Δημιουργία gaming εφαρμογής

κατασκευή ιστοσελίδας

Δημιουργία gaming εφαρμογής

κατασκευή ιστοσελίδας

Η ομάδα μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για όλες τις φορητές συσκευές. Μέσα από την 20ετή μας εμπειρία ως εταιρία δημιουργίας εφαρμογών σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και παρέχουμε εκπληκτικές gaming εφαρμογές για κινητά – τα δικά σας παιχνίδια! Σας παρέχουμε υπηρεσίες γύρω από την δημιουργία εφαρμογής Android και iOS (Cross Platform) για smartphone και tablet, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.

Η διαδικασία για τη δημιουργία gaming εφαρμογής περιλαμβάνει:

CONCEPT

Όλα αρχίζουν από το concept. Ο προσεκτικός σχεδιασμός εφαρμογής, ο σωστός κώδικας και η ομαλή διαχείριση της διαδικασίας, είναι στοιχεία που πλαισιώνουν την ιδέα που θέλετε να αναπτύξετε.

WIREFRAMES

Δημιουργούμε λεπτομερή προσχέδια όπου καταγράφονται όλες οι λειτουργίες της mobile εφαρμογής. Τα προσχέδια εφαρμογών εμπεριέχουν στοιχεία από την αρχιτεκτονική μέχρι την τελικό πιο σύνθετο αποτέλεσμα.

DESIGN

Η ομάδα μας δίνει έμφαση στο λειτουργικό σχεδιασμό στη δημιουργία εφαρμογών. Αυτό είναι το σημείο κλειδί που καθορίζει σε μεγάλο μέρος την επιτυχία της gaming εφαρμογής σας. Οι gaming εφαρμογές θα πρέπει να είναι και να δείχνουν άψογες, να ξεχωρίζουν.

DEVELOPMENT

Με βάση το σχεδιασμό μετατρέπουμε την εφαρμογή σε κώδικα, με σκοπό η ιδέα σας να αναπτυχθεί σε μία σε μία πλήρως λειτουργική λύση, είτε πρόκειται για δημιουργία iOS εφαρμογής gaming, δημιουργία Android εφαρμογής, Web Application ή Facebook εφαρμογή.

TESTING

Πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων τεστ σε διαφορετικές συσκευές, ώστε να επιτύχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη, αποφεύγοντας λάθη και δυσλειτουργίες που θα δημιουργήσουν.
(bug-free user experience).

OPTIMIZATION

Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη εφαρμογής, συνεχίζουμε με τη διαδικασία βελτιστοποίησης
εφαρμογής στα App Stores, της έγκρισης και της τελικής έκδοσης αυτής ώστε να γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

MAINTENANCE

Η εφαρμογή gaming είναι διαθέσιμη πλέον στο κοινό, αλλά η ενασχόλησή μας με αυτή δεν τελειώνει εκεί . Η ομάδα μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής . Οι υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης σχεδιάζονται on demand, ώστε που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.

PROMOTION

H ομάδα μας σας παρέχει διάφορα προωθητικά εργαλεία, φωτογραφίες και βίντεο προεπισκόπησης για τη βέλτιστη παρουσίαση στα APP Stores όπου διατίθεται η εφαρμογή, που οδηγούν στην επιθυμητή άνοδο της εφαρμογής στις λίστες κατάταξης.

UPDATES

Οι gaming εφαρμογές πρέπει να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να ανανεώνονται – εμπλουτίζονται συχνά. Η ομάδα μας διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και αναβάθμισή της, προσθέτοντας συνεχώς αξία στην εφαρμογή σας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία gaming εφαρμογής για τις εξής κατηγορίες:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
CASUAL GAME

Αναπτύσσουμε Casual Game εφαρμογές για όλες τις ηλικίες και κατηγορίες χρηστών, με βάση τα ενδιαφέροντά τους με περισσότερους από έναν τρόπους!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ARCADE GAME

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους game developers στην Ελλάδα, όπου ειδικεύονται στη δημιουργία arcade games με σκοπό την ενίσχυση του ανταγωνιστικού πνεύματος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
PUZZLE GAME

Οι mobile εφαρμογές παιχνιδιών παζλ, κρατούν το ενδιαφέρον και την προσοχή των χρηστών ώστε να επιτύχουν την επίλυση όλων των ειδών παζλ, όπως παιχνίδια λογικής, με μαθηματικά, γραμματικής κ.λπ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
CRYPTO GAME

Η ομάδα μας αποτελεί κορυφαία εταιρία δημιουργίας εφαρμογών στην Ελλάδα για την ανάπτυξη Crypto Game επόμενης γενιάς. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης παιχνιδιών με γρίφους με τη χρήση προηγμένης λειτουργικότητας και φυσικά ολοκληρωμένης ασφάλειας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών Εκπαίδευσης & παιχνιδιών για μικρά παιδιά και διάφορους εκπαιδευτικούς κλάδους. Αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι ιδανικές για την διαισθητική εκπαίδευση διάφορων εννοιών, γραμματικής και γλώσσας, μαθηματικών και άλλων αντικειμένων, κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
MULTIPLAYER GAME

Το development team της AppGene αναλαμβάνει τη δημιουργία εφαρμογής gaming πολλαπλών παικτών, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ φίλων ή εναντίον τυχαίων παικτών οπουδήποτε στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά που καλύπτουμε στη δημιουργία gaming εφαρμογής

LOCATION
BASED

Δημιουργία gaming εφαρμογής που υποστηρίζει τη χρήση GPS και χάρτη.

MOBILE SOCIAL NETWORKING

Σύνδεση της gaming εφαρμογής για κοινοποίηση περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, κ.τ.λ.) για καλύτερο mobile social networking.

VIDEO / AUDIO STREAMING

Υποστήριξη λειτουργίας Video και Audio Streaming στο εσωτερικό της gaming εφαρμογής.

ADVANCED DATABASES

Δημιουργία σύνθετων βάσεων δεδομένων για την καλύτερη διαχείριση των δεδομένων της gaming εφαρμογής.

WEB PANEL

Custom σύστημα διαχείρισης web panel για τον απομακρυσμένο έλεγχο και την ενημέρωση του περιεχομένου της gaming εφαρμογής.

OFFLINE MODE

Υποστήριξη offline mode για λειτουργία και χρήση της εφαρμογής ακόμα και όταν δεν είναι εφικτή η σύνδεση στο διαδίκτυο.

PHYSICS

Ενσωμάτωση μηχανισμών εξομοίωσης λειτουργιών όπως μηχανισμών βαρύτητας, ταχύτητας, ελαστικότητας κτλ.

GAMECENTER

Kαταγραφή του ranking score σε παγκόσμια κλίμακα και σύνδεση της gaming εφαρμογής με online social gaming network παγκοσμίως.

ADS MONETIZATION

Τοποθέτηση διαφημίσεων εντός της gaming εφαρμογής και διαχείριση τους, όπως διαφημιστικά banners, video και intro screens.

IN – APP PURCHASE

Λειτουργία πραγματοποίησης αγορών μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής, όπως υποστήριξη συνδρομής, αγοράς έξτρα λειτουργιών της gaming εφαρμογής. (In-App Purchase)

REPORTS
ANALYTICS

Παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων που συλλέγονται μέσα από τη χρήση της gaming εφαρμογής.

INSTANT
NOTIFICATIONS

Αποστολή απομακρυσμένων αλλά και εσωτερικών ειδοποιήσεων στους χρήστες για επικοινωνία μηνυμάτων.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ GAMING

Μέσα από την 20ετή μας εμπειρία ως εταιρία δημιουργίας εφαρμογών σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και παρέχουμε εκπληκτικές gaming εφαρμογές για κινητά – τα δικά σας παιχνίδια!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με τη δημιουργία gaming εφαρμογής, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net