Κατασκευή Click Away Eshop

Γέφυρα ERP eshop

Κατασκευή Click Away eshop

Κατασκευή Click Away eshop

Με τη κατασκευή Click Away eshop, επεκτείνεται η δραστηριότητα της επιχείρησής σας διαδικτυακά, προσφέροντας μία εναλλακτική λύση για online αγορές στους πελάτες σας. Παράλληλα αυξάνετε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο ακόμα και σε περιόδους με κλειστά καταστήματα.

Γέφυρα ERP eshop

Τι σημαίνει το click away;

Click Away στα ελληνικά ουσιαστικά σημαίνει παραγγελία για έξω. Αποτελείται από δύο λέξεις, το click που σημαίνει επιλέγω και το away που σημαίνει μακριά.

Τι είναι το click away shopping;

Το Click Away shopping είναι μία πρακτική αγορών που χρησιμοποιείται διεθνώς από τις επιχειρήσεις. Σκοπός η μέγιστη εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Το Click Away shopping γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μέσω του Click Away shopping επιτυγχάνουμε αποφόρτιση μεταφορών πελατών και εμπορευμάτων, αποφυγή συνωστισμού και καλύτερη διαχείριση παραγγελιών.

Πώς λειτουργεί το click away;

Το Click Away λειτουργεί μέσω της ακόλουθης διαδικασίας:
1. Πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο Click Away eshop.
2. Ο πελάτης προπληρώνει και εξοφλεί την παραγγελία του.
3. Με τη προσκόμιση του αποδεικτικού παραγγελίας,
ο πελάτης παραλαμβάνει τα προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Γιατί να δημιουργήσω ένα Click Away eshop;

Η κατασκευή Click Away eshop αποτελεί μία καλή λύση για επέκταση της λειτουργίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο παρέχετε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μετατραπούν σε πιστούς πελάτες σας παραγγέλνοντας από το κατάστημά σας όσα προιόντα επιθυμούν. Στη συνέχεια η παραγγελία ετοιμάζεται από εσάς και ενημερώνετε τον εκάστοτε πελάτη για το πότε μπορεί να την παραλάβει από το κατάστημά σας, αποφεύγοντας το συνοστισμό.
Κατασκευή Click Away eshop
Κατασκευή Click Away eshop

Στόχος μας είναι η κατασκευή Click Away eshop προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας με στόχο την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ικανοποίηση των καταναλωτών και την ασφάλεια συναλλαγών.

Πλεονεκτήματα Click Away Eshop

  1. Aποφορτίζονται οι μεταφορές
  2. Aποφεύγεται ο συνωστισμός εντός φυσικών καταστημάτων
  3. Η έρευνα αγοράς γίνεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα
  4. Ευκολία για τους πελάτες
  5. Καλύτερη διαχείριση από τις επιχειρήσεις
  6. Πλήρης έλεγχος αποθεμάτων σε μηδενικό χρόνο
  7. Μείωση στο ελάχιστο της ανθρώπινης επαφής
  8. Μείωση του κόστους μεταφορικών των εμπορευμάτων
  9. Αποφυγή καθυστερήσεων των παραδόσεων παραγγελιών

Η Κατασκευή Click Away Eshop περιλαμβάνει:

ΣΥΣΤΗΜΑ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου CMS για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του Click Away eshop σας, χωρίς ιδιαίτερες και εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 CLICK AWAY ESHOP

Καταχώρηση προϊόντων σε πραγματικό χρόνο σε κάθε κατασκευή Click Away eshop, αλλά και μεταφορά από άλλες βάσεις δεδομέων, csv – excel. Κανένα όριο στον αριθμό προιόντων που μπορούν να καταχωρηθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
CLICK AWAY ESHOP

Εύκολη αναζήτησή προϊόντων eshop μέσα από ειδικά φίλτρα, όπως το εύρος τιμής, το μέγεθος, το χρώμα κτλ. για την ταχύτητα εξυπηρέτησης χρήστη.

ΤΡΟΠΟΙ
 ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ CLICK AWAY

Σύστημα ενημέρωσης του πελάτη για τον τρόπο παράδοσης της παραγγελίας των προϊόντων από το Click Away eshop σας.

ΤΡΟΠΟΙ
 ΠΛΗΡΩΜΗΣ CLICK AWAY ESHOP

Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών τρόπων πληρωμής (PayPal, πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή κτλ) και διασφάλιση των συναλλαγών, για διευκόλυνση και ασφάλεια των καταναλωτών.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ &
 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CLICK AWAY ESHOP

Υποστήριξη προγραμματισμένων εκπτώσεων και προωθητικών ενεργειών ανά είδος – κατηγορία. Αυξήστε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα του Click Away eshop, προσφέροντας στους πελάτες σας εκπτωτικούς κωδικούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 
NEWSLETTER CLICK AWAY ESHOP

Δυνατότητα αποστολής προωθητικών emails. Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας μέσω ενημερωτικών emails. H στρατηγική email marketing αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας των πωλήσεων και μία από τις πιο αξιόπιστες και επικερδείς μεθόδους digital marketing.

SEO ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 CLICK AWAY ESHOP

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO Optimization εξασφαλίζει τις απαραίτητες προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης στην κατασκευή Click Away eshop για υψηλή οργανική κατάταξη στις αναζητήσεις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ CLICK AWAY ESHOP

Πλήρης προστασία και ασφάλεια των δεδομένων σας . Οι σελίδες, το περιεχόμενο, οι πιστωτικές κάρτες και οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με το ίδιο σύστημα που ασφαλίζουν οι τράπεζες τα δεδομένα τους.

RESPONSIVE
 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ CLICK AWAY ESHOP

Το Click Away eshop προσαρμόζεται αυτόματα στο πλάτος της οθόνης κάθε συσκευής, υπολογιστή, tablet – smartphone για μέγιστη εμπειρία χρήστη.

ΤΕΧΝΙΚΗ 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ CLICK AWAY ESHOP

Παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη για επίλυση προβλημάτων από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

ANALYTICS &
 REPORTS CLICK AWAY ESHOP

Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και προβολή των click away παραγγελιών, των πωλήσεων και των κινήσεων των χρηστών, ώστε να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Η κατασκευή Click Away eshop, επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας καθημερινή λειτουργία 24 ωρών.
Οι πωλήσεις σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνονται προσφέροντας μία καινοτόμο επιλογή για ολοκλήρωση παραγγελιών.

Κατασκευή Click Away eshop

ΣΥΝΔΕΣΗ CLICK AWAY ESHOP ΜΕ ERP

Εάν διαθέτετε σύστημα ERP και αναζητείτε τη σύνδεση του ERP με το click away eshop, η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει για εσάς μία custom γέφυρα ERP eshop, βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Με τη σύνδεση ERP click away eshop, επιτυγχάνεται επιτυχής συγχρονισμός προϊόντων του click away eshop και φυσικού καταστήματος, συγχρονισμός των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός κατηγοριών eshop, καταχώρηση νέων παραγγελιών, δυνατότητα μαζικών εκπτώσεων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CLICK AWAY ESHOP B2B

Έχοντας χρόνια εμπειρία στην κατασκευή eshop B2B και πλατφόρμων B2B, η ομάδα μας υποστηρίζει την κατασκευή Click Away eshop B2B για τους πελάτες χονδρικής της επιχείρησής σας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
 ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CLICK AWAY ESHOP

Η κατασκευή Click Away Eshop αποτελεί μια από τις βασικότερες κινήσεις εξέλιξης
για μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση που ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της αγοράς.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CLICK AWAY ESHOP;

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την κατασκευή Click Away eshop, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net