Κατασκευή πλατφόρμας B2B

Γέφυρα ERP eshop

Κατασκευή πλατφόρμας B2B

Γέφυρα ERP eshop

Η κατασκευή πλατφόρμας B2B δεν είναι άλλη από τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μίας επιχείρησης που επιτρέπει την άμεση αγορά προϊόντων και υπηρεσιών σε κάποια άλλη επιχείρηση.

Γέφυρα ERP eshop
Διαχειρίζεστε εταιρία χονδρικής και επιθυμείτε μία ολοκληρωμένη λύση B2B για τους πελάτες σας;

Η κατασκευή πλατφόρμας B2B είναι η απάντηση. Είναι γεγονός ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο ανθίζει και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Κάθε επιχείρηση που θέλει να δει τα κέρδη της να αυξάνονται και τα προϊόντα της να γίνονται γνωστά εντός και εκτός εθνικών συνόρων, θα πρέπει να προβεί άμεσα σε δράση.

Αναδείξτε το επιχειρηματικό σας όραμα, αυξήστε την ανταγωνιστικότητα και διατηρήστε την υπεροχή της επιχείρησής σας μέσα από την κατασκευή πλατφόρμας B2B.

Ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή πλατφόρμας B2B:

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Η διαχείριση και η εγγραφή πελατών χονδρικής στην κατασκευή πλατφόρμας B2B γίνεται με ευκολία με τη χρήση dedicated ειδικής φόρμας, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους μέσω της διασύνδεσης με το taxisnet και το παγκόσμιο σύστημα VIES.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΩΝ B2B

Δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών ομάδων/ κατηγοριών πελατών χονδρικής. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει διαφορετικά δικαιώματα καθώς και δυνατότητα εφαρμογής διαφορετικών τιμών και ποσοστών εκπτώσεων (πελάτες χονδρικής – υπερχονδρικής). Προσαρμογή τιμολογιακής πολιτικής ανά κατηγορία πελάτη, προιόντων, κατηγοριών και άλλων.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ B2B

Δυνατότητα εμφάνισης τιμών, είτε ολόκληρου του καταλόγου είτε μεμονομένων προιόντων, μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες αφού πραγματοποιήσουν σύνδεση στο λογαριασμό τους με τα ταυτοποιημένα στοιχεία τους. Επίσης είναι εφικτή η εφαρμογή διαφορετικής τιμολογιακής πολιτικής ανά κατηγορία πελάτη ή προιόντος.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εφαρμογή ειδικών φίλτρων για την παραμετροποιημένη αναζήτηση και εύρεση προϊόντων, όπως εύρος τιμής, χρώμα, μέγεθος, κατηγορία, ποσοστό έκπτωσης.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ESHOP B2B

Για την καλύτερη οργάνωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που διατίθενται στο eshop υπάρχει δυνατότητα απεριόριστου αριθμού κατηγοριών και υποκατηγοριών αυτών.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ

Πολλαπλοί τρόποι υπολογισμού εξόδων αποστολής των προϊόντων eshop B2B όπως για παραδειγμα βάρος – χώρα κτλ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δημιουργίας λίστας αγοράς σε προϊόντα που δεν αναγράφουν τιμή και ορίζεται βάση επικοινωνίας.

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η κατασκευή πλατφόρμας B2B υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής όπως με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, Paypal, τραπεζική κατάθεση, μετρητά στην εταιρία. Στόχος μας η διασφάλιση συναλλαγών των πελατών και η προστασία των δεδομένων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ESHOP

Δυνατότητα λειτουργίας επιπλέον της μίας γλώσσας στηνκατασκευή πλατφόρμας B2B ώστε να καλύπτεται η ανάγκη πολυγλωσσίας του κοινού – στόχου σας αλλά και της παρουσίας σας σε διεθνείς αγορές.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ESHOP B2B

Δυνατότητα διαφοροποίησης του ποσοστού των εκπτώσεων ανά κατηγορία πελατών. Επιπλέον η κατασκευή πλατφόρμας B2B υποστηρίζει τη δημιουργία loyalty προγράμματος επιβράβευσης πελατών, κουπονιών και εκπτώσεων ανά πελάτη χονδρικής.

ΣΥΝΔΕΣΗ ERP
ESHOP B2B

Μέσα από τη σύνδεση ERP eshop παρέχεται υποστήριξη της B2B λειτουργίας του eshop με δυνατότητα εισαγωγής των ειδικών τιμών χονδρικής, για τους B2B πελάτες.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ SERVERS

Μετά την κατασκευή eshop χονδρικής Β2Β, η φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιείται σε ιδιόκτητους servers της εταιρίας μας, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν μηδενικό downtime, βέλτιστη ταχύτητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δυνατότητα πρόσβασης στα στατιστικά δεδομένα, καθώς και προβολή όλων των πωλήσεων, των παραγγελιών, της συμπεριφοράς χρηστών με σκοπό την καλύτερη λήψη μελλοντικών αποφάσεων.

RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ESHOP

Responsive σχεδιασμός και κατασκευή eshop ώστε να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται αυτόματα στο μέγεθος οθόνης κάθε συσκευής που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την πρόσβαση.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ESHOP

Η ομάδα μας παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία για επίλυση των προβλημάτων από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Κατασκευή πλατφόρμας B2B: Κίνηση στρατηγικής για κάθε επιχείρηση

Η δημιουργία B2B ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής, με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα, απαραίτητη για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες χονδρικής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο σας. Η ομάδα της AppGene σας προσφέρει την κατάλληλη λύση για την κατασκευή πλατφόρμας B2B βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας κάνοντας το επιχειρηματικό σας όραμα πραγματικότητα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ B2B
ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B

Η κατασκευή πλατφόρμας B2B αποτελεί μια από τις βασικότερες κινήσεις εξέλιξης
για μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B;

Στείλτε μας την ιδέα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε σχετικές απορίες με την κατασκευή eshop χονδρικής, δώστε μας λίγο χρόνο να τις ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+30 211 770 1776

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 192, 10444 AΘΗΝΑ

Email: info@appgene.net