης προϊόντων σε πραγματικό χρόνο, αλλά και μεταφορά από άλλες βάσεις δεδομέων, csv – excel χωρίς όριο στον αριθμό που μπορείτε να καταχωρήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΦΙΛΤΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραμετροποίηση εύρεσης προϊόντων μέσα από ειδικά φίλτρα, όπως το εύρος τιμής, το μέγεθος, το χρώμα κτλ. για την ταχύτητα εξυπηρέτησης του χρήστη.

ΤΡΟΠΟΙ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σύστημα υπολογισμού του κόστους των μεταφορικών για νομούς – περιοχές – χώρες με βάση τον όγκο ή το βάρος της συσκευασίας των προϊόντων του eshop.

ΤΡΟΠΟΙ
ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσφέρετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα κτλ) και διασφάλιση των συναλλαγών, για διευκόλυνση και ασφάλεια των καταναλωτών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα. Οι σελίδες, το περιεχόμενο, οι πιστωτικές κάρτες και οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με το ίδιο σύστημα που ασφαλίζουν οι τράπεζες τα δεδομένα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
NEWSLETTER

Δυνατότητα αποστολής προωθητικών e-mails (προσφορών). H στρατηγική newsletter αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας των πωλήσεων και μία από τις πιο αξιόπιστες και επικερδείς μεθόδους του digital marketing.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ &
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προγραμματισμένες εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες ανά είδος – κατηγορία. Αυξήστε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα του καταστηματός σας, προσφέροντας στους πελάτες σας εκπτωτικούς κωδικούς.

SEO ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ESHOP

Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για υψηλές κατατάξεις στις αναζητήσεις.

RESPONSIVE
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ESHOP

Το eshop προσαρμόζεται αυτόματα στο πλάτος της οθόνης κάθε συσκευής, υπολογιστή, tablet – smartphone.

ΤΕΧΝΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ESHOP

Συνεχής τεχνική υποστήριξη για επίλυση των προβλημάτων από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

ANALYTICS &
REPORTS

Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και προβολή των παραγγελιών, των πωλήσεων και των κινήσεων των χρηστών, ώστε να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Η κατασκευή eshop, επεκτείνει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο καθημερινά 24 ώρες και αυξάνει τις πωλήσεις σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στόχος μας είναι η κατασκευή eshop προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας με στόχο την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ικανοποίηση των καταναλωτών και την ασφάλεια συναλλαγών.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Η κατασκευή eshop αποτελεί μια από τις βασικότερες κινήσεις εξέλιξης
για μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση

Εάν διαθέτετε σύστημα ERP και αναζητείτε τη σύνδεση του ERP με το eshop, η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει για εσάς μία custom γέφυρα ERP eshop, βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Με τη σύνδεση ERP eshop, επιτυγχάνεται επιτυχής συγχρονισμός προϊόντων eshop και φυσικού καταστήματος, συγχρονισμός των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός κατηγοριών eshop, καταχώρηση νέων παραγγελιών, δυνατότητα μαζικών εκπτώσεων, αλλά και υποστήριξη Β2Β λειτουργίας στην κατασκευή eshop B2B. 

Κάθε επιχείρηση είναι για εμάς μοναδική. Κάθε μας project αναπτύσσεται από το μηδέν βασισμένο στις ανάγκες της κάθε επιχειρήρησης, προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου δημιουργία custom Web & Mobile εφαρμογών, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και υπηρεσίες digital marketing. Η εμπειρία των πελατών μας είναι για εμάς το Α και το Ω για μία επιτυχημένη πορεία.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα των custom εφαρμογών και του διαδικτύου. Από το 2006 αρχίσαμε να επενδύουμε στην κατασκευή eshop, μια επόχη που λίγοι έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μέσα από την 20ετή εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος μας η κάλυψη κάθε ανάγκης των επιχειρήσεων στο ψηφιακό κόσμο.

Το κόστος για την κατασκευή eshop διαφοροποιείται κατά περίπτωση.
Όμως τι διαφοροποιεί τη μία τιμή από την άλλη; Ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και για πόσο θα κρατήσει; Τι εμπειρία θα λάβει η επιχείρησή σας στη διαδικασία κατασκευής και ποια θα είναι η τελική εμπειρία των πελατών σας;!
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το τελικό κόστος για την κατασκευή eshop. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής:

 • Το αν θα γίνει χρήση κάποιου template ή custom σχεδιασμός και development με βάση ακριβώς τις ανάγκες σας.
 • Το μέγεθος του προϊοντικού σας καταλόγου.
 • Το αν επιθυμείτε την ανάπτυξη custom διαχειριστικού συστήματος.
 • Το αν θα υπάρχει μία γλώσσα ή επιπλέον.
 • Το αν τα προϊόντα σας θα περαστούν χειροκίνητα ή αν θα δημιουργηθεί κάποια δυναμική γεφυροποίηση για την εισαγωγή τους.
 • Το αν υπάρχει σύστημα ERP με το οποίο θα πρέπει να δημιουργηθεί ειδική γέφυρα.
 • Το αν θα επιλέξετε μαζί με την κατασκευή eshop και την έρευνα και στρατηγική SEO για τη βελτιστοποίηση του eshop σας προς τις μηχανές αναζήτησης.
 • Το αν επιθυμείτε να υποστηρίζει πώληση χονδρικής B2B.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που διαμορφώνουν την εικόνα για το πόσο κοστίζει η κατασκευή eshop. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και οποιαδήποτε προσπάθεια μαζικής προσφοράς και κατηγοριοποίησης δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

H καταχώρηση προϊοντων σε eshop είναι μία από τις βασικές ενέργειες για την κατασκευή eshop. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να περαστούν τα προϊόντα σας και οι πιο δημοφιλείς είναι οι εξής:

 • Χειροκίνητη καταχώρηση προϊόντων στο eshop
 • Δημιουργία δυναμικής γέφυρας καταχώρησης προϊόντων στο eshop
 • Καταχώρηση προιόντων eshop μέσω συστήματος ERP

Η χειροκίνητη καταχώρηση προϊόντων στο eshop αποτελεί λύση μόνο για επιχειρήσεις με μικρό προϊοντικό κατάλογο, καθώς απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εργατοώρες, ώστε να περαστούν ένα ένα τα προιόντα και οι πληροφορίες τους στο eshop σας.

Η δημιουργία δυναμικής γέφυρας καταχώρησης προϊόντων στο eshop, αποτελεί μία καλή λύση για μεγαλύτερους προιοντικούς καταλόγους. Ουσιαστικά τα προιόντα της επιχείρησής σας θα πρέπει να περαστούν σε ένα αρχείο excel για παράδειγμα και στη συνέχεια να διαμορφωθεί ειδική γεφυροποίηση ώστε να περαστούν μαζικά και αυτόματα στο eshop σας.

Τέλος η καταχώρηση προιόντων eshop μέσω συστήματος ERP, αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που ανανεώνουν τον προιοντικό τους κατάλογο και επιθυμούν να έχουν απόλυτο έλεγχο. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη σύστημα ERP τότε η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη γέφυρας ERP Eshop ώστε να ολοκληρωθεί η καταχώρηση των προιόντων σας στο eshop.

Το σύστημα ERP σας μπορεί να συνδεθεί με το eshop σας, αρκεί να δημιουργηθεί η κατάλληλη γέφυρα βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με τη σύνδεση ERP eshop, επιτυγχάνεται επιτυχής συγχρονισμός προϊόντων eshop και φυσικού καταστήματος, συγχρονισμός των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός κατηγοριών eshop, καταχώρηση νέων παραγγελιών, δυνατότητα μαζικών εκπτώσεων, αλλά και υποστήριξη Β2Β λειτουργίας στην κατασκευή eshop B2B.

Φυσικά, το eshop σας μπορεί να υποστηρίζει πώληση χονδρικής. Η κατασκευή eshop B2B αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής, με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα, απαραίτητη για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες χονδρικής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο σας. Η ομάδα της AppGene σας προσφέρει την κατάλληλη λύση για την κατασκευή eshop B2B βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η διαχείριση και η εγγραφή πελατών χονδρικής στην κατασκευή eshop B2B γίνεται με ευκολία με τη χρήση dedicated ειδικής φόρμας, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους μέσω της διασύνδεσης με το taxisnet και το παγκόσμιο σύστημα VIES. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα κατηγοριοποίησης των πελατών σε διάφορα επίπεδα όπως χονδρική – υπερχονδρική καθώς και δυνατότητα εμφάνισης τιμών, είτε ολόκληρου του καταλόγου είτε μεμονομένων προιόντων, μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Επίσης είναι εφικτή η εφαρμογή διαφορετικής τιμολογιακής πολιτικής ανά κατηγορία πελάτη ή προιόντος.

Σε κάθε κατασκευή eshop θα πρέπει και η desktop έκδοση αλλά και η έκδοση για κινητές συσκευές να λειτουργούν εξίσου καλά, προσφέροντας τη μέγιστη εμπειρία στο χρήστη και πελάτη. Η ομάδα μας εξασφαλίζει ώστε παράλληλα με τη desktop έκδοση να γίνονται οι κατάλληλες παραμετροποιήσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση για τις φορητές συσκευές όλων των τύπων, αφού το eshop που θα δημιουργήσουμε θα κάνει το σωστό adaptation στην οθόνη των κινητών και των tablet.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε εάν το eshop σας είναι γρήγορο, όπως το Google Page Speed. Εκεί μπορείτε να εισάγετε το url του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και να αφήσετε το Google να αναλύσει την επίδοσή σας.

Η ταχύτητα φόρτωσης eshop επηρεάζει το ποσοστό μετατροπών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εάν το eshop σας είναι αργό, το πιθανότερο είναι οι επισκέπτες να μην περιμένουν μέχρι να φορτώσει ολόκληρο και απλά να το εγκαταλείψουν. Οι πιθανότητες να δεχθείτε παραγγελίες μειώνονται, όπως και το conversion rate.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι το κλειδί, αφού περιλαμβάνει ενέργειες που επηρεάζουν άμεσα την ταχύτητά σας. Η βελτιστοποίηση του κώδικα, η συμπίεση φωτογραφιών, η ύπαρξη φιλικών Links για τις μηχανές αναζήτησης, η αποφυγή bad requests, ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδας και η mobile έκδοση ιστοσελίδας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε.

Ένας ακόμα παράγοντας είναι η φιλοξενία eshop (hosting). Στην AppGene διαθέτουμε ιδιόκτητους dedicated servers υψηλών ταχυτήτων και επιδόσεων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε σε κάθε δημιουργία eshop όλους τους απαραίτητους πόρους που μπορεί να χρειαστεί το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην AppGene μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλα τα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να εξασφαλίσετε την πιο γρήγορα ταχύτητα φόρτωσης eshop για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας online.

Μετά την κατασκευή eshop, αφού ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδιασίες αρχίζει ουσιαστικά το ταξίδι στο live περιβάλλον. Εκεί καλείστε να πραγματοποιήσετε πολλαπλές ενέργειες όπου θα εξασφαλίσουν το να γίνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αγαπητό στους καταναλωτές, κάνοντάς τους να το προτιμούν για την πραγματοποίηση των αγορών τους.

Ένας τρόπος για να προσελκύσετε νέους αγοράστές είναι φυσικά μέσα από τις υπηρεσίες digital marketing. Το digital marketing ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες και τις στρατηγικές για την προώθηση των προιόντων του eshop σας σε υποψήφιους καταναλωτές. Μερικοί τρόποι για προσελκύσετε νέους πελάτες είναι μέσα από προώθηση social media και διαφήμιση, προώθηση μέσω google ads, content marketing, email marketing και αποστολή newsletter, search engine marketing κοκ.

Επιπλέον, ένας πολύ σημαντικός τρόπος για να προσελκύσετε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες είναι μέσω των οργανικών αναζητήσεων των μηχανών αναζήτησης. Εδώ γίνεται λόγος φυσικά για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO Optimization. H βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO είναι η διαδικασία που βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να συνδεθούν με την επιχείρησή σας online. Μέσα από σύγχρονες υπηρεσίες SEO επιτυγχάνεται αύξηση επισκεψιμότητας και η καλύτερη κατάταξη σας για τις λέξεις- κλειδιά που θα οδηγήσουν τους χρήστες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και το καλύτερο; Μελλοντικά εξασφαλίζεται καλύτερο performance των διαφημίσεων αλλά και μείωση της διαφημιστικής δαπάνης!

Η επιτυχία ενός eshop είναι υποκειμενική της περισσότερες φορές. Για εμάς, ένα επιτυχημένο eshop είναι αυτό που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας, δείχνοντας έμπρακτα την προτίμησή τους πραγματοποιώντας τις ηλεκτρονικές τους αγορές.

Η επιτυχία ενός eshop επηρεάζεται λοιπόν από τις πωλήσεις αλλά και τα κέρδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την εμπειρία χρήστη που προσφέρει και φυσικά αν το τελικό αποτέλεσμα εκπροσωπεί αξιόλογα την εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδικτυακό κόσμο.

Κάθε κατασκευή eshop φροντίζουμε ώστε να έχει τις κατάλληλες υποδομές για να είναι εφικτή η διασύνδεση με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών. Έτσι η σύνδεση eshop με Skroutz & BestPrice καθώς και με άλλα marketplaces είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για πολλές επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τη σύνδεση συνήθως χρειάζεται ένα xml αρχείο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP;

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την κατασκευή eshop, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΟΥ 14, 10443 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net