BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Κατασκευή eshop: 10 λόγοι που θα σας πείσουν

κατασκευή eshop

Αναρωτιέστε ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε σήμερα κιόλας να οδηγηθείτε στην κατασκευή eshop; Ως ένας επιχειρηματίας με ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να πληροφορήσετε τους πελάτες σας γύρω από την επιχείρησή σας. Μπορείτε να τους παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και να πραγματοποιήσετε πληρωμές διαδικτυακά. Με την μεγάλη εξάπλωση της online αγοράς η κατασκευή eshop είναι ένα απαραίτητο βήμα για κάθε επιχείρηση.

Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιους από τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε σήμερα κιόλας να αποφασίσετε τη κατασκευή eshop:

Με την κατασκευή eshop απευθύνεστε σε μία Παγκόσμια Αγορά

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το που βρίσκονται στον πλανήτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοικτό 24 ώρες

Μετά τη κατασκευή eshop οι καταναλωτές θα έχουν την ευκολία επί 24ώρου βάσεως να μπορούν να αγοράζουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν. Έτσι δε θα χάνετε πωλήσεις, αφού είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα. Πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις ώρες λειτουργίες ενός φυσικού καταστημάτος. Ειδικά σε περιόδους που οι καταναλωτές δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το φυσικό σας κατάστημα, όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί σε δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πλεονέκτημα.

Η κατασκευή eshop σας βοηθά να διευρύνετε το Brand σας

Διαφοροποιήστε το εύρος των προϊόντων σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με άυλα αγαθά τα οποία μπορούν να πωληθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Οι καταναλωτές επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων. Αυτό κάνει πιο εύκολο το να τους προσφέρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Με την κατασκευή eshop απολαμβάνετε υψηλό ποσοστό μετατροπής καταναλωτών σε πελάτες

Οι πιθανοί αγοραστές είναι πολύ πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά όταν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν άμεσα και τη στιγμή που το θέλουν με την επίσκεψη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, παρά όταν πρέπει να περιμένουν μέχρι να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα.

Με την κατασκευή eshop μπορείτε να πραγματοποιήσετε στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω Social Media & Μηχανών Αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης των μηχανών, όπως είναι η Google. Επίσης τα social media, όπως το Facebook και το Instagram, θα σας προσφέρουν μία πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να χτίσετε την εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω κριτικών και ratings. Παράλληλα μπορείτε και να τους κρατάτε ενήμερους με σχετικές αναρτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε το ενδιαφέρον των καταναλωτών σας με διαγωνισμούς, loyalty προγράμματα επιβράβευσης και περιεχόμενο που θα μπορούν να κοινοποιήσουν. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κινητικότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η κατασκευή eshop προσδίδει ευκολία με το online shopping

Αυτές τις μέρες οι καταναλωτές εκτιμούν την ευκολία του online shopping όλο και περισσότερο. Αντί να σπαταλούν ώρες αναζητώντας προϊόντα σε φυσικά καταστήματα, προτιμούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά. Ανάμεσα σε διαλείμματα της δουλειάς, πριν το σχολείο, καθώς περιμένουν στο αυτοκίνητό τους όταν έχει κίνηση στο δρόμο ή όταν οι καιρικές συνθήκες ή άλλοι παράγοντες δε τους το επιτρέπουν να μετακινούνται.  Η παρουσία των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει κάνει πιο εύκολο για τους πάντες.

Η κατασκευή eshop μειώνει τα έξοδα της επιχείρησής σας

Χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ πιο φθηνό και εύκολο να πωληθούν προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό συμβαίνει μιας και οι ιδιοκτήτες μίας τέτοιας πλατφόρμας δε χρειάζεται να σκεφθούν τα υψηλά κόστη ενός φυσικού καταστήματος. Και ποια είναι αυτά; Το κόστος ενοικίου ενός καταστήματος, τις ασφάλειες, τους λογαριασμούς και το κόστος ενός μεγάλου αριθμού υπαλλήλων. Σε αντίθεση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας δώσει τη δυνατότητα να πωλήσετε τα προϊόντα σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κατασκευή eshop μειώνει το Ρίσκο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας με λιγότερο ρίσκο. Χρειάζεται να απασχολείτε λιγότερο εργατικό δυναμικό, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής και τις ζημίες των προϊόντων που συμβαίνουν συχνά σε ένα φυσικό κατάστημα.

Με τη δημιουργία eshop παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες

Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας. Υπάρχει δυνατότητα να τους προσφέρετε μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία. Για παράδειγμα το να μπορούν να εντοπίζουν το που βρίσκεται η παραγγελία τους, να ειδοποιούνται για την παράδοση της αποστολής, αλλά και να τους προτείνονται προϊόντα βασισμένα στο ιστορικό παραγγελιών τους.

Επιρροή αγορών

Στις μέρες μας οι πιθανοί αγοραστές σερφάρουν στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Ακόμα έχουν την ίδια συμπεριφορά πριν λάβουν αποφάσεις γύρω από το τι θέλουν να αγοράσουν και από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το να παρουσιάζετε τα προϊόντα σας online θα αυξήσει την πιθανότητα αγορών. Θα μπορείτε να δείξετε στους καταναλωτές το λόγο για τον οποίο τα προϊόντα σας είναι ιδανικά γι’ αυτούς.

Συνοψίζοντας

Μέσω της κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχετε την ευκαιρία να είστε πλήρως ανταγωνιστικοί σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν αγκαλιάσει ακόμα τον κόσμο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Ζούμε σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές σταθερά αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται. Ταυτόχρονα διατηρούν ένα busy lifestyle.

Στην AppGene προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.