Ιvfserum.com

Κατασκευή ιστοσελίδας ivfserum.com. H κλινική  Serum Ivf είναι ένα κέντρο προηγμένης τεχνολογίας εξωσωματικής γονιμοποίησης που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Μετρώντας μία 30ετή πορεία στον ιατρικό κόσμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανανεώνεται μεταφέροντας τις δραστηριότητες και τις εγκαταστάσεις της σε ένα νέο κτίριο – αρχιτεκτονικό στολίδι.

Η ομάδα της AppGene υποστηρίζοντας κάθε ψηφιακή ανάγκη της κλινικής αδιάκοπα, με μία συνεχή 8ετή συνεργασία σε 360 επίπεδο, ανέλαβε να δημιουργήσει εκ νέου το νέο website της κλινικής, μεταφέροντας την αλλαγή αυτή στον ψηφιακό κόσμο.

Στόχος η κατασκευή ιστοσελίδας ivfserum.com να αναδεικνύει την νέα ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της κλινικής που σχεδιάσαμε, συμβαδίζοντας με τις αρχιτεκτονικές γραμμές των νέων εγκαταστάσεων και προσφέροντας ένα άρτιο εικαστικό αποτέλεσμα.

Πολύ σημαντικός πυλώνας κατά την κατασκευή του website αποτέλεσαν και οι ενέργειες SEO για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. Η εταιρίας μας, έχοντας πραγματοποιήσει πολλαπλά SEO projects για διαφορετικές ιστοσελίδες, σχεδίασε και εφάρμοσε την ιδανική SEO στρατηγική κατά τη κατασκευή ιστοσελίδας ivfserum.com. Στόχος η υψηλότερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα Google, ώστε οι ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται η κλινική, να μπορούν να βρουν εύκολα απάντηση στα ερωτήματα που θέτουν στις μηχανές σχετικά με τις υπηρεσίες της.

Όντας υπεύθυνοι εξ ολοκλήρου για το κομμάτι της τεχνολογίας , της επικοινωνίας και του digital marketing της κλινικής SERUM IVF, επικοινωνούμε καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα και τη διαχείριση/ προώθηση social media, τη νέα ανανεωμένη εικόνα προς το κοινό που αγαπά την κλινική.

Κατηγορία

Κατασκευή ιστοσελίδας κλινικής

Role

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
Επανασχεδίαση Εταιρικής Ταυτότητας
Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO
Φωτογράφιση Εγκαταστάσεων και Προσωπικού
Υπηρεσίες Digital Marketing
Διαχείριση Social Media
Δημιουργία mobile εφαρμογής

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.