BLOG / BLOG

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού, κορυφαίες ιδέες

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμο

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού, κορυφαίες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το επόμενο βήμα της επιχείρησής σας!

Η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία είναι μια από τις πιο εκρηκτικές βιομηχανίες στον κόσμο. Έχει δείξει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής κάθε ατόμου. Με αυτήν την ταχεία ανάπτυξη, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα ταξίδια ως πηγή επιχειρήσεων και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν mobile εφαρμογές που σχετίζονται με τον τουρισμό για αυτό το σκοπό.

Για το λόγο αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ιδέες εφαρμογών για κινητά για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία που θα σας βοηθήσουν στις επιχειρηματικές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην κερδοφορία!

Η δημιουργία εφαρμογής τουρισμού απαιτεί εκτενή έρευνα σχετικά με διάφορες πτυχές που σχετίζονται με αυτήν την επιχείρηση. Μερικές από αυτές είναι πληρωμές μέσω κινητού, συστήματα κρατήσεων, συστήματα μεταφοράς κ.λπ. Ωστόσο, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αυτή την έρευνα για εσάς συγκεντρώνοντας μερικές από τις καλύτερες ιδέες εφαρμογών για κινητά για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία.

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού, κορυφαίες ιδέες εφαρμογών για να αναπτύξετε την τουριστική σας επιχείρηση

Δημιουργία εφαρμογής εύρεσης και κρατήσεων ξενοδοχείων

Μια εφαρμογή κρατήσεων ξενοδοχείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κράτηση δωματίων μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση των καταλυμάτων με ευκολία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν ξενοδοχεία που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό τους και στη συνέχεια να τα κάνουν κράτηση γρήγορα και εύκολα, πολλές φορές ακόμη και απευθείας από την εφαρμογή. Εκτός από αυτήν τη λειτουργικότητα, πολλές εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται στις φωτογραφίες κάθε ιδιοκτησίας και να διαβάζουν κριτικές που άφησαν άλλοι ταξιδιώτες που έχουν μείνει εκεί πριν από αυτούς.

Δημιουργία εφαρμογής κρατήσεων ξενοδοχείου

Η ανάπτυξη εφαρμογής κρατήσεων για ξενοδοχείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στο ξενοδοχείο σας. Σας βοηθά να έχετε άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας, τους δημιουργεί καλή εντύπωση, τους διευκολύνει να κάνουν κράτηση δωματίων ανά πάσα στιγμή και παρέχει όλες τις πληροφορίες για το ξενοδοχείο μαζί με ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, όπως η πρόγνωση καιρού του μέρους.

Η διαδικασία κράτησης θα γίνει ευκολότερη εάν έχετε μια εφαρμογή που προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με το ξενοδοχείο σας, όπως κρατήσεις δωματίων, εύρεση εστιατορίων κοντά στο κατάλυμα κ.λπ. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να λάβουν οδηγίες από την τρέχουσα τοποθεσία τους προς το ξενοδοχείο σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία πλοήγησης.

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού για επιβράβευση πελατών

Η δημιουργία εφαρμογής τουρισμού για επιβράβευση πελατών είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές και να τις εξαργυρώνουν. Η δημιουργία εφαρμογής επιβράβευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν πόντους επιβράβευσης. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από πελάτες για να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές τους.

Οι εφαρμογές επιβράβευσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις εταιρείες να ενθαρρύνουν τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους πιο συχνά, επιβραβεύοντάς τους με εκπτώσεις ή δωρεάν παροχές όταν ξοδεύουν χρήματα στην τοποθεσία της επιχείρησης (όπως ένα ξενοδοχείο) ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό επειδή ενθαρρύνει τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις από κάθε άτομο που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εταιρείας τακτικά, αντί να μπορεί απλώς να προσελκύσει νέους πελάτες με την πάροδο του χρόνου μέσω διαφημίσεων, όπως διαφημίσεις.

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού για εύρεση και κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων

  • Μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας εφαρμογής συνοψίζονται στα παρακάτω:
  • Παροχή πληροφοριών για πτήσεις, δρομολόγια και τιμές.
  • Παροχή κατάστασης πτήσης σε πραγματικό χρόνο.
  • Παροχή παρακολούθησης πτήσεων.
  • Παροχή πληροφοριών σχετικά με τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου (π.χ. γκισέ check-in).
  • Παροχή πληροφοριών σχετικά με τη στάθμευση αεροδρομίου (π.χ. τιμές).
  • Παροχή πληροφοριών σχετικά με τα σαλόνια του αεροδρομίου (π.χ. στοιχεία μέλους).
  • Παροχή πληροφοριών για ξενοδοχεία αεροδρομίου (π.χ. λεπτομέρειες τοποθεσίας).

Δημιουργία εφαρμογής ταξιδιωτικού οδηγού

Η δημιουργία εφαρμογής τουρισμού που λειτουργεί ως ταξιδιωτικός οδηγός, είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσει κανείς μια πόλη. Με τη βοήθεια μίας εφαρμογής ταξιδιωτικού οδηγού, οι χρήστες μπορούν να βρουν όλα τα ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη, φαγητό και αγορές. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους κανέναν οδηγό ή χάρτη. Αυτές οι εφαρμογές ταξιδιωτικών οδηγών παρέχουν εύκολα όλες αυτές τις πληροφορίες σε ταξιδιώτες όπως εσείς.

  • Που πρέπει να πάω;
  • Τι να δω;
  • Πώς να περάσω ευχάριστα την ημέρα μου;

Δημιουργία εφαρμογής ταξιδιού ηλεκτρονικού εμπορίου

Η ταξιδιωτική βιομηχανία αναπτύσσεται γρήγορα και είναι ένας συναρπαστικός τομέας. Έχοντας την παραπάνω συνθήκη κατά νου, μία άλλη πρόταση για εσάς που επιθυμείτε να εμπλακείτε περισσότερο με τον τουρισμό, είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε μια νέα εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση των ταξιδιωτικών τους εισιτηρίων και άλλων υπηρεσιών.

Αυτή η ιδέα ανάπτυξης εφαρμογής για κινητά θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν κράτηση για ξενοδοχεία, πτήσεις και πολλά άλλα ,απευθείας από την εφαρμογή σας. Μπορείτε επίσης να παρέχετε αποκλειστικά προνόμια για τους πελάτες που αγοράζουν εισιτήρια από το travel app.

Δημιουργία εφαρμογής ενοικίασης αυτοκινήτων

Μια εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτων είναι ένα βολικό και εύκολο διαδικτυακό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση και κράτηση αυτοκινήτων. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και προσπάθεια, επιτρέποντάς στους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου. Μια εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτων μπορεί να εξεταστεί τόσο ως δημιουργία εφαρμογής iOS, όσο και ως δημιουργία εφαρμογής Android.

Οι εφαρμογές ενοικίασης αυτοκινήτων είναι μια ιδανική λύση για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε μια ξένη χώρα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν καθόλου για την ενοικίαση οχήματος. Ο χρήστης μπορεί απλά να συνδεθεί στον ιστότοπο από το smartphone του, να επιλέξει τον κατάλληλο τύπο αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, να συμπληρώσει κάποιες βασικές πληροφορίες όπως τον αριθμό άδειας οδήγησης κ.λπ., και να πληρώσει το απαιτούμενο ποσό μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή καθαρού διαθέσιμες τραπεζικές επιλογές και χρησιμοποιήστε τα κλειδιά τους μέσα σε λίγα λεπτά!

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμο

Δημιουργία εφαρμογής πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου

Η δημιουργία εφαρμογής τουρισμού για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου είναι απαραίτητη για κάθε ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία. Το μέλλον αυτού του κλάδου είναι οι πληρωμές μέσω κινητού και οι εταιρείες που δεν έχουν ακόμη συμμετάσχει θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τις καταστήσουν προτεραιότητά τους. Οι εφαρμογές πληρωμών μέσω κινητού μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα, να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών.

Δημιουργία εφαρμογής τουρισμού πόλης

Η δημιουργία τουριστικής εφαρμογής για κάποια πόλη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την πόλη σας να ξεχωρίσει, ενώ παράλληλα μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες εσόδων. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν πληροφορίες για τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη, ποια εστιατόρια και μπαρ έχουν κλιματισμό ή θέρμανση αντίστοιχα, πώς να μετακινηθεί κανείς εύκολα στην πόλη. Παρέχοντας αυτού του είδους τις πληροφορίες σε ένα μέρος, η πόλη σας γίνεται πιο προσβάσιμη κάνοντας για τους ανθρώπους να βρουν αυτό που αναζητούν. Όσο πιο προσιτό είναι ένα μέρος, τόσο πιο πιθανό είναι οι τουρίστες να το επισκεφτούν!

Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για ταξίδια στην πόλη τις βρίσκουν εξαιρετικά χρήσιμες όταν σχεδιάζουν τα ταξίδια τους. Μπορούν να δουν τι είναι διαθέσιμο καθώς και πού βρίσκονται τα πράγματα σε κοντινή απόσταση ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εάν υπάρχει.

Έχω ιδέα για εφαρμογή, μπορείτε να με καθοδηγήσετε;

Εάν αναζητείτε την καλύτερη επιλογή συνεργάτη, και μία κορυφαία εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε την ιδέα σας, τότε επικοινωνήστε με την AppGene. Η ομάδα μας, με εξειδίκευση και χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και desktop βοηθά επιχειρήσεις να δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές για κινητά. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στο mobile app development μας έχει βοηθήσει να δημιουργήσουμε μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές στον τουριστικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών κρατήσεων ξενοδοχείων, εφαρμογών για επιβράβευση πελατών κ.λπ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.