Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Πως επηρεάζει την επιχείρησή σας και την εμπειρία των πελατών σας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι η απάντηση, όταν σκέφτεστε σχετικά με τις κινήσεις στη στρατηγική του μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να έχει επίδραση στην εμπειρία των χρηστών με διαφορετικούς τρόπους. Ας ρίξουμε μία ματιά στις κυριότερες προοπτικές και πως μπορούν να βελτιωθούν.

Εμφάνιση

Επιλέγοντας τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας μπορεί να δημιουργήσει εντύπωση που θα κρατήσει καιρό σε χρήστες που θα την επισκεφθούν για πρώτη φορά. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας και οι τελευταίες τάσεις του σύγχρονου web design του θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη.

Θα πρέπει όταν θέλετε η ιστοσελίδα σας να έχει κάποιο συγκεκριμένο feature όπως για παράδειγμα το parallax scrolling, να λαμβάνετε υπόψιν εάν θα εξυπηρετεί τελικά το σκοπό της, εάν είναι responsive και αν έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο και φωτογραφίες ή ακόμα και βίντεο. Σε μία ιστοσελίδα είναι πολύ σημαντική η εμφάνιση.

Επαγγελματισμός

Ο επαγγελματισμός είναι κάτι που παρατηρούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας πριν ακόμα περιηγηθούν σε αυτή. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της επιχείρησής σας μπορεί να οργανωθεί σύμφωνα με τις αρχές που ακολουθεί η εταιρία. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να ανεβάζετε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες που ήδη έχετε συνεργαστεί και τα project στα οποία έχει πάρει μέρος η ομάδα σας στο παρελθόν.

Όταν οι χρήστες θα είναι ενήμεροι για την πελατοκεντρική προσέγγιση, θα είναι σε θέση να καταλάβουν καλύτερα και τι είδους υπηρεσίες προσφέρετε.

Απλότητα / Χρηστικότητα

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας πρέπει να περιλαμβάνει απλότητα και χρηστικότητα ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να βρίσκουν εύκολα την πληροφορία τους, αλλά και να βρίσκεται εκεί με τα λιγότερα κλικ και επίπεδα δομής. Ο μέσος επισκέπτης χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ιστοσελίδα σας. Οπότε ο σχεδιασμός ιστοσελίδας αποτελεί σημαντικό παράγοντα.

Χρόνος ανταπόκρισης φόρτωσης της σελίδας

Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο χρόνος που κάνει μία ιστοσελίδα να φορτώσει γιατί είναι ένας από τους λόγους που επηρεάζουν την κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Έτσι, για να μειώσετε το χρόνο που κάνει η ιστοσελίδα σας να φορτώσει, θα πρέπει να αφαιρέσετε auto-play multimedia και να πραγματοποιήσετε βελτιστοποίηση ιστοσελίδας seo και σε κάθε φωτογραφία που υπάρχει στη σελίδα σας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι προσωπικό ζήτημα για εμάς. Νιώστε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε με την ομάδα web development της AppGene, για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο

Share this article

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!