BLOG / BLOG

4 Ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης online

idees gia enarksi neas epixeirisis

Όπως λέει το διάσημο ρητό «Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα μη το αναβάλλεις για αύριο». Εάν ψάχνετε ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης, τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε τις πιθανές επιλογές σας και να κάνετε τα πρώτα βήματα. Η τρέχουσα ψηφιακή πραγματικότητα παρέχει πολλούς τύπους ηλεκτρονικού επιχειρείν που αξίζει να ξεκινήσετε. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γίνεται ο καλύτερος στον τομές που σας ενδιαφέρει είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για επιχείρηση πληροφορικής.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί που θα πρέπει να επικεντρωθείτε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης που θα μπορούσατε να ξεκινήσετε.

Κατασκευή eshop – Commercial website

Ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης

Έχετε σκεφτεί ποτέ να οδηγηθείτε στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος commercial ή mobile εφαρμογής που να βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν online αγορές, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια; Ή την δημιουργία του δικού σας brand στην αγορά; Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει αυτή την δυνατότητα, αλλά παράλληλα σας λύνει τα χέρια ώστε να βγάλετε χρήματα και να μειώσετε τα λειτουργικά κόστη.

Τα εμπορικά Commercial sites προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα όχι μόνο στα ίδια τα καταστήματα αλλά και στους αγοραστές και την κοινωνία την ίδια. Σε περίπτωση τώρα που έχετε ήδη κάποιο φυσικό κατάστημα, μπορείτε να σκεφτείτε να το μεταφέρετε online. Έτσι θα βρείτε πιο εύκολα πελάτες. Αυτό θεωρείτε B2C ηλεκτρονικό εμπόριο δηλαδή επιχείρηση προς πελάτη. Μόλις το B2C εμπόριο ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών, το C2C μάρκετινγκ (πελάτης προς πελάτη) θα αρχίσει να λειτουργεί.

Online πλατφόρμα διδασκαλίας e-learning

Άν έχετε πολύτιμες γνώσεις και θέλετε να τις μοιραστείτε με όλους εκείνους που την χρειάζονται, τότε μία online πλατφόρμα διδασκαλίας e-learning μπορεί να είναι μία εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε μορφή βίντεο και να μάθουν κάτι νέο γι’ αυτό και αυτός ο τομέας αυξάνεται συνεχώς. Ειδικά σε καταστάσεις όπου είναι αδύνατο να υπάρχει φυσική παρουσία. Αν είστε δάσκαλος, επιχειρηματίας ή οποιοσδήποτε πάροχος εκπαίδευσης τότε μπορείτε να οδηγηθείτε στη δημιουργία online πλατφόρμας διδασκαλίας e-learning και να κερδίσετε χρήματα. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει: ευελιξία, εφαρμογή προσωπικών απαιτήσεων, ικανοποίηση των χρηστών και αύξηση του εισοδήματος.

Online ταξιδιωτική επιχείρηση

Σήμερα οι άνθρωποι αγαπούν να ταξιδεύουν και όλοι έχουν την επιθυμία να επισκεφθούν ξένες χώρες, να μάθουν νέους πολιτισμούς να εξερευνήσουν κρυμμένους προορισμούς ή ιστορικά ή πολιτιστικά μνημεία. Με αυτά τα δεδομένα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε μία online ταξιδιωτική επιχείρηση. Αν παρέχετε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικά τότε θα έχετε και περισσότερους πιθανούς πελάτες καθώς οι περισσότεροι προτιμούν να κλείνουν online τα ταξίδια τους.

Δημιουργία Food delivery εφαρμογής

Ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης

Η online παραγγελία και το food delivery αποτελούν μία πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ιδέα. Αν σας αρέσει το μαγείρεμα μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι σας. Πολλές επιχειρήσεις ξεκίνησαν κάπως έτσι. Έφτιαχναν φαγητό στο σπίτι και το έκαναν delivery στους πελάτες. Αργότερα, αφού είχαν πολύ θετικά αποτελέσματα, ίδρυσαν εταιρίες και παραρτήματα. Κάθε λεπτό που περνάει οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο απασχολημένοι. Δεν έχουν χρόνο, ούτε ενέργεια να μαγειρέψουν ή να πάνε σε κάποιο εστιατόριο. Γι’ αυτό χρειάζονται μία γρήγορη και αξιόπιστη λύση. Για αυτούς είναι πιο εύκολο να επισκεφθούν μία ιστοσελίδα ή να εγκαταστήσουν μία εφαρμογή στο κινητό για να παραγγείλουν. Έτσι η δημιουργία food delivery εφαρμογής δίνει πρόσβαση στους πελάτες να εξερευνήσουν διάφορες κουζίνες και εστιατόρια που είναι διαθέσιμα.

Πως να ξεκινήσετε μία online επιχείρηση; Μόλις εστιάσετε στους τύπους ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζεται να κάνετε κάποια βήματα.

  1. Επιλέξτε το πεδίο δραστηριότητας σας
  2. Κάντε έρευνα στον κλάδο
  3. Δημιουργήστε ένα μοναδικό εμπορικό σήμα
  4. Αποκτήστε πελάτες

Συνοψίζοντας

Έχετε ήδη αποφασίσει για το επιχειρηματικό σας όραμα ή ψάχνετε ακόμα ιδέες για έναρξη νέας επιχείρησης; Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία! Στην AppGene, η εξειδικευμένη μας ομάδα στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και εφαρμογών θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και στον ψηφιακό κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.