BLOG / BLOG

Καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών: επιλογή συνεργάτη για μέγιστα αποτελέσματα

καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών

Καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών: πώς θα κάνετε την ιδανική επιλογή συνεργάτη που θα οδηγήσει το app σας στην επιτυχία; Ας δούμε παρακάτω!

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν αρκετές εταιρείες δημιουργίας εφαρμογών για κινητά στην Αθήνα, με διαφορετική εμπειρία και αποτελέσματα. Ωστόσο, η προσέγγιση της σωστής ομάδας είναι ζωτικής σημασίας.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μας προσεγγίζουν επιχειρηματίες και όχι μόνο, που έχουν μία ιδέα για εφαρμογή την οποία την έχουν μοιραστεί με κάποιες εταιρίες ή freelancers και στη συνέχεια απογοητευθήκαν από το αποτέλεσμα.

Φανταστείτε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία τεχνολογίας που αποδεικνύεται ότι είναι προβληματική και προκαλεί προβλήματα με το έργο σας. Δεν είναι μια τεράστια απώλεια χρόνου, χρημάτων και άλλων πόρων;!

Συγκεκριμένα, μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών δίνει έμφαση στο να δουλέψει πάνω στις ιδέες εφαρμογών των επιχειρηματιών, εκτός από την ενσωμάτωση της γνώσης και της δημιουργικότητάς της.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει ίδιο πίσω από το “έχω μία ιδέα για εφαρμογή”. Ποιά είναι η καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τον προϋπολογισμό του πελάτη;

Παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών

Εμπιστοσύνη, Φήμη, σκληρή δουλειά και πίστη!

Πράγματι, αυτοί είναι οι πυλώνες που θα πρέπει να έχει κάθε συνεργασία που κάνετε με μία εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από αυτά, που πρέπει να δοθεί εξίσου προτεραιότητα.

Προετοιμάστε μια λίστα με τις υποψήφιες καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών

Πώς θα ξεκινήσετε την αναζήτηση για να προσεγγίσετε μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών στην Ελλάδα για τις τεχνολογικές σας απαιτήσεις;

Ξεκινήστε με μία αναζήτηση στη Google. “Καλύτερη εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών” , “δημιουργία mobile εφαρμογών” , “θέλω να φτιάξω εφαρμογή“, είναι μερικές από τις λέξεις κλειδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αναζήτησή σας. Διαβάστε τις αναφορές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πιθανές πλατφόρμες που μιλούν για αυτό το θέμα. Συγκεντρώστε τα ονόματα και κάντε μια λίστα για να προχωρήσετε και διαχωρίστε τις επιλογές με βάση τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Δώστε έμφαση στα οργανικά αποτελέσματα Google, καθώς τα πρώτα ονόματα που εμφανίζονται στην κατάταξη δεν είναι λόγω φήμης εκεί, απλά έχουν πληρώσει για να διαφημιστούν.

Αναζητήστε την καλύτερη εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών με ένα ελκυστικό portfolio πελατών

Μόλις έχετε τη λίστα, ελέγξτε τα project και την ιστοσελίδα τους. Η ιστοσελίδα τους θα πρέπει να αναφέρει την τεχνική τεχνογνωσία της εταιρείας, τους τομείς εξειδίκευσης, τον επιχειρηματικό τομέα και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε το section με τα project τους είτε ακόμη και να ζητήσετε δείγματα εργασιών εάν έχουν εργαστεί σε ένα παρόμοιο έργο όπως το δικό σας στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια ιδέα για την τεχνογνωσία και το σύνολο δεξιοτήτων της εταιρείας.

Διαφάνεια, το κύριο χαρακτηριστικό για την καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών

Πριν ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με μια εταιρεία δημιουργίας app, ελέγξτε την πολιτική διαφάνειας του οργανισμού. Από τα πρώτα κιόλας email που θα ανταλλάξετε, θα πρέπει να υπάρχει οργανωμένος τρόπος επικοινωνίας με την επιχείρηση. Να παρουσιαστούν οι τεχνικές που ακολουθούνται, να σας διαβεβαιώσουν εάν θα αναλάβουν οι ίδιοι το design και το development, ή αν θα χρειαστούν εξωτερική βοήθεια από κάποιον “κρυφό” συνεργάτη. Διαφάνεια επίσης θα πρέπει να υπάρχει σχετικά με το κόστος δημιουργίας app από την αρχή.

Η καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών θα σας προσφέρει μία καλή σχέση μεταξύ κόστους δημιουργίας και ποιότητας αποτελέσματος

Για κάθε επιχείρηση που εργάζεται σκληρά για να επιτύχει τους επιθυμητούς στόχους της, η προσδοκία σπουδαίων αποτελεσμάτων είναι πολύ σημαντική. Σαν επιχείρηση πρέπει να δώσετε έμφαση στην αξιοποίηση των οικονομικών σας πόρων. Το κόστος και η ποιότητα είναι οι δύο αντικρουόμενοι παράγοντες. Επομένως, επιλέξτε μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών που είναι πρόθυμη να προσφέρει λύσεις που είναι αναμενόμενες και ωφέλιμες για την επιχείρηση. Φυσικά η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος δημιουργίας app. Πολλές φορές οι επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με μη επιθυμητά αποτελέσματα και για αυτό τον λόγο, ενώ έχουν επιλέξει κάτι φαινομενικά οικονομικό, εκτός από μία πολύ άσχημη εμπειρία έχουν καταλήξει να πληρώσουν 2 και 3 φορές για να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη.

Χρόνος δημιουργίας εφαρμογής, ακρίβεια και συνέπεια από την καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών

Η εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών με την οποία θα συνεργαστείτε πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παρέχει έγκαιρα την εφαρμογή σας, χωρίς να θέτει σε αμφισβήτηση την ποιότητά της. Μόνο τότε η εφαρμογή θα εξασφαλίσει την υψηλότερη απόδοση της επένδυσής σας.

Έχετε κατά νου πως η ανάπτυξη mobile εφαρμογής, αποτελεί μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία όπου κατά βάση διαρκεί τουλάχιστον από 6 έως 9 μήνες.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν συνεργάτη που θα σας ενημερώσει για το χρόνο δημιουργίας της εφαρμογής και θα δεσμευτεί απέναντί σας για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

καλύτερη εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών

Υποστήριξη και Συντήρηση εφαρμογής μετά το launching

Ένα επιτυχημένο app θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη ομάδα υποστήριξης μετά την κυκλοφορία του.

Η εταιρεία δημιουργίας app που θα επιλέξετε θα πρέπει να υποστηρίζει την παροχή υπηρεσιών για τεχνικά updates της εφαρμογής, καθώς και να σας διαβεβαιώσει για την επεκτασιμότητά της για μελλοντική χρήση.

Η επιλογή μίας ομάδας που είναι παρούσα για γρήγορη υποστήριξη και συντήρηση θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας.

Γιατί να επιλέξετε την AppGene για τη δημιουργία Εφαρμογής Mobile και Web

Η AppGene είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών με μια ομάδα κορυφαίων προγραμματιστών που δημιουργούν ψηφιακές εμπειρίες για πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας αναπτύξει πολλαπλές εφαρμογές για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και individuals, βοηθούμε τις επιχειρήσεις να εισέλθουν στον κόσμο της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσα από τη δημιουργία custom εφαρμογών.

Ακολουθώντας τις παραπάνω χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε τη σωστή ομάδα και την καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών, πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο, επικοινωνήστε με την ομάδα της AppGene. Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τις σκέψεις σας για το έργο των ονείρων σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.