Urbancalligraphy.com

To urbancalligraphy.com αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος Urban Calligraphy, της καλλιγραφίας που βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον.

Το κίνημα Urban Calligraphy, που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Σίμων Συλαΐδη, δεν παραμένει μόνο σε μία κόλα χαρτί, αλλά είναι εκείνη η μορφή καλλιγραφίας που μπορεί να διαφύγει σε κάποιο μεγαλύτερο καμβά. Είναι η καλλιγραφία που ξεφεύγει από τη διαδικασία που απαιτεί μελάνι και χαρτί και «εκθέτει τον εαυτό της» σε δημόσιους χώρους, εγκαταλελειμμένα κτήρια, δρόμους και οποιοδήποτε άλλη τοποθεσία μέσα σε ένα αμιγώς αστικό περιβάλλον.

Μέσα από την ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει περισσότερα σχετικά με τον καλλιτέχνη Σίμων Συλαΐδη. Επίσης μπορεί να δει τα τελευταία έργα και συνεντεύξεις, καθώς και να εμπνευστεί εισερχόμενος στον κόσμο της Αστικής Καλλιγραφίας.

Κατηγορία

Κατασκευή ιστοσελίδας καλλιτέχνη

Role

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Κατασκευή Ιστοσελίδας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.