κατασκευή eshop 10 λόγοι που θα σας πείσουν

Ως ένας επιχειρηματίας με ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να πληροφορήσετε τους πελάτες σας γύρω από την επιχείρησή σας, να τους παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και να πραγματοποιήσετε πληρωμές διαδικτυακά. Με την μεγάλη εξάπλωση της online αγοράς παρουσιάζουμε παρακάτω κάποιους από τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε σήμερα κιόλας να αποφασίσετε τη δημιουργία eshop:

Με την κατασκευή eshop απευθύνεστε σε μία Παγκόσμια Αγορά

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται στον πλανήτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι Ανοικτό 24 ώρες

Μετά τη δημιουργία eshop οι καταναλωτές θα έχουν την ευκολία επί 24ώρου βάσεως να μπορούν να αγοράζουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και έτσι δε θα χάνετε πωλήσεις, αφού είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα, πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις ώρες λειτουργίες ενός φυσικού καταστημάτος.

Η κατασκευή eshop σας βοηθά να Διευρύνετε το Brand σας

Διαφοροποιήστε το εύρος των προϊόντων σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με άυλα αγαθά τα οποία μπορούν να πωληθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Οι καταναλωτές επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων το οποίο κάνει πιο εύκολο το να τους προσφέρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Με την κατασκευή eshop απολαμβάνετε υψηλό ποσοστό μετατροπής καταναλωτών σε πελάτες

Οι πιθανοί αγοραστές είναι πολύ πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά όταν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν άμεσα και τη στιγμή που το θέλουν με την επίσκεψη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, παρά όταν πρέπει να περιμένουν μέχρι να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα.

Με την κατασκευή eshop μπορείτε να πραγματοποιήσετε στρατηγικές Μάρκετινγκ μέσω Social Media & Μηχανών Αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης των μηχανών, όπως είναι η Google. Επίσης τα social media, όπως το Facebook και το Instagram, θα σας προσφέρουν μία πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να χτίσετε την εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές μέσω κριτικών και rating, όπως ακόμα και να τους κρατάτε ενήμερους με σχετικές αναρτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε το ενδιαφέρον των καταναλωτών σας με διαγωνισμούς και περιεχόμενο που θα μπορούν να κοινοποιήσουν, ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κινητικότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η κατασκευή eshop προσδίδει ευκολία με το online shopping

Αυτές τις μέρες οι καταναλωτές εκτιμούν την ευκολία του online shopping όλο και περισσότερο. Αντί να σπαταλούν ώρες αναζητώντας προϊόντα σε φυσικά καταστήματα, προτιμούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά ανάμεσα σε διαλείμματα της δουλειάς, πριν το σχολείο, καθώς περιμένουν στο αυτοκίνητό τους όταν έχει κίνηση στο δρόμο ή όταν οι καιρικές συνθήκες δε τους το επιτρέπουν να μετακινούνται.  Η παρουσία των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει κάνει πιο εύκολο για τους πάντες.

Η κατασκευή eshop μειώνει τα έξοδα της επιχείρησής σας

Χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ πιο φθηνό και εύκολο να πωληθούν προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μιας και οι ιδιοκτήτες μίας τέτοιας πλατφόρμας δε χρειάζεται να σκεφθούν τα υψηλά κόστη του ενοικίου ενός καταστήματος, τις ασφάλειες, τους λογαριασμούς και ενός μεγάλου αριθμού υπαλλήλων. Σε αντίθεση, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να πωλήσετε τα προϊόντα σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κατασκευή eshop μειώνει το Ρίσκο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας με λιγότερο ρίσκο μιας και χρειάζεται να απασχολείτε λιγότερο εργατικό δυναμικό, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής και τις ζημίες των προϊόντων που συμβαίνουν συχνά σε ένα φυσικό κατάστημα.

Με την κατασκευή eshop παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες

Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας προσφέροντας μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία, όπως είναι το να μπορούν να εντοπίζουν το που βρίσκεται η παραγγελία τους, να ειδοποιούνται για την παράδοση της αποστολής, αλλά και να τους προτείνονται προϊόντα βασισμένα στο ιστορικό παραγγελιών τους.

Επιρροή αγορών

Στις μέρες μας οι πιθανοί αγοραστές σερφάρουν στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να λάβουν αποφάσεις γύρω από το τι θέλουν να αγοράσουν και από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το να παρουσιάζετε τα προϊόντα σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα αυξήσει την πιθανότητα αγορών, αφού θα μπορείτε να δείξετε στους καταναλωτές το λόγο για τον οποίο τα προϊόντα σας είναι ιδανικά γι’ αυτούς.

Μέσω της κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχετε την ευκαιρία να είστε πλήρως ανταγωνιστικοί σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν αγκαλιάσει ακόμα τον κόσμο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές σταθερά αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται ενώ ταυτόχρονα διατηρούν ένα busy lifestyle.

Στην Appgene προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Share this article

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!