BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate για μεσιτικά γραφεία

Κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate

Κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate για μεσιτικά γραφεία: απαραίτητα χαρακτηριστικά και χρήσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στην επιτυχία

Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε τη δική σας ιστοσελίδα ακινήτων ή έχετε ήδη μία, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το να έχετε μία απόλυτα λειτουργική πλατφόρμα real estate είναι υψίστης σημασίας για τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την έκθεση της Εθνικής Ένωσης Μεσιτών για το 2022, μεταξύ όλων των ηλικιών αγοραστών κατοικιών, το πρώτο βήμα που κάνουν στη διαδικασία αναζήτησης σπιτιού, είναι να αναζητήσουν ακίνητα στο διαδίκτυο. Επομένως, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα του μεσιτικού σας γραφείου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών, έχει υψηλή απόδοση και παραμένει ανταγωνιστική σε σχέση με τις πιο δημοφιλείς.

Τότε η κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate για μεσιτικά γραφεία θα είναι κερδοφόρα για την επιχείρησή σας σε κάθε περίπτωση.

Με σκοπό να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα ακινήτων που αποφέρει χρήματα για την επιχείρησή σας, συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά, που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate για μεσιτικά γραφεία.

Γιατί η custom ανάπτυξη ιστοσελίδας Real Estate είναι απαραίτητη για κάθε μεσιτικό γραφείο;

Εάν έχετε αποφασίσει την κατασκευή ιστοσελίδας για το μεσιτικό σας γραφείο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε μια λιγότερο δαπανηρή διαδρομή και να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο πλατφόρμας ακινήτων που δεν έχει φτιαχθεί αποκλειστικά βασισμένο στις ανάγκες σας. Ωστόσο, αυτό θα ήταν ένα κρίσιμο λάθος.

Η συνεργασία με μία εταιρία δημιουργίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί έτοιμα templates και πλατφόρμες, δεν πρόκειται να σας παρέχει το επίπεδο προσαρμογής και εξατομίκευσης στο οποίο θα εξυπηρετηθούν οι πιθανοί πελάτες σας.

Οι απαιτήσεις της ιστοσελίδας με τις αγγελίες ακινήτων θα πρέπει να περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό χρωμάτων που θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμος και θα ταιριάζει στα χρώματα της επιχείρησής σας.
Είναι πολύ σημαντικό το design της ιστοσελίδας να αποδίδει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η επιχείρησή σας, μετατρέποντας την ιστοσελίδα σε μία ψηφιακή προέκταση του brand σας.

Επίσης, εξαιρετικά σημαντική είναι και η ασφάλεια. Εάν θέλετε οι χρήστες σας να μοιράζονται τα προσωπικά τους στοιχεία και τα ευαίσθητα δεδομένα τους, θα πρέπει να παρέχετε μια εξαιρετικά ασφαλή λύση, ώστε τα δεδομένα τους να προστατεύονται πάντα, κάτι που είναι εφικτό μόνο μέσα από την custom κατασκευή ιστοσελίδας real estate.

Κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate: Βασικά χαρακτηριστικά για κάθε μεσιτικό

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ακινήτων στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθείτε.

Layout και ξεκάθαρη πλοήγηση ιστοσελίδας

Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας real estate θα πρέπει να υπάρχει ένα ελκυστικό layout που οι επισκέπτες θα βρίσκουν ευχάριστο στο μάτι. Επίσης, δεν θα πρέπει να δυσκολεύονται να πλοηγηθούν σε ό,τι θέλουν να δουν στην ιστοσελίδα.

Responsive ιστοσελίδα και Cross-Browser υποστήριξη

Μία ιστοσελίδα η οποία δεν ανταποκρίνεται σωστά στις διάφορες συσκευές είναι ένας πολύ συχνός λόγος εγκατάληψης από κάποιον χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει και στη δική σας περίπτωση. Η ιστοσελίδα ακινήτων σας θα πρέπει να λειτουργεί σε οποιοδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης το ίδιο καλά, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη εμπειρία χρήστη.

Διαδρομή χρήστη και διαδικασία εγγραφής

Πριν από την ανάπτυξη του σχεδιασμού της ιστοσελίδας του μεσιτικού σας γραφείου, θα πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή των χρηστών μέσα στην ιστοσελίδα σας, καθώς και ποιους τύπους χρηστών μπορεί να εξυπηρετήσει αυτή. Μερικά παραδείγματα σε αυτή την περίπτωση είναι οι μεσίτες, αγοραστές, πωλητές κ.α. Στη συνέχεια, φροντίστε για την εύκολη διαδικασία εγγραφής που παρέχει υψηλή προστασία για τα δεδομένα των χρηστών.

Διασύνδεση ιστοσελίδας με Social Media

Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας real estate θα πρέπει επίσης να δημιουργηθεί η διασύνδεση με διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που απολαμβάνουν οι χρήστες, όπως Facebook, Twitter, Pinterest.

Μπορείτε να προσθέσετε κατά την εγγραφή του χρήστη, τη δυνατότητα να συνδέονται με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι μία πολύ καλή κίνηση για την προώθηση ιστοσελίδας, καθώς αυξάνει τις προσπάθειες μάρκετινγκ της εταιρείας σας και βοηθά στην προώθηση κάθε ξεχωριστής καταχώρισης ακινήτων.

Σύνθετη Λειτουργία Αναζήτησης Ακινήτων

Θα πρέπει να έχετε μια σύνθετη λειτουργία αναζήτησης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα σας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν κάτι εφαρμόζοντας εύκολα διαφορετικές λειτουργίες φίλτρων, όπως τοποθεσίες, τιμή, τύπος ιδιοκτησίας. Όλα αυτά κάνουν την ιστοσελίδα σας πιο εύχρηστη, ενώ η διαδικασία αναζήτησης ακινήτων δεν είναι εξαντλητική, αλλά μάλλον αποτελεσματική για τους επισκέπτες.

Λειτουργία Αποθήκευσης Αναζητήσεων

Αυτή είναι μία λειτουργία που πρέπει να έχετε για να ενισχύσετε τις πωλήσεις ακινήτων σας. Καθώς είναι πολύ πιο εύκολο για όλους όσους αναζητούν ενεργά σπίτι ή διαμέρισμα, μετά από αναζήτηση μπορούν να αποθηκεύσουν τα κριτήριά τους καθώς και τις αγαπημένες τους περιοχές και εύκολα να βρουν στην επόμενη επίσκεψή τους τα ακίνητα που πληρούν τα κριτήρια αυτά.

Κατασκευή ιστοσελίδας Real Estate

Λειτουργία σύγκρισης ακινήτων και στατιστικών

Η λειτουργία σύγκρισης ακινήτων είναι χρήσιμη όταν ένας δυνητικός πελάτης προσπαθεί να αποφασίσει μεταξύ χαρακτηριστικών που είναι επιθυμητά για εκείνον. Οι μεσίτες συνήθως εκτιμούν μια λειτουργία στατιστικών στοιχείων της κάθε καταχώρισης. Είναι ένας τρόπος για να δουν αν μια γειτονιά είναι περιζήτητη ή όχι.

Σελίδα παρουσίασης ακινήτου

Είναι χρήσιμο κατά την κατασκευή ιστοσελίδας real estate να έχετε μια περιγραφική παρουσίαση των λεπτομεριών κάθε ακινήτου με φωτογραφίες ή βίντεο υψηλής ποιότητας. Μπορείτε ακόμη να εμβαθύνετε και να προσθέσετε ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, όπως “Τι υπάρχει κοντά” με λεπτομέρειες σχετικά με τα μέρη που βρίσκονται στην περιοχή.

Περιήγηση στο ακίνητο με τη χρήση εικονικής πραγματικότητας

Η τρισδιάστατη απεικόνιση του ακινήτου αποτελεί μία καινοτόμο λειτουργία κατά την κατασκευή ιστοσελίδας real estate. Η δημιουργία τρισδιάστατης φωτογραφίας του ακινήτου και η εφαρμογή ενός ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια εικονική περιήγηση στο ακίνητό πριν αποφασίσουν να το νοικιάσουν ή να το αγοράσουν. Αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα αγοράς ή ενοικίασης του ακινήτου καθώς οι αγοραστές βλέπουν τι πρόκειται να αγοράσουν απευθείας από τον ιστότοπο.

Συνοψίζοντας

Αν και η κατασκευή ιστοσελίδας real estate μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκη, αλλά ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές μπορείτε να έχετε πραγματικά επιτυχημένα αποτελέσματα. Αντίθετα, εάν προτιμάτε να αναθέσετε εργασία σε επαγγελματίες, η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία και μεσίτες.

Η AppGene θα συνεργαστεί μαζί σας σε κάθε στάδιο για την ανάπτυξη ιστοσελίδας real estate. Θα διασφαλίσουμε ότι είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε και να παραμείνετε στην αγορά με μια ανταγωνιστική λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από τους ειδικούς μας θα χαρεί να επεκταθεί στη διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδας real estate και στο κόστος κατασκευής μιας τέτοιας λύσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.