BLOG / BLOG

Εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού, κόστος και χαρακτηριστικά

Εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού

Εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού: κόστος και βασικά χαρακτηριστικά

Το τμήμα HR αποτελεί την ραχοκοκαλιά όλων των επιχειρήσεων που απασχολούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Η διαδικασία απόκτησης, καθώς και διαχείρισης του εργατικού δυναμικού έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία. Με επιλογές απομακρυσμένης εργασίας, ευέλικτα ωράρια εργασίας και διαφορετικές τοποθεσίες, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν το εργατικό τους δυναμικό. Η παραγωγικότητα, γίνεται μια επιπλέον ανησυχία σε τέτοια σενάρια.

Μία εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού αποτελεί μία λύση που διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες και δραστηριότητες για τις επιχειρήσεις που έρχονται αντιμέτωπες με τα παραπάνω ζητήματα και όχι μόνο. Η δημιουργία εφαρμογής Employee Management App μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν εκθετικά και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γιατί να επενδύσετε στην ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης προσωπικού;

Μία εφαρμογή διαχείρισης εργαζομένων απλοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού. Βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν το engagement και την ικανοποίηση των εργαζομένων, καθώς και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα του τμήματος HR.

Στην AppGene, καταγράφουμε πρώτα τις απαιτήσεις και τα δυνατά στοιχεία της εταιρίας σας. Αυτό μας βοηθά να σας προσφέρουμε την εφαρμογή διαχείρισης εργαζομένων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, το φλέγον ερώτημα είναι ποιο θα είναι το κόστος ανάπτυξης εφαρμογής διαχείρισης προσωπικού. Φυσικά αυτό εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους – την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει η εταιρία δημιουργίας application, τον τύπο των χαρακτηριστικών της εφαρμογής, το μέγεθος και τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Ωστόσο, όποιο κι αν είναι το κόστος για την ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης εργαζομένων, ο αυτοματισμός των εργασιών μπορεί να προσφέρει υψηλότερο ROI μακροπρόθεσμα στην επιχείρησή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις επενδύουν στην ανάθεση της ανάπτυξης εφαρμογών διαχείρισης προσωπικού σε εταιρία δημιουργίας εφαρμογών με εμπειρία.

Εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού, βασικά χαρακτηριστικά

Αφού έχετε λάβει την απόφαση να προχωρήσετε σε δημιουργία custom εφαρμογής για το προσωπικό της εταιρίας σας, θα πρέπει να καθορίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Προτού επιλέξετε την καλύτερη εταιρία δημιουργίας εφαρμογών για να συνεργαστείτε, θα πρέπει να καθορίσετε με σαφήνεια τους στόχους του app.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τις λειτουργίες που επιθυμείτε να έχει η εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού, καθώς επίσης και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πρέπει να περιλαμβάνονται κατά την ανάπτυξη:

  • Πληροφορίες εργαζομένων
  • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων
  • Απλοποιημένη Ενσωμάτωση Υπαλλήλων
  • Διαχείριση αδειών και εγκρίσεων
  • Διαχείριση και έλεγχος Παρουσιών & ωραρίου
  • Διαχείριση Πληροφοριών Προσωπικού
  • Προγραμματισμός Συσκέψεων & Ειδοποιήσεις
  • Παρακολούθηση εξόδων

Εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού

Ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης προσωπικού, επιπλέον λειτουργίες

Διαχείριση άδειας εργαζομένων
Ο υπάλληλος μπορεί να υποβάλει αίτηση για άδεια, να δηλώνει λόγους και ο διαχειριστής θα την εγκρίνει/απορρίψει.

Κατανομή εργασιών και παρακολούθηση διαχείρισης
Αναθέστε την εργασία σε κάθε υπάλληλο σύμφωνα με τον ρόλο του και παρακολουθήστε την κατάστασή της ολοκληρωμένη/εκκρεμής.

Προγραμματισμός meetings
Οργανώστε ένα meeting, προσκαλέστε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, και δημιουργήστε τη σχετική ατζέντα.

Διαχείριση project
Διαχειριστείτε πολλαπλά έργα της εταιρείας και παρακολουθήστε την εξέλιξή τους.

Κατανομή σημαντικών εργασιών και υπενθύμιση
Αναθέστε σε κάποιον υπάλληλο ή ομάδα την εργασία που θέλετε να ολοκληρωθεί και στείλτε τους ειδοποίηση push στο κινητό τηλέφωνο.

Ενσωμάτωση βιομετρικών στοιχείων για tracking ωραρίου εργαζομένων
Ελέγξτε πότε έρχεται κάποιος υπάλληλος και τι ώρα φεύγει

Προγράμματα επιβράβευσης για εργαζόμενους
Πραγματοποιείστε επιπλέον δραστηριότητες και δώστε bonus ανταμοιβής για να τους ενθαρρύνετε να κάνουν περισσότερα.

Παρακολούθηση εξόδων
Καταγραφή τυχόν εξόδων που πληρώνονται για δραστηριότητα που σχετίζεται με την εταιρεία και επιστρέφονται σε εσάς.

Επιθυμείτε να δημιουργήσετε τη δική σας custom εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού;

Εάν αναζητείτε να εξελίξετε τις εργασίες της επιχείρησής σας, επιτυγχάνοντας ταυτοχρόνως την απλοποίηση εργασιών αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τότε η ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης προσωπικού είναι η λύση που αναζητείτε. Στην AppGene, παρέχουμε high-end υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών, με 20ετή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης και της συντήρησης μετά τη δημιουργία της εκάστοτε εφαρμογής. Επικοινωνήστε άμεσα με ένα μέλος της ομάδας μας ώστε να σας καθοδηγήσουμε σχετικά στην καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.