BLOG / BLOG

Business Mobile εφαρμογές απαραίτητες για κάθε επιχείρηση

mobile εφαρμογές

Στις μέρες μας, κάθε τομέας επιχειρήσεων χρησιμοποιεί τις mobile εφαρμογές από food delivery εφαρμογές μέχρι ιατρικές εφαρμογές, από εφαρμογές τραπεζών και ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι αθλητικές εφαρμογές και ενημερωτικές εφαρμογές. Οι mobile εφαρμογές έχουν αποδειχθεί ότι αξίζουν και προσδίδουν αξία σε όλα τα πεδία. Παρακάτω ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους οι mobile εφαρμογές μπορεί να βοηθήσουν και τη δική σας επιχείρηση.

Οι mobile εφαρμογές βοηθούν στην Επικοινωνία και αυξάνουν το Engagement

Στην εποχή μας, οι άνθρωποι εύκολα προχωρούν από το ένα trend στο επόμενο. Το να τους κρατήσετε στο brand σας είναι πραγματικά μία πρόκληση. Το να κατακτήσετε τους καταναλωτές είναι κάτι, αλλά να τους κρατήσετε είναι κάτι άλλο. Οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας και να διαδράσετε μαζί τους σε συνεχή βάση. Τα push notification είναι ένα από τα παραδείγματα μιας σχετικής μάρκετινγκ τεχνικής. Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι άνθρωπο σπαταλούν χρόνο στα κινητά τους. Εάν έχουν την εφαρμογή της επιχείρησής σας στο κινητό τους, τότε είναι εύκολο για εσάς να τους κεντρίσετε την προσοχή και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε συχνή βάση.

Με τις mobile εφαρμογές  επιτυγχάνετε πιο έξυπνο Marketing και Branding

Το να κυκλοφορήσετε μία mobile εφαρμογή είναι ένας τρόπος να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας. Κάθε φορά που μία επιχείρηση βγάζει στην αγορά κάποια mobile εφαρμογή ή προσθέτει κάποιο νέο χαρακτηριστικό σε αυτή, της δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία νέα καμπάνια μάρκετινγκ γύρω από αυτό. Μία καμπάνια που θα ενημερώνει τους καταναλωτές γύρω από τα οφέλη που θα έχουν εάν χρησιμοποιούν την εφαρμογή της επιχείρησής τους. Τους ενεργοποιεί για να κάνουν μία επιτυχημένη press release και social media καμπάνια.

Εάν ένας καταναλωτής έχει την εφαρμογή στο κινητό του, τότε μπορεί να βλέπει το logo της επιχείρησής σας κάθε φορά που τσεκάρει την οθόνη του κινητού του. Αυτή η ενέργεια είναι μία υπενθύμιση για το brand σας, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία συνεχή επαφή και διαρκείς αναμνήσεις για τους καταναλωτές. Το Brand Recall είναι ένα πολύτιμο asset και κάθε επιχείρηση. Επίσης μπορείτε να τους στέλνετε ειδοποιήσεις και μηνύματα για να κρατάτε επαφή μαζί τους.

Με τις mobile εφαρμογές έχετε στοχευμένο Lead Generation και υψηλότερο ποσοστό Conversion

Είναι πιο εύκολο να παραγγείλει κανείς προϊόντα και υπηρεσίες ενώ κάθεται στον άνετο καναπέ του σαλονιού του. Οι καταναλωτές μπορούν να αποφύγουν την κίνηση και να κερδίσουν χρόνο και να καταβάλουν λιγότερη προσπάθεια. Οι περισσότερες εφαρμογές για κινητά των επιχειρήσεων προσφέρουν την επιλογή να μπορεί κανείς να ολοκληρώσει την παραγγελία του μέσω τραπεζικής συναλλαγής εντός της εφαρμογής. Το να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που προσφέρουν οι καταναλωτές κάνει εφικτό το να μπορείτε να τους στείλετε σχετικές προσφορές και πληροφορίες. Αυτό μπορεί να σας κάνει να παραμείνετε σε επικοινωνία με το χρήστη και η επιχείρησή σας να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει νέους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Όταν οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει μέσω των εφαρμογών για κινητά, μπορούν εύκολα να στοχεύσουν σε ενδιαφερόμενους αγοραστές με το σωστό προϊόν ή προσφορά. Αυτό κάνει πιο εύκολο στο τμήμα πωλήσεων το να μετατρέψουν τέτοια leads από πιθανούς πελάτες σε πραγματικούς.

Συγκέντρωση Δεδομένων και ανάλυση Insight από τις mobile εφαρμογές

Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν οποιοδήποτε application επιχείρησης στο κινητό τους, ουσιαστικά προσφέρουν στην εταιρία χώρο στο κινητό τους. Αυτό δίνει πρόσβαση σε δεδομένα και επιτρέπει στην εταιρία να συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του να έχει κανείς ένα application επιχείρησης. Οι πληροφορίες σχετικά με τον καταναλωτή μπορούν να βοηθήσουν στην δραστικότητα της κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ και πωλήσεων. Οι Decision-makers μπορούν να κάνουν τα σχέδιά τους, να αντιδράσουν και να εκτελέσουν τις στρατηγικές τους βασιζόμενοι στην ανάλυση όλων αυτών των πληροφοριών που παρέχει η εφαρμογή για τους χρήστες.

Πιο στοχευμένο marketing, περισσότεροι ενδιαφερόμενοι πελάτες, υψηλότερες πωλήσεις και λήψη αποφάσεων βασιζόμενη σε πραγματικά δεδομένα είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποφασίσουν τη δημιουργία mobile εφαρμογών, αλλά και τη συνεχή συντήρησή και ανανέωσή τους.

Εάν έχετε μία θαυμάσια ιδέα για δημιουργία mobile εφαρμογής, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με την ομάδα μας ώστε μαζί να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο τεχνολογικό βήμα! H εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία αθλητικής εφαρμογής, τη δημιουργία Health & Medical εφαρμογής, δημιουργία mobile game εφαρμογής, τη δημιουργία εφαρμογής για εστιατόρια, τη δημιουργία εφαρμογής για κατάστημα, τη δημιουργία εφαρμογής για κατάστημα με ρούχα, τη δημιουργία εφαρμογής τραπεζας και οποιαδήποτε άλλη δημιουργία android εφαρμογής και δημιουργία ios εφαρμογής επιθυμείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.