BLOG / BLOG

Πώς να επιλέξω την καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών

καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών

Αναζητάτε την καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών για τη δημιουργία ιστοσελίδων, την κατασκευή eshop ή την ανάπτυξη mobile εφαρμογών; Αναρωτιέστε με ποια κριτήρια θα επιλέξετε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα καλύπτουν όλες σας τις επιχειρηματικές ανάγκες και θα μοιράζονται μαζί σας το ίδιο επιχειρηματικό όραμα;

Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε κάθε βήμα της διαδικασίας για την επιλογή εταιρίας προγραμματισμού, προς την καλύτερη δυνατή επίτευξη των στόχων και των αναγκών της επιχείρησής σας.

Ποιες υπηρεσίες μπορεί να σας προσφέρει μία εταιρεία προγραμματιστών;

Η ανάπτυξη mobile/ web εφαρμογών είναι μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια. Περιλαμβάνει την ιδέα, την έρευνα, το σχεδιασμό της στρατηγικής, την προδιαγραφή των χαρακτηριστικών, το UX design, το prototyping , τον προγραμματισμό, την τεκμηρίωση, τον έλεγχο και την διασφάλιση ποιότητας, την επιδιόρθωση των σφαλμάτων, καθώς και συνεχόμενη ενημέρωση για την διατήρηση των αποτελεσμάτων. Οι βασικές δραστηριότητες που πρέπει να περιμένετε από μία συνεργασία, έτσι ώστε να γνωρίζετε ταυτόχρονα ότι επιλέξατε την καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών, είναι οι εξής:

Σχετικά με τις απαιτήσεις του project και την στρατηγική του προϊόντος σας

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων μιας επιχείρησης είναι μία απαιτητική διαδικασία. Μία αξιόπιστη εταιρεία, θα θέσει ως αφετηρία της την κατανόηση των προκλήσεων και των στόχων σας.  Αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την στρατηγική του προϊόντος σας και να θέσετε προτεραιότητες σχετικά με το budget σας, καθώς και να επιλέξετε τον χρόνο και τον τρόπο που το τελευταίο θα αξιοποιηθεί.

Η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να συζητήσει μαζί σας ένα project plan, βασισμένο στην στρατηγική σας και στις απαιτήσεις της. Αν εργάζεται με βάση τις πρακτικές που πρεσβέβει η agile methodology  θα χωρίσει τη διαδικασία σε μικρότερες φάσεις, ενώ ταυτόχρονα, θα προσαρμόσει τη στρατηγική της στην ανταπόκριση του κοινού  και στις εξελίξεις της αγοράς.

Σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη και Prototyping

Βασισμένη στην στρατηγική και στο project plan, η ομάδα της εταιρείας προγραμματιστών που θα επιλέξετε, θα πρέπει να υπολογίσει  η συχνότητα της χρήσης του τελικού προιόντος, δηλαδή το user flow και δημιουργώντας μία σειρά από wireframes να οραματιστεί τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το τελικό προϊόν. Ο σχεδιασμός user experience  είναι ένα απαραίτητο στάδιο για την επιτυχία κάθε ψηφιακού προϊόντος.

Θα πρέπει στη συνέχεια να δημιουργήσει τα prototypes ώστε να συγκεντρώσει στοιχεία για την αντίστοιχη ανταπόκριση του κοινού, ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ανταποκρίνονται στο κοινό που στοχεύετε.

Ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού από την καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών

Οι περισσότερες εταιρείες εφαρμόζουν την agile methology, χωρίζοντας τη διαδικασία σε στάδια και επιτρέποντας την συνεχή προσαρμογή του προϊόντος στις ανάγκες της αγοράς και στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Στην αρχή κάθε σταδίου, η ομάδα σχεδιάζει και εκτιμά τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για την ολοκλήρωση κάθε επανάληψης. Στο τέλος, θα ελέγξει το κατά πόσο τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Έλεγχος και διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία θα προβεί σε έλεγχο των χαρακτηριστικών στο τέλος κάθε sprint προτού να προτείνει τη νέα εκδοχή του προϊόντος στους χρήστες. Πρέπει επίσης να διαθέτει ένα σχέδιο ελέγχου και να αξιοποιήσει τους πόρους για την διασφάλιση της ποιότητας καθώς και να πραγματοποιεί αναδρομικούς ελέγχους, ώστε να επιβεβαιώνει ότι οι λειτουργίες δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές κώδικα ανά διαστήματα.

Πέρα από την διαβεβαίωση ότι όλα βαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εταιρεία οφείλει να εξασφαλίζει την αξιοπιστία του τελικού προιόντος σας, είτε αυτό αφορά μία mobile εφαρμογή, είτε μία ιστοσελίδα είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μία εφαρμογή που δεν λειτουργεί σωστά δημιουργεί και την αντίστοιχη δυσάρεστη εμπειρία στον χρήστη ενώ ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε έξοδα για τεχνικές επιδιορθώσεις που θα προκύψουν.

Ανάπτυξη και συνεχής συντήρηση εφαρμογής

Η μετατροπή του σχεδίου σε κώδικα είναι το πρώτο βήμα. Σύμφωνα με το project plan και μέσω των κατάλληλων εφαρμογών,  το προϊόν θα έρθει σε επαφή με τους χρήστες. Η κατάλληλη στρατηγική προώθησης στο κοινό θα εξασφάλιζε την πετυχημένη διάθεση του προϊόντος.

Επιπλέον, η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι διαθέσιμη μέσα από το αντίστοιχο πλάνο support που μπορείτε να υποστηρίξετε, να παρέχει συνεχή υποστήριξη, ώστε να διαβεβαιώσει ότι η εφαρμογή θα λειτουργεί όσο βρίσκεται στην αγορά.

καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών

Πώς θα βρείτε την καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών για την ανάπτυξη εφαρμογών και ψηφιακών προϊόντων

Η ανάπτυξη εφαρμογών δεν είναι μία απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο την εργασία των προγραμματιστών. Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα απαιτεί συνδυασμό μιας ποικιλίας ειδικών, όπως project managers, strategists, UX designers, graphic designers, QA specialists, κτλ – και η AppGene μπορεί να σας βοηθήσει να συγκροτήσετε την απαραίτητη αυτή ομάδα ειδικών.

Γιατί να επιλέξετε την AppGene για το επόμενο project σας

Συνεργαζόμενοι με μία εταιρία που παρέχει αυτό το είδος των πολυεπίπεδων υπηρεσιών, διασφαλίζετε την καλή λειτουργία της επιχείρησης σας και την επίτευξη των στόχων της. Μια εταιρεία που κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας, σχεδιάζει την στρατηγική των προϊόντων σας, αναπτύσσει τακτικές εισόδου στην αγορά και δημιουργεί ένα μοντέλο αγοραστικού κοινού και εσόδων, διαθέτοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ευελιξία που απαιτεί η κάλυψη των αναγκών των πελατών σας, αποτελεί για εσάς την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην AppGene, έχοντας χρόνια εμπειρία στην δημιουργία εφαρμογών για κινητά, την κατασκευή eshop, τη δημιουργία ιστοσελίδων και το ψηφιακό μάρκετινγκ, είμαστε εδώ για να δικαιώσουμε την επιλογή σας ως η καλύτερη εταιρεία προγραμματιστών. Λαμβάνουμε υπόψη μας κάθε στάδιο στο κύκλο ανάπτυξης του ψηφιακού σας προϊόντος, διασφαλίζοντας την συνεχόμενη επιτυχία και τα μέγιστα αποτελέσματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.