BLOG / BLOG

Εφαρμογή Video Streaming, βασικά χαρακτηριστικά

Εφαρμογή Video Streaming

Εφαρμογή video streaming: κόστος και βασικά χαρακτηριστικά

Στις μέρες μας, η εφαρμογή video streaming αποτελεί τον πιο κοινό τρόπο για την προβολή βίντεο στο διαδίκτυο. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του τύπου εφαρμογής αναπαραγωγής βίντεο, είναι ότι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους βίντεο και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών αγώνων, ζωντανά στα smartphone τους.

Για αυτούς τους προφανείς λόγους μία εφαρμογή video streaming έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Γιατί να επενδύσετε στην ανάπτυξη εφαρμογής Video Streaming;

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής video streaming είναι ένα φιλόδοξο έργο που φυσικά απαιτεί σημαντική επένδυση. Πόσο κοστίζει λοιπόν η ανάπτυξη μιας εφαρμογής video streaming; Στην πραγματικότητα, η τιμή θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες: την ποιότητα της εφαρμογής, τον σχεδιασμό UX της, το back-end και τη λειτουργικότητά της.

Μία εφαρμογή video streaming απαιτεί μεγάλη υποδομή ανάπτυξης και αρκετά μεγάλη υποστήριξη ροής δεδομένων. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχουν πολύ σημαντικές συνέπειες στο κόστος ανάπτυξης μιας custom εφαρμογής αναπαραγωγής βίντεο. Προφανώς, όσο περισσότερες δυνατότητες έχει η εφαρμογή, τόσο περισσότερο θα κοστίσει.

Στην AppGene, καταγράφουμε πρώτα τις ανάγκες που επιθυμείτε να καλύψετε μέσω της δημιουργίας εφαρμογής, καθώς και τα δυνατά στοιχεία της εταιρίας σας. Αυτό μας βοηθά να σας προσφέρουμε την εφαρμογή video streaming που ταιριάζει καλύτερα στο επιχειρηματικό όραμά σας.

Εφαρμογή Video Streaming, βασικά χαρακτηριστικά

Αφού έχετε λάβει την απόφαση να προχωρήσετε σε δημιουργία custom εφαρμογής video streaming, θα πρέπει να καθορίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Προτού επιλέξετε την καλύτερη εταιρία δημιουργίας εφαρμογών για να συνεργαστείτε, θα πρέπει να καθορίσετε με σαφήνεια τους στόχους του app.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τις λειτουργίες που επιθυμείτε να έχει η εφαρμογή video streaming, καθώς επίσης και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πρέπει να περιλαμβάνονται κατά την ανάπτυξη:

Σχεδιασμός Εφαρμογής Video Streaming
Μια δύσκολη στη χρήση εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο δεν ενθαρρύνει τους χρήστες να την κατεβάσουν. Επομένως, η απρόσκοπτη πλοήγηση είναι απαραίτητη.

UI/UX Εμπειρία Χρήστη
Για την επιτυχία της εφαρμογής σας, φροντίστε να δημιουργήσετε μια διαισθητική, απλή ή ακόμα και μινιμαλιστική εφαρμογή streaming βίντεο.

Δημιουργία Προφίλ χρήστη
Προσθήκη αγαπημένων video, δημιουργία σελιδοδεικτών βίντεο και διαχείριση πληρωμών, ενημερώσεων και ενδιαφερόντων

Τοπική αποθήκευση βίντεο στη συσκευή χρήστη
Δυνατότητα λήψης ορισμένου όγκου περιεχομένου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το δουν κατά τη διάρκεια χαμηλής ή καθόλου συνδεσιμότητας

Push Ειδοποιήσεις
Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κανάλι και να μετατρέψετε περισσότερους χρήστες σε πελάτες

Kοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Βοηθά στη βελτίωση της δημοτικότητας της εφαρμογής και διευκολύνει τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με φίλους και συγγενείς

Ζωντανή αναπαραγωγή βίντεο
Για εκδηλώσεις, ζωντανές συναυλίες ή άλλες σημαντικές ανακοινώσεις

Συνδρομή στην εφαρμογή
Για να ενεργοποιήσετε τις επί πληρωμή εκδόσεις περιεχομένου στην εφαρμογή video streaming

Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Σας βοηθά να μοιράζεστε τα βίντεό σας από όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Κοινή χρήση βίντεο
Για να γίνει η εμπειρία πιο ικανοποιητική

Επιθυμείτε να δημιουργήσετε τη δική σας custom εφαρμογή video streaming;

Εάν έχετε μία ιδέα για δημιουργία εφαρμογής που σχετίζεται με τη φιλοξενία του υλικού σας σε μορφή βίντεο, τότε η ανάπτυξη εφαρμογής video streaming είναι η λύση που αναζητείτε. Στην AppGene, παρέχουμε high-end υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών, με πολυετή εμπειρία, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε όλες τις εφαρμογές web και mobile που σχετίζονται με εφαρμογές video streaming. Επικοινωνήστε άμεσα με ένα μέλος της ομάδας μας ώστε να σας καθοδηγήσουμε σχετικά στην καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.