BLOG / BLOG

Ποιο είναι το κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής;

κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής

Κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής: έχετε μία ιδέα για δημιουργία εφαρμογής εκπαιδευτικής και αναρωτιέστε πόσο θα κόστιζε; Ας αρχίσουμε από την αρχή!

Τα e-learning μαθήματα είναι εκείνα που γίνονται μέσω διαδικτύου. Τα μαθήματα αυτά έχουν ως στόχο να διδάξουν τους επίδοξους μαθητές με τη μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα διαδικτυακά μαθήματα επιτρέπουν στους χρήστες να μάθουν πράγματα για αντικείμενα της επιλογής τους ή να παρακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο μάθημα με την άνεση τους χωρίς να παρευρίσκονται σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο.

Αυτού του είδους τα μαθήματα έχουν μεγάλη επιτυχία στην περίοδο που διανύουμε. Η πανδημία έφερε μεγάλες ανακατατάξεις και νέα δεδομένα, με την έννοια της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως να συναντάται καθημερινά στο λεξιλόγιό μας. Πέρα από το γεγονός αυτό, το e-learning είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο κόστος ζωής που θα είχε το να μετακομίσουν κοντά σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Πολλά μαθήματα συνήθως περιλαμβάνουν ένα υψηλό κόστος διδάκτρων που δεν είναι εφικτό για όλους.

Επιπλέον, στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν το e-learning είναι και πολλοί επαγγελματίες που εργάζονται δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα full-time ή part-time. Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Case study εκπαιδευτικής mobile εφαρμογής Coursera

Το Coursera είναι μια τέτοιου είδους εφαρμογή που έχει γίνει πολύ δημοφιλής εξαιτίας κάποιων εξαιρετικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους μαθητές εξ αποστάσεως. Η εφαρμογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων εξ αποστάσεως, τα οποία περιλαμβάνουν από μαθήματα ανάπτυξης ικανοτήτων μέχρι πτυχία πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο.

Το εύρος τιμών των μαθηματων που προσφέρονται μέσα στην πλατφόρμα ξεκινά από τα 29 και φτάνει μέχρι τα 25.000 δολάρια. Η εφαρμογή εστιάζει σε τρία σημεία κλειδιά, τα οποία είναι μαθήματα βελτίωσης ικανοτήτων, επαγγελματικά μαθήματα και πτυχία πανεπιστημίων. Τα μαθήματα δεν λαμβάνουν υπόψιν την τοποθεσία των ενδιαφερόμενων και προβάλλονται σε ασύγχρονη μορφή. Το μάθημα είναι διαθέσιμο 24/7 και οι μαθητές έχουν πρόσβαση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το Coursera αποτελεί αντικείμενο μελέτης για όποιον θέλει να δημιουργήσει μια παρόμοια εφαρμογή στον εκπαιδευτικό τομέα. Επιπλέον, για να κατανοήσετε το απαιτούμενο κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής, χρειάζεται να προσέξετε διάφορους παράγοντες, όπως γιατί χρειάζεται να δημιουργήσετε μια παρόμοια εφαρμογή, πως το Coursera βγάζει χρήματα και τρόπους για να δημιουργήσετε μια παρόμοια με το Coursera εφαρμογή.

Δημιουργία εκπαιδευτικής εφαρμογής : γιατί να εμπνευστείτε από το Coursera;

Η βιομηχανία διαδικτυακής εκπαίδευσης βιώνει μια δραματικά θετική αλλαγή στη διεθνή σκηνή. Η αύξηση της ψηφιοποίησης των πάντων σε όλο τον κόσμο είναι ένας σημαντικός παράγοντας της αυξημένης ζήτησης διαδικτυακών μαθημάτων.

Μπορείτε, σαν νέοι επιχειρηματίες, να εφαρμόσετε καινοτόμες τεχνικές μάρκετινγκ για να προωθήσετε την επιχείρηση σας και να προσελκύσετε μαθητές από όλο τον κόσμο. Βέβαια, η βιομηχανία της εκπαίδευσης απαιτεί έντονες δραστηριότητες ενδυνάμωσης της εμπιστοσύνης. Το μέλλον ενός επίδοξου μαθητή εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα των γνώσεων που λαμβάνει.

Το Coursera έχει θέσει νέα standards στον τομέα αυτό κι έχει γίνει ένα από τα πιο έμπιστα portals διαδικτυακής εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής Coursera / πηγές εσόδων

Το Coursera είναι μια κερδοσκοπική επιχείρηση που συνεργάζεται με πολλά ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Δε δημιουργεί κανένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο και αντ’ αυτού δίνει πρόσβαση σε μαθήματα και διευκολύνει τους σπουδαστές.

Το Coursera συγκεντρώνει τα περισσότερα κέρδη του από τρεις τύπους μαθημάτων, τα οποία είναι τα μαθήματα signature, τα μαθήματα εξειδίκευσης και τα πτυχία πανεπιστημίων.  Άλλες πηγές εσόδων περιλαμβάνουν την πώληση πιστοποιητικών που φέρουν τη φίρμα του εκάστοτε πανεπιστημίου για το αντίστοιχο μάθημα που παρακολούθησε ο σπουδαστής. Ακόμα πηγή εσόδων αποτελεί η πρόσβαση σε καθηγητές για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, εταιρική έκδοση της εφαρμογής για εκπαίδευση και ανάπτυξη και διαφημίσεις.

Αυτό δείχνει τη δυναμική που μπορεί να έχει μια πλατφόρμα και με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να βγάλει χρήματα.

κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής

Παράγοντες και κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής

Το ακριβές κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και το βαθμό εξατομίκευσης που επιδιώκει κάθε επιχείρηση. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψιν, καθώς θα σας βοηθήσουν, να εκτιμήσετε το κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής.

Κοινό – στόχος e-learning εφαρμογής

Οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι σίγουροι για τους χρήστες που θέλουν να θέσουν ως την πελατειακή τους βάση. Μόνο τότε θα μπορέσουν να καταλήξουν στα μαθήματα που θέλουν να προσφέρουν, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τα οποία θέλουν να συνεργαστούν και στις χρεώσεις για τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, το κοινό – στόχος θα καθορίσει την στρατηγική online marketing που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν.

Ευκολία στη χρήση e-learning εφαρμογής

Ασχέτως από την πλατφόρμα, μια εφαρμογή διαδικτυακής εκπαίδευσης πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση και στην πλοήγηση. Θα πρέπει να περιέχει τις σωστές πληροφορίες για όλα τα μαθήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Η εφαρμογή θα πρέπει να έχει ευκολονόητο UI και UX για βελτιωμένη κατανόηση του περιεχομένου. Θα πρέπει επίσης να εστιάσετε σε θέματα όπως, χρόνος φόρτωσης, μέθοδοι πληρωμής κ.α.

Ποικιλία υπηρεσιών e-learning εφαρμογής

Οι εκπαιδευτικές εφαρμογές πρέπει να διαθέτουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες θα βοηθήσουν τόσο τους μαθητές όσο και την επιχείρηση. Οι υπηρεσίες πρόσθετης αξίας μπορούν να αποτελέσουν μια καλή πηγή εσόδων. Για παράδειγμα, το Coursera προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών πρόσθετης αξίας, που περιλαμβάνουν ειδικές διαλέξεις και βοήθεια από εξειδικευμένους δασκάλους.

Τέτοιου είδους υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα τους μαθητές που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Μπορείτε, επίσης, να εφαρμόσετε παρόμοιες ιδέες, όπως διαλέξεις για μαθητές διαφορετικών επιπέδων, ώστε να αυξήσετε την ποικιλία των υπηρεσιών και την πελατειακή σας βάση.

Με λίγα λόγια

Για να ορίσετε το κόστος δημιουργίας e-learning εφαρμογής, χρειάζεται πρώτα να έχετε αποφασίσει σε ποιον απευθύνεστε και τι θέλετε να προσφέρετε. Οι εκπαιδευτικές εφαρμογές έχουν έντονη ζήτηση αυτό το διάστημα, όποτε με μια πολύ καλή ιδέα κι έναν προσεκτικό σχεδιασμό, η επιτυχία είναι σίγουρη. Επικοινωνήστε με την ομάδα της AppGene για δημιουργία mobile app εκπαίδευσης που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το επιχειρηματικό όραμα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.