BLOG / BLOG

Εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών, επιλέξτε την καλύτερη

εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών

Εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών, πως να επιλέξτε την καλύτερη για τη δημιουργία app της επιχείρησής σας

Στον σύγχρονο κόσμο, η τεχνολογία είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε επιχείρηση. Για να πετύχει μια εταιρεία και να πετύχει τους στόχους της, πρέπει να διαθέτει αποτελεσματικές εφαρμογές που να είναι εύχρηστες και προσβάσιμες από οπουδήποτε. Ωστόσο, η δημιουργία custom εφαρμογής είναι περίπλοκη και απαιτεί χρόνο και προσπάθεια από τις ομάδες ανάπτυξης app. Η συνεργασία με μία ομάδα που έχει εμπειρία στο αντικείμενο είναι απαραίτητη ώστε να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε πριν επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών.

Συνεργασία με εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών, γιατί να το επιχειρήσετε

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Ποιος είναι ο σκοπός της συνεργασίας με μία εξωτερική εταιρία δημιουργίας εφαρμογών;” Οι εξειδικευμένες εταιρίες δημιουργίας app, τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν συγκεκριμένη εστίαση. Η πρόσληψη μιας ειδικής ομάδας ανάπτυξης εφαρμογών μπορεί να είναι επωφελής για τα έργα σας με πολλούς τρόπους, όπως η εξοικονόμηση χρημάτων και η αποτελεσματικότερη εργασία.

Γενικά, όταν επιλέγετε σαν εταιρία να προσλάβετε δύο ή περισσότερους προγραμματιστές για να εργαστούν στο ίδιο έργο κάτω από την αιγίδα σας, δεν είναι βέβαιο το άρτιο αποτέλεσμα. Κάθε προγραμματιστής θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να μάθει τι έχει κάνει ο άλλος, καθώς θα χρειαστεί επίσης χρόνο για να εργαστεί σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό η επένδυση που θα κάνετε να πάει χαμένη, με μία λάθος επιλογή ομάδας.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν λάθη που άλλα μέλη της ομάδας έκαναν λόγω έλλειψης γνώσεων. Αντίθετα, η συνεργασία με μία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών, σημαίνει ότι επιλέγετε μία ομάδα που θα εργάζεται αποκλειστικά στο έργο σας, γεγονός που τους επιτρέπει να εξοικειωθούν με οτιδήποτε σχετίζεται με το εν λόγω project.

Εξωτερική ανάθεση σε εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την εξωτερική ανάθεση της δημιουργίας app σε εξειδικευμένη εταιρία app development, όπως το ότι μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα κομμάτια, για παράδειγμα στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Το κόστος ανάπτυξης εφαρμογών είναι σαφώς χαμηλότερο επειδή πληρώνετε για αυτό που χρησιμοποιείτε, όχι για έναν σταθερό αριθμό προγραμματιστών στην εταιρεία σας. Η εταιρεία σας δεν χρειάζεται να προσλαμβάνει και να διαχειρίζεται υπαλλήλους.

Για τη δημιουργία εφαρμογής, συνήθως θα χρειαστείτε:

  • Εταιρία με Frond-end developers: Υπεύθυνοι που αναπτύσσουν client-side apps και λογισμικό.
  • Εταιρία με Back-end developers: Υπεύθυνοι που αναπτύσσουν server-side apps και λογισμικό.
  • Εταιρία με DevOps engineers: Υπεύθυνοι που συνεργάζονται στενά με την ομάδα ανάπτυξης και άλλους επαγγελματίες πληροφορικής για να προβλέψουν τις εκδόσεις και την ανάπτυξη κώδικα
  • Εταιρία με Data analysts & engineers: Παρέχουν καθαρά δεδομένα στους τελικούς χρήστες, δομώντας τα δεδομένα με απλό τρόπο ώστε να είναι εύκολο να τα κατανοήσουν.
  • Εταιρία με Mobile developers: Αναπτύσσουν custom εφαρμογές για κινητά σύμφωνα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις.
  • Εταιρία με UI/UX designers: Υπεύθυνοι που σχεδιάζουν ένα απλό αλλά διαδραστικό περιβάλλον χρήστη και τη μέγιστη εμπειρία.
  • Εταιρία με QA team: Αυτοί που δοκιμάζουν την εφαρμογή και διασφαλίζουν ότι πληροί τις επιθυμητές απαιτήσεις.
  • Εταιρία με Project managers: Είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την εκτέλεση, την παρακολούθηση όλων των διαδικασιών ανάπτυξης, την ανάπτυξη εργασιών μεταξύ των προγραμματιστών λογισμικού σε μια ομάδα και την ενημέρωση των πελατών.

εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εταιρία δημιουργίας εφαρμογών στην Αθήνα και όχι μόνο

Η εύρεση της καλύτερης εταιρίας δημιουργίας εφαρμογών είναι μια πρόκληση. Για να συνεργαστείτε με μία εταιρία προγραμματιστών πρέπει να γνωρίζετε τις απαιτήσεις σας. Θα πρέπει να ορίσετε τον ρόλο της εργασίας, να καταγράψετε τις απαιτούμενες λειτουργίες και να κάνετε ερωτήσεις με βάση τεχνικές πτυχές. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να επιλέξετε την καλύτερη εταιρία δημιουργίας app, ορίζοντας τα προαπαιτούμενα και προσδιορίζοντας τους κατάλληλους υποψηφίους.

Καθορισμός Στόχων Εφαρμογής

Καθορίστε το πρόβλημα πριν ξεκινήσετε μια λύση, θέστε στόχους πριν ξεκινήσετε. Μην ανησυχείτε για τους στόχους άλλων ανταγωνιστών και για το ποιοι είναι και να είστε φιλόδοξοι, αλλά μείνετε ρεαλιστές σχετικά με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις ιδέες σας.

Πραγματοποιήστε Έρευνα Αγοράς

Προτού προσλάβετε μία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών είναι σημαντικό να θέσετε στόχους. Οι στόχοι παρέχουν έναν αντικειμενικό τρόπο μέτρησης της επιτυχίας και βοηθούν στο πως θα πρέπει να φαίνεται το έργο όταν ολοκληρωθεί. Σας αναγκάζουν επίσης να σκεφτείτε τι είδους προϊόν θέλετε να κατασκευάσετε και πόσο καιρό θα χρειαστεί πριν ξεκινήσετε την ανάπτυξη.

Ανάλυση Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων της εταιρίας προγραμματισμού

Η επικοινωνία είναι ζωτικό μέρος οποιασδήποτε συνεργασίας. Ως επιχείρηση, θέλετε να μπορείτε να διατηρείτε την επαφή με την ομάδα σας και να εργάζεστε αποτελεσματικά μαζί της.

Θέστε Τεχνικές Ερωτήσεις

Το πρώτο βήμα πριν αποφασίσετε εάν θα επιλέξετε να συνεργαστείτε με μία εταιρία δημιουργίας application είναι να κάνετε κάποιες τεχνικές ερωτήσεις. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις επειδή δείχνουν την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε το ταλέντο και θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν αυτή η εταιρία θα είναι σε θέση να κάνει καλά τη δουλειά ή όχι. Εάν πάλι δεν έχετε τεχνικές γνώσεις καλύτερα να εμπιστευτείτε κάποιον που είναι πιο ειδικός από εσάς επί του θέματος.

Περιορισμένο Budget και Χρόνος για τη δημιουργία APP

Όταν η επιχείρησή σας χρειάζεται αλλαγή, μπορείτε να προσαρμόσετε την ομάδα σας, αλλά ένας σταθερός ή περιορισμένος προϋπολογισμός μπορεί να το καταστήσει δύσκολο. Η συνεργασία με μία εταιρία δημιουργίας εφαρμογών καθιστά εφικτό να έχετε μία εξειδικευμένη ομάδα στη διάθεσή σας που θα καλύψει κάθε ανάγκη, με συγκεκριμένο budget.

Συνοψίζοντας

Μπορεί η επιχείρησή σας να είναι στο στάδιο ‘έχω ιδέα για εφαρμογή’ αλλά δεν έχετε βρει ακόμη την καλύτερη ομάδα που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Αναζητήστε μία εξειδικευμένη εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών, η οποία θα είναι η λύση για εσάς και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής επικοινωνία μεταξύ σας.

Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει αρκετή διαφάνεια όσον αφορά τον τρόπο ελέγχου και διαχείρισης της διαδικασίας. Το τελευταίο που θέλετε είναι να καταλήξετε να συνεργάζεστε με μία εταιρία χαμηλής απόδοσης ή αναξιόπιστη που δεν παρέχει υπηρεσίες σύμφωνα με τις προσδοκίες.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε ένα άρτιο και υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα, απευθυνθείτε σήμερα στην AppGene. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με εμπειρία στον τομέα του προγραμματισμού και της ανάπτυξης εφαρμογών εδώ και δύο δεκαετίες, θα σας καθοδηγήσει ώστε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, μετατρέποντας το επιχειρηματικό όραμά σας σε πραγματικότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.