BLOG / DIGITAL MARKETING

Δυναμικές Διαφημίσεις Facebook: Μετατρέψτε τους καταναλωτές σε αγοραστές

Δυναμικές Διαφημίσεις Facebook

Οι δυναμικές διαφημίσεις Facebook βοηθούν στη δημιουργία εξατομικευμένων, αυτόματα αναπαραγόμενων διαφημίσεων γύρω από προϊόντα που οι χρήστες έχουν αναζητήσει στο website ή την mobile εφαρμογή σας.

Δυναμικές Διαφημίσεις Facebook: Πλεονεκτήματα και οι καλύτερες πρακτικές για να μετατρέψετε ένα χρήστη σε αγοραστή.

Ως ένας online retailer, μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι να βρείτε τους χρήστες οι οποίοι θα ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Αφού τους βρείτε, μπορεί να  επιθυμείτε να τους εμφανίσετε προτεινόμενα προϊόντα που είναι σχετικά με εκείνους.

Σε αυτό το σημείο είναι ώρα να μιλήσουμε για τις δυναμικές διαφημίσεις. Οι δυναμικές διαφημίσεις του Facebook προσφέρουν πολύ δυνατές επιλογές για targeting, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Οι διαφημίσεις αυτές χρησιμοποιούν τον online κατάλογό σας και αυτόματα αναπαράγουν διαφημίσεις που παρουσιάζουν προτεινόμενα προϊόντα στοχευμένα προς κάθε άνθρωπο που ανήκει στο κοινό-στόχο σας. Κοινοποιώντας τις πληροφορίες γύρω από τα τελευταία προϊόντα σας με το Facebook, διασφαλίζετε ότι οι άνθρωποι θα δουν διαφημίσεις με προϊόντα σε διαθεσιμότητα με την τρέχουσα τιμολογιακή αξία.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυναμικές διαφημίσεις απευθύνονται σε εταιρίες με πολλά προϊόντα και σας επιτρέπουν να:

Μεγιστοποιήστε την καμπάνια σας
Μπορείτε να διαφημίσετε ολόκληρο τον κατάλογό σας, χωρίς να πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστές διαφημίσεις για κάθε ένα προϊόν.

Εμφανίστε τις διαφημίσεις στο σωστό χρόνο
Με τη χρήση των δυναμικών διαφημίσεων Facebook είναι εφικτό να προσεγγίσετε τους χρήστες με τα σωστά προϊόντα και στο σωστό χρόνο.

Προσεγγίστε ανθρώπους σε όλες τις συσκευές
Οι δυναμικές διαφημίσεις Facebook σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε χρήστες με διαφημίσεις σε όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιούν.

Εμφανίστε σχετικές διαφημίσεις
Επιτρέψτε στο Facebook να αναγνωρίσει και να εμφανίζει προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στα ενδιαφέροντα του χρήστη.

Δυναμικές Διαφημίσεις Facebook: Η πραγματική δύναμή τους

Οι δυναμικές διαφημίσεις Facebook χρησιμοποιούν ένα μοναδικό συνδυασμό από ισχυρές επιλογές στόχευσης και τον κατάλογό σας ώστε να δημιουργήσουν αυτόματα προτάσεις με σχετικά προϊόντα στις διαφημίσεις σας.

Δυναμικές Διαφημίσεις Facebook

Επιλογές στόχευσης

Οι δυναμικές διαφημίσεις Facebook σας επιτρέπουν να στοχεύσετε σε δύο ομάδες ανθρώπων

  • Χρήστες που επισκέφθηκαν πρόσφατα την ιστοσελίδα ή τη mobile εφαρμογή σας
  • Χρήστες που αναζήτησαν προϊόντα σχετικά με τα δικά σας
  1. Πρόσφατοι επισκέπτες της ιστοσελίδας ή της mobile εφαρμογής σας

Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε χρήστες που έχουν ήδη δει τα προϊόντα στην ιστοσελίδα ή την mobile εφαρμογή σας. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για retargeting ανθρώπων που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και πρόθεση στο να αγοράσουν το συγκεκριμένο προϊόν που προσφέρετε.

  1. Διευρυμένο κοινό

Στοχεύοντας σε ένα πιο διευρυμένο κοινό, μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα σας( ή για προϊόντα παρόμοια με τα δικά σας), ακόμα κι αν δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα την ιστοσελίδα η τη mobile εφαρμογή σας. Όταν στοχεύετε σε ένα διευρυμένο κοινό, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το κοινό-στόχο αυτόματα θα βλέπουν προϊόντα του καταλόγου σας που είναι σχετικά με τις τελευταίες αναζητήσεις τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα γύρω από τις επιλογές που έχετε γύρω από το πως θα προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στα social media και τις δυναμικές διαφημίσεις Facebook ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τους στόχους σας. Η ειδικευμένη ομάδα μας σε θέματα γύρω από τη διαχείριση και προώθηση social media, αναλαμβάνει την καθημερινή διαχείριση των σελίδων σας στα social media, αλλά και την δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας με στόχο την αύξηση του κοινού σας, αλλά και του βαθμού αλληλεπίδρασης με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.