Δημιουργία web εφαρμογής

κατασκευή ιστοσελίδας

Προσαρμοσμένη δημιουργία web εφαρμογής, ιδανική για κάθε επιχείρηση που αναζητά μία λειτουργική και εύχρηστη λύση βασισμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της.

κατασκευή ιστοσελίδας

Γιατί να επιλέξετε τη δημιουργία web εφαρμογής;

Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, έτσι και κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και απαιτεί λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες της. Για το λόγο αυτό, η δημιουργία web εφαρμογής είναι η απάντηση σε κάθε ανάγκη για λύση, στα προβλήματα και τις διαδικασίες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Πλεονεκτήματα για τη δημιουργία web εφαρμογής

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Κατά τη δημιουργία web εφαρμογής έχετε απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο. Η ομάδα μας δημιουργεί σχετικό πλάνο εργασιών με όλα τα στάδια υλοποίησης. Με αυτό τον τρόπο, αποκτάτε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας, καθώς γνωρίζετε τι αναπτύσσετε, πως εξελίσσεται η custom web εφαρμογή και εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα ή σημεία βελτίωσης, πριν την τελική δημιουργία custom εφαρμογής.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ο σχεδιασμός παίζει μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα εμπειρία χρήστη και τη λειτουργικότητα της custom εφαρμογής. Για αυτό και η χρήση πρότυπων σχεδίασης είναι απαραίτητο για ένα μοναδικής ποιότητας βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα που συμβαδίζει με τα τεχνολογικά trends. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων, τεκμηριωμένων διαδικασιών και προτύπων σχεδίασης custom εφαρμογής, θα δημιουργηθεί ένα high-end αποτέλεσμα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Για αυτό και η επιλογή ενός έτοιμου λογισμικού όταν αναζητείτε λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, δεν θα σας καλύψει. Η δημιουργία web εφαρμογής βασίζεται αποκλειστικά στις ιδιαιτερότητες της εταιρίας σας, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να καλύψει τις ανάγκες σας. Το τελικό προϊόν, η custom εφαρμογή, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς και είναι μοναδικό.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ
ΚΟΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο καθ΄ όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας web εφαρμογής σας παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου του κόστους. Η ομάδα μας θα προετοιμάσει για εσάς μία αναλυτική καταγραφή των λειτουργιών και του κόστους για τη δημιουργία custom εφαρμογής, χωρίς κρυφές χρεώσεις και επιπλέον έξοδα στο τέλος. Έτσι εξασφαλίζουμε ένα ξεκάθαρο κόστος κατασκευής, αποφεύγοντας τις τακτικές των περισσότερων εφαρμογών που κυκλοφορούν.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Στο άμεσο μέλλον, ενδέχεται να προκύψουν καινούργιες ανάγκες. Μέσα από τις custom web εφαρμογές, μας δίνεται η δυνατότητα πλήρους επεκτασιμότητας, ώστε όταν προκύψουν νέες ανάγκες να μπορούμε με τις κατάλληλες ενέργειες να τις υλοποιήσουμε. Σε αντίθεση με μία έτοιμη λύση εφαρμογής ή λογισμικού, όπου δε θα μπορούν να δεχθούν επιπλέον λειτουργίες στο μέλλον, οδηγώντας σας στον μονόδρομο της αγοράς πολλαπλών εφαρμογών, ανεβάζοντας το κόστος.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό η λύση που θα επιλέξετε για την επιχείρησή σας να μπορεί εύκολα να είναι προσβάσιμη και να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευή. Είτε αναφερόμαστε σε smartphone, tablet ή υπολογιστή, ο χρήστης θα πρέπει με απλά βήματα να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες της εφαρμογής και να διεκπεραιώνει την ενέργεια για την οποία εισήλθε σε αυτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η ασφάλεια των δεδομένων μίας εφαρμογής είναι βασικό για τη λειτουργία της. Η ομάδα μας δίνοντας μεγάλη προσοχή, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την καλή ποιότητα και στην ασφάλεια των πληροφοριών. Κατά τη δημιουργία web εφαρμογής, αναπτύσσουμε όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούμε καθημερινά backups παρέχοντας τη δυνατότητα επαναφοράς ανά πάσα στιγμή.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα της AppGene μέσα από τη χρόνια ενασχόληση με τη δημιουργία web εφαρμογής, μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Όλες οι custom web εφαρμογές που δημιουργούμε, έχουν την πλήρη υποστήριξη από την πλευρά μας. Για αυτό και κάθε πλάνο support δημιουργείται on demand, είναι ξεκάθαρο και στηρίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες της εφαρμογής σας.

Η δημιουργία web εφαρμογής, αποτελεί την ιδανική λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τη λειτουργικότητα και τον έλεγχο των διαδικασιών. Η δημιουργία web εφαρμογής, θα καλύψει κάθε ανάγκη λογισμικού, χαρίζοντας σας μία εύκολη εμπειρία χρήσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Βρισκόμαστε δίπλα σε εσάς και την επιχείρησή σας εδώ και δύο δεκαετίες,
παρέχοντας λύσεις και custom εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
δίνοντας έμφαση στη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του προσωπικού σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες σας για custom εφαρμογή και λογισμικό και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Δώστε μας λίγο χρόνο να πραγματοποιήσουμε τη σχετική έρευνα, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net