BLOG / BLOG

Online σύστημα check in ξενοδοχείων: απαραίτητο για κάθε μονάδα

Online σύστημα check in ξενοδοχείων

Online σύστημα check in ξενοδοχείων: αναρωτιέστε κατά πόσο είναι χρήσιμο και πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει προς το συμφέρον του ξενοδοχείου σας αλλά και των επισκεπτών; Ας αρχίσουμε από την αρχη!

Η νέα πραγματικότητα είναι πλέον γεγονός, αφού πιά οι άνθρωποι αναφέρονται στο χρόνο ως προ covid και μετά covid εποχή. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει, και μαζί με αυτή δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεαστεί ένας από τους σημαντικότερους κλάδους ανάπτυξης της χώρας. Αυτός του τουρισμού.

Στην περίοδο που διανύουμε, κάθε ξενοδοχειακή μονάδα έρχετε αντιμέτωπη με τις νέες προκλήσεις που φέρνουν τα καινούργια δεδομένα του τουρισμού. Κύρια ανάγκη φυσικά, η αναβάθμιση των υφιστάμενων υπηρεσιών, παρέχοντας έξυπνες και ασφαλείς λύσεις στους απανταχού ταξιδιώτες. Όπως είναι και ένα έξυπνο online σύστημα check in ξενοδοχείων.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα που έχει ένα online σύστημα check in ξενοδοχείων, τόσο για τους ξενοδόχους όσο και για τους επισκέπτες.

Online σύστημα check in ξενοδοχείων πλεονεκτήματα

H δημιουργία ενός custom συστήματος για check in σε ξενοδοχείο, είναι το επόμενο βήμα που θα σας εξασφαλήσει πολλαπλά οφέλη και πολύπλευρη αποδοτιτκότητα. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι τα παρακάτω:

  • Εξασφάλιση άνεσης κατά την άφιξη του επισκέπτη
  • Αποσυμφώρηση του χώρου αναμονής στη reception
  • Εύκολη διαδικασία check in από το κινητό
  • Ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας του επισκέπτη
  • Αυτοματοποίηση λειτουργιών
  • Παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών ως προς τους επισκέπτες του ξενοδοχείου
  • Λιγότερη φυσική επαφή μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του ξενοδοχείου
  • Γρήγορη καταχώρηση στοιχείων επισκέπτη
  • Καλύτερη οργάνωση με αυτόματη καταχώρηση στοιχείων σε ειδική βάση δεδομένων
  • Διατήρηση της αλληλεπίδρασης με τον επισκέπτη χωρίς να αισθάνεται

Online σύστημα check in ξενοδοχείων

Online σύστημα check in ξενοδοχείων, πως λειτουργεί

Σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και προγραμμάτων που θα επιλέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύστημα φτιαγμένο στις ανάγκες της ξενοδοχειακής σας μονάδας. Η διαδικασία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μίας custom λύσης, που θα εξυπηρετήσει την ανάγκη της διαδικασίας του check in, προωθώντας ταυτόχρονα τη σύγχρονη πλευρά του ξενοδοχείου σας.

Ο επισκέπτης, μετά την άφιξή του θα μπορεί να σκανάρει ένα ειδικό QR Code, από το κινητό του τηλέφωνο, όπου θα τον ανακατευθύνει στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για το check in. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπληρώσει τα πεδία της ειδικής φόρμας check in όπως το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, και διάφορα άλλα δημογραφικά στοιχεία που χρειάζεστε. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάζει μέσω της πλατφόρμας την ταυτότητά του καθώς και όσων τον συνοδεύουν. Έτσι θα επιτύχετε άμεση αποστολή και αρχειοθέτηση των στοιχείων σε βάση δεδομένων για πλήρη έλεγχο.

Ένα σύστημα check in, πολλαπλές δυνατότητες για το ξενοδοχείο σας

Ακόμη, η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που θα έχει το online σύστημα check in για το ξενοδοχείο, έχετε πολλαπλές δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώσετε τον επισκέπτη για τις ώρες των check in – check out και των γευμάτων. Ακόμη, είναι ένα καλό μέσο να ενημερώσετε σχετικά με τις προφυλάξεις που λαμβάνετε σχετικά με τον Covid καθώς και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο.

Άλλωστε, αυτή είναι και η μαγεία του να δημιουργείτε κάτι από το 0 βασισμένο στις δικές σας ανάγκες: Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Συνοψίζοντας

Εάν διατηρείτε ή εργάζεστε σε μία ξενοδοχειακή μονάδα και επιθυμείτε μία σύγχρονη λύση check in, επικοινωνήστε με την AppGene. Η έμπειρη ομάδα μας, έχοντας αποκτήσει μακροχρόνια εμπειρία στη προώθηση ξενοδοχείων και τη δημιουργία εφαρμογής ξενοδοχείου, μπορεί να σας καθοδηγήσει να σχεδιάσετε το ιδανικό online σύστημα check in για το ξενοδοχείο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.