BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων: Πώς να τη βρείτε

Το πρώτο βήμα για την επιλογή του ιδανικού συνεργάτη για την ανάπτυξη λογισμικού και ίσως το πιο σημαντικό, είναι να βρείτε τη σωστή εταιρία για να μετατρέψετε την ιδέα σας σε λογισμικό. Η επιλογή των εταιριών θα επηρεάσει τις ευκαιρίες του project σας ως προς την επιτυχία.

Πώς θα καταλάβετε αν μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού είναι η σωστή για εσάς;

Η εταιρία ενδιαφέρεται ειλικρινά για το project σας.

Αρχίζει αμέσως να αναζητά λύσεις. Αν αντιληφθείτε έλλειψη ενθουσιασμού ή ακόμη και δισταγμό, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι αξιόπιστη. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι το πλάνο σας δεν ταιριάζει με τις υπηρεσίες που προσφέρουν: ίσως διακρίνουν ένα κενό ανάμεσα στις ανάγκες σας και τις ικανότητες τους ή ίσως υπάρχει αμφιβολία για το budget, τη γνώση του αντικειμένου, την εμπειρία κ.α. Ίσως απλά αυτή η εταιρία δεν είναι η κατάλληλη για το project σας.

Η εταιρία θα  πρέπει να βρίσκεται κοντά σας.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα για παράδειγμα εάν η επιχείρησή σας εδρεύει στην περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την άμεση ανθρώπινη επαφή για να αξιολογήσετε κατά πόσο ταιριάζουν οι ανάγκες σας με τις υπηρεσίες που σας παρέχονται.  Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική και η επιλογή σας πρέπει να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχετε θέσει.

Η καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων σας καταλαβαίνει.

Μιλούν τη γλώσσα σας και επιδεικνύουν επαγγελματική ευφυΐα. Αξιολογήστε την συμβατότητα στην κουλτούρα και την ποιότητα της επικοινωνίας. Η επιτυχία ενός project εξαρτάται από την αμοιβαία κατανόηση. Δεν αρκεί να έρθετε σε συμφωνία με τους καλύτερους developers της αγοράς, πρέπει να μπορούν να κατανοήσουν επακριβώς τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχουν μια αναλυτική εικόνα του τρόπου εργασίας σας και να μπορούν να μετατρέψουν τις ιδέες σας σε ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό πρόγραμμα.

καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων

Η καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων σας επιμορφώνει.

Παίρνουν χρόνο για να σας εξηγήσουν αυτά που δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζουν να σας εξηγούν μέχρι να καταλάβετε. Δε σας επιβαρύνουν με ένα σωρό περιττές τεχνικές λεπτομέρειες.

Η εταιρία μπορεί να πει «όχι».

Θα πρέπει να είστε καχύποπτοι όταν ένας συνεργάτης σας λέει ναι σε όλα. Πιο αξιόπιστος είναι ο συνεργάτης που σας το λέει όταν κάτι δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι ή προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο για να επιτευχθεί ο στόχος σας. Επιλέξτε μία εταιρία για κατασκευή ιστοσελίδας που να σας προσφέρει νέες προοπτικές, να συμβάλλει με νέες ιδέες. Με άλλα λόγια, κάποιον που μπορεί να βελτιώσει την αρχική ιδέα, αντί να ακολουθεί απλά οδηγίες.

Η καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων έχει τελειοποιήσει πολλές διαφορετικές τεχνολογίες.

Αν δεν έχετε συγκεκριμένους τεχνικούς περιορισμούς, διαλέξτε μία εταιρία που μπορεί να δουλέψει με μια πληθώρα τεχνολογιών. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να σας συμβουλεύσουν να διαλέξετε την καταλληλότερη τεχνολογία για το project σας και ακόμα και να σας προτείνουν αποτελεσματικότερες ή φθηνότερες εναλλακτικές.

Η καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων χρησιμοποιεί ευέλικτες μεθοδολογίες.

Η εταιρία που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο που ανταποκρίνεται καλύτερα στο project σας, το αντικείμενο σας και τους σκοπούς σας, αντί να σας εντάξει σε μια μεθοδολογία ”one-size-fits-all.”

Η εταιρία παρέχει αξιόπιστες συστάσεις.

Κάθε εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που θέλει να δείξει την αξία της παραθέτει αδιάσειστα παραδείγματα προηγούμενων project της στην ιστοσελίδα της. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αξιολογήσετε την εμπειρία της, την ποικιλία των project και το μέγεθος των πελατών.

Το μέγεθος της εταιρίας είναι ανάλογο με το δικό σας.

Εάν η εταιρία είναι μια μεγάλη πολυεθνική κι εσείς είστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, είναι πολύ πιθανό να χαθείτε στο πλήθος. Από την άλλη, αν η εταιρία είναι μια πολύ μικρότερη επιχείρηση από εσάς, ίσως να μη μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε.

Η εταιρία δεν κάνει την χαμηλότερη από πλευράς κόστους προσφορά.

Όταν μιλάμε για δημιουργία ιστοσελίδας, το φτηνό δεν είναι πάντα και καλό. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ μπορείτε να δείτε και μόνοι σας εταιρίες που διαφημίζουν τιμές οι οποίες δεν αντιπροσωπεύουν μία επαγγελματική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες των πελατών. Μεγάλες διαφορές στην τιμή ανάμεσα στους διάφορους υποψήφιους συνεργάτες συνήθως σημαίνει ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς δεν έχει εκτιμήσει σωστά την προσπάθεια για κατασκευή ιστοσελίδας και θα υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, ή προσπαθούν να σας πουλήσει κάτι έτοιμο.  Μη φοβηθείτε να τους ζορίσετε σε συγκεκριμένα σημεία για να ελέγξετε την αξιοπιστία της προσφοράς τους.

καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων

Η καλύτερη εταιρία ανάπτυξης ιστοσελίδων σε κάνει να θες να δουλέψεις μαζί της.

Όσο απλοϊκό και να ακούγεται, η συμπάθεια είναι απαραίτητη, από τη στιγμή που η επιτυχία κάθε project, ειδικά αν προορίζεται να λύσει ένα περίπλοκο επαγγελματικό πρόβλημα, βρίσκεται στην ποιότητα της συνεργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης. Πρέπει να αισθάνεστε άνετα μαζί τους κι ότι μπορείτε να δουλέψετε αρμονικά μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας, η κατασκευή eshop όπως αντίστοιχα και η δημιουργία mobile εφαρμογής είναι ιδιαίτερης σημασίας για την επιχείρηση σας. Η καλύτερη δυνατή επιλογή θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα, για αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ως προς το ποιος θα σας εκπροσωπήσει στη διαδικτυακή σας παρουσία. Εάν αναζητείτε την καλύτερη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα, επικοινωνήστε με την ομάδα της AppGene!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.