BLOG / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Κατασκευή eshop: λόγοι που θα σας πείσουν

κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop: Απαραίτητο βήμα για κάθε μικρή, μεσαία και μεγαλύτερη επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει το δικό της online ηλεκτρικό κατάστημα εδραιώνοντας την παρουσία της στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αναρωτιέστε ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε σήμερα κιόλας να οδηγηθείτε στην κατασκευή eshop; Ως ένας επιχειρηματίας με ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να πληροφορήσετε τους πελάτες σας γύρω από την επιχείρησή σας. Μπορείτε να τους παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και να πραγματοποιήσετε πληρωμές διαδικτυακά. Με την μεγάλη εξάπλωση της online αγοράς η κατασκευή eshop είναι ένα απαραίτητο βήμα για κάθε επιχείρηση.

Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιους από τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε σήμερα κιόλας να αποφασίσετε την κατασκευή eshop:

Με την κατασκευή eshop απευθύνεστε σε μία Παγκόσμια Αγορά

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το που βρίσκονται στον πλανήτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοικτό 24 ώρες

Μετά τη κατασκευή eshop οι καταναλωτές θα έχουν την ευκολία επί 24ώρου βάσεως να μπορούν να αγοράζουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν. Έτσι δε θα χάνετε πωλήσεις, αφού είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα. Πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις ώρες λειτουργίες ενός φυσικού καταστημάτος. Ειδικά σε περιόδους που οι καταναλωτές δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το φυσικό σας κατάστημα, όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί σε δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πλεονέκτημα.

Η κατασκευή eshop σας βοηθά να διευρύνετε το Brand σας

Διαφοροποιήστε το εύρος των προϊόντων σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με άυλα αγαθά τα οποία μπορούν να πωληθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Οι καταναλωτές επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων. Αυτό κάνει πιο εύκολο το να τους προσφέρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Με την κατασκευή eshop απολαμβάνετε υψηλό ποσοστό μετατροπής καταναλωτών σε πελάτες

Οι πιθανοί αγοραστές είναι πολύ πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά όταν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν άμεσα και τη στιγμή που το θέλουν με την επίσκεψη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, παρά όταν πρέπει να περιμένουν μέχρι να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα.

Με την κατασκευή eshop μπορείτε να πραγματοποιήσετε στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω Social Media & Μηχανών Αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης των μηχανών, όπως είναι η Google. Επίσης τα social media, όπως το Facebook και το Instagram, θα σας προσφέρουν μία πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να χτίσετε την εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω κριτικών και ratings. Παράλληλα μπορείτε και να τους κρατάτε ενήμερους με σχετικές αναρτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε το ενδιαφέρον των καταναλωτών σας με διαγωνισμούς, loyalty προγράμματα επιβράβευσης και περιεχόμενο που θα μπορούν να κοινοποιήσουν. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κινητικότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η κατασκευή eshop προσδίδει ευκολία με το online shopping

Αυτές τις μέρες οι καταναλωτές εκτιμούν την ευκολία του online shopping όλο και περισσότερο. Αντί να σπαταλούν ώρες αναζητώντας προϊόντα σε φυσικά καταστήματα, προτιμούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά. Ανάμεσα σε διαλείμματα της δουλειάς, πριν το σχολείο, καθώς περιμένουν στο αυτοκίνητό τους όταν έχει κίνηση στο δρόμο ή όταν οι καιρικές συνθήκες ή άλλοι παράγοντες δε τους το επιτρέπουν να μετακινούνται.  Η παρουσία των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει κάνει πιο εύκολο για τους πάντες.

Η κατασκευή eshop μειώνει τα έξοδα της επιχείρησής σας

Χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ πιο φθηνό και εύκολο να πωληθούν προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό συμβαίνει μιας και οι ιδιοκτήτες μίας τέτοιας πλατφόρμας δε χρειάζεται να σκεφθούν τα υψηλά κόστη ενός φυσικού καταστήματος. Και ποια είναι αυτά; Το κόστος ενοικίου ενός καταστήματος, τις ασφάλειες, τους λογαριασμούς και το κόστος ενός μεγάλου αριθμού υπαλλήλων. Σε αντίθεση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας δώσει τη δυνατότητα να πωλήσετε τα προϊόντα σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κατασκευή eshop μειώνει το επιχειρηματικό ρίσκο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας με λιγότερο ρίσκο. Χρειάζεται να απασχολείτε λιγότερο εργατικό δυναμικό, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής και τις ζημίες των προϊόντων που συμβαίνουν συχνά σε ένα φυσικό κατάστημα.

Με τη δημιουργία eshop παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες

Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας. Υπάρχει δυνατότητα να τους προσφέρετε μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία. Για παράδειγμα το να μπορούν να εντοπίζουν το που βρίσκεται η παραγγελία τους, να ειδοποιούνται για την παράδοση της αποστολής, αλλά και να τους προτείνονται προϊόντα βασισμένα στο ιστορικό παραγγελιών τους.

Επιρροή αγορών

Στις μέρες μας οι πιθανοί αγοραστές σερφάρουν στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Ακόμα έχουν την ίδια συμπεριφορά πριν λάβουν αποφάσεις γύρω από το τι θέλουν να αγοράσουν και από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το να παρουσιάζετε τα προϊόντα σας online θα αυξήσει την πιθανότητα αγορών. Θα μπορείτε να δείξετε στους καταναλωτές το λόγο για τον οποίο τα προϊόντα σας είναι ιδανικά γι’ αυτούς.

κατασκευή eshop

Μη ξεχνάτε επιπλέον αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την κατασκευή eshop:

Ακόμα, πριν αποφασίσετε αν η κατασκευή ενός eshop είναι το κατάλληλο βήμα για την επιχείρησή σας, έχετε κατά νου και τα παρακάτω εξίσου σημαντικά σημεία, τα οποία θα σας πείσουν ακόμα περισσότερο:

Προώθηση των Bestsellers προιόντων σας

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατασκευή eshop, είναι η ανάδειξη και προώθηση των δημοφιλέστερων προιόντων της επιχείρησής σας. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να δείξετε με μεγαλύτερη ευκολία τα προιόντα που έχουν αγαπήσει άλλοι καταναλωτές, ώστε να παροτρύνετε την αγορά τους σε άλλους ενδιαφερόμενους πελάτες. Μέσω της παρουσίασης προιόντων eshop η προβολή και προώθηση συγκεκριμένων προιόντων γίνεται εργαλείο του μάρκετινγκ. Μη ξεχνάτε πως όλοι μας προτιμούμε την αγορά προιόντων που άλλοι χρήστες έχουν δοκιμάσει πριν από εμάς και έχουν τεσταριστεί. Επιπλέον μπορείτε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες των προϊόντων και λεπτομερείς περιγραφές, ώστε να επηρεάσετε τις επιλογές τους και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη.

Εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη στην κατασκευή eshop

Σε κάθε custom κατασκευή eshop, η εξατομίκευση αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Όταν ο χρήστης νιώθει πως επισκέπτεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι ‘κομμένο και ραμμένο’ πάνω του, τότε ταυτίζεται με αυτό κάνοντας τη διαδικτιακή επίσκεψη στο eshop σας μία πραγματική εμπειρία αγορών. Οι προσωποποιημένες landing pages για διαφορετικά groups του κοινού – στόχου σας οδηγεί στην αύξηση κερδών στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κάτι που κάθε online εταιρία θα πρέπει να στοχεύει προκειμένου να μετατρέψει το επιχειρηματικό όραμα που έχει σε πραγματικό σενάριο. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα προσαρμογής των προτάσεων προϊόντων για κάθε επισκέπτη με βάση τα προϊόντα που ήδη έχει κοιτάξει, ή με βάση του τι νομίζετε ότι θα του αρέσει ή στηριζόμενοι σε πιο παλιές αγορές του, δίνει πάντα έξτρα ώθηση για ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών.

Kαλύτερη παρουσίαση των προιόντων στην κατασκευή eshop με ερωτήσεις και απαντήσεις

Σε κάθε κατασκευή eshop κάθε σελίδα προϊόντος μπορεί να περιέχει ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα σας. Έτσι επιτυγχάνεται βελτίωση της εμπειρίας χρήστηα αφού νιώθουν την ασφάλεια πως μπορούν να αναρτούν ερωτήσεις απευθείας στη σελίδα προιόντος αλλά και να βρίσκουν απαντήσεις που έχετε δώσει σε άλλους καταναλωτές. Αποτέλεσμα της καλύτερης πληροφόρησης των πελατών σας θα είναι και η μείωση των επιστροφών προιόντων στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι πελάτες δεν έρχονται αντιμέτωποι με εκπλήξεις κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop, το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων και της λιανικής

Το μέλλον του λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα αποτελεί το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η κατασκευή eshop είναι αναγκαία για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιβιώσει στους δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες περισσότεροι από το 60% των καταναλωτών προτιμούν την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών για τα προιόντα που αγοράζουν. Η συνήθεια της online αγοράς υιοθετείται ολοένα και περισσότερο και στη χώρα μας. Είτε είστε μία νέα επιχείρηση είτε μικρή επιχείρηση σε μέγεθος, η κατασκευή eshop είναι μονόδρομος. Όσο πιο γρήγορα αποφασίσετε να δημιουργήσετε το δικό σας eshop τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να σταθείτε απέναντι από τον ανταγωνισμό.

Εξελίξτε τεχνολογικά την επιχείρησή σας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και Chatbot στην κατασκευή eshop

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και μαζί και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και των chatbot χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο σε κάθε κατασκευή eshop. Τα chatbot βοηθούν τους καταναλωτές να βρίσκουν απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν και τους παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα. Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες και δεν έχετε τους πόρους να εξυπηρετήσετε τους πελάτες 24ώρες το 24ωρο, τότε η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται για να σας λύσει τα χέρια. Επωφεληθείτε τη δυνατότητα διαχείρισης των αποθεμάτων, των παραγγελιών και άλλων διαδικασιών για εξοικονόμηση χρόνου και βελτίωση εμπειρίας χρήστη.

Μεγέθυνση επιχείρησης με οργανικές αναζητήσεις

Με την φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης κατασκευή eshop, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και το ποσοστό μετατροπής. Ένα χρήσιμο εργαλείο είναι η δημιουργία περιεχομένου με ένα ecommerce blog. Με το blog μπορείτε να επιλέξετε από τη δημιουργία βίντεο, μέχρι τη συγγραφή σχετικών άρθρων που θα σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερη παρουσία στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ιδιαίτερα στο Google. Έτσι θα οδηγηθείτε οργανικά να αυξήσετε τις πνωλήσεις χωρίς να ξοδέψετε έξτρα διαφημιστικό budget. Με ένα SEO Optimized ηλεκτρονικό κατάστημα θα δεχθείτε επισκεψιμότητα οργανικά μέσω των ενεργειών SEO.

Ένα φυσικό κατάστημα εξαρτάται αρκετά από την τοποθεσία που βρίσκεται για να αυξήσει την επισκεψιμότητα των καταναλωτών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αγορά.

Κατασκευή eshop δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή Eshop;

Ο χρόνος που χρειάζεται για την κατασκευή Eshop εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του project. Κάποιοι από τους παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το χρονικό περιθώριο που χρειάζεται η δημιουργία Eshop είναι οι εξής:

 • Ο τρόπος εισαγωγής προϊόντων Eshop,
 • Η ύπαρξη συστήματος ERP και η σύνδεση ERP Eshop,
 • Το μέγεθος του προιοντικού καταλόγου,
 • Το αν αφορά και δημιουργία πλατφόρμας B2B για εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής
 • Η σύνδεση με τις τράπεζες
 • Αν υπάρχει έτοιμο το υλικό από τον πελάτη
 • Πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται ο πελάτης στα ζητούμενα

Η ομάδα μας αφού αξιολογήσει το εκάστοτε project με βάση τις ιδιαιτερότητες του, θα σας ενημερώσει για το χρόνο που απαιτείται μέχρι το Eshop σας να είναι διαθέσιμο προς το κοινό. Έπειτα διαμορφώνεται ένα χρονοδιάγραμμα με τις ενέργειες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι να φτάσουμε στην ολοκλήρωση του έργου. Θα πρέπει το χρονοδιάγραμμα αυτό να ακολουθηθεί όσο το δυνατόν πιο πιστά ώστε να είναι διαθέσιμο το Eshop σας στο χρόνο που αρχικά έχουμε υπολογίσει. Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η δική σας συμμετοχή, καθώς καθυστερήσεις από πλευράς αποφάσεων, υλικού, απαντήσεων κ.ο.κ. επιφέρουν συνολικές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της κατασκευής Eshop.

Πώς θα δημιουργήσω ένα επιτυχημένο Eshop που αποδίδει;

O βασικός στόχος σε μία κατασκευή Eshop είναι να παρουσιάζεται όσο πιο καθαρά και ελκυστικά γίνεται το προϊόν σας.

Ένα επιτυχημένο Eshop που αποδίδει, είναι σωστά οργανωμένο με κατηγορίες και υποκατηγορίες. Υποστηρίζει φίλτρα αναζήτησης προϊόντων για μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα πολύ σημαντικό για την απόδοση του Eshop σας είναι το να είναι εξαιρετικά γρήγορο και να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους καταναλωτές του. Η ταχύτητα φόρτωσης είναι καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει το ποσοστό μετατροπής.

Επιπλέον, η ασφάλεια των συναλλαγών και η παροχή βοήθειας προσθέτουν αξιοπιστία στην online επιχείρησή σας και ενδυναμώνουν τη σχέση σας με τους καταναλωτές. Εξίσου σημαντικό είναι και το να υπάρχει όσο μεγαλύτερη διαφάνεια γίνεται και ο χρήστης να έχει άμεση πρόσβαση στους τρόπους πληρωμής, τρόπους αποστολής, πολιτική επιστροφών, αλλά και τους όρους χρήσης του shop.

Σε συνεργασία με το νομικό μας σύμβουλο, σας παρέχουμε υπηρεσίες για τη συγγραφή νομικών κειμένων ιστοσελίδας, συγγραφή νομικών κειμένων eshop και συγγραφή νομικών κειμένων εφαρμογών, παρέχοντας πλήρη νομική κάλυψη online.

Συνοπτικά για ένα επιτυχημένο Eshop χρειάζονται τα παρακάτω:

 • Έρευνα ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο: θα πρέπει να γνωρίζετε τους ανταγωνιστές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και πως να ξεχωρίσετε από αυτούς.
 • Σχεδιασμός eshop: μίνιμαλ σχεδιασμός eshop με εντυπωσιακά στοιχεία που αντικατροπτίζουν την ταυτότητα του brand.
 • Responsive σχεδιασμός eshop: κατασκευή eshop φιλικού ως προς τις κινητές συσκευές που θα παρέχει τη μέγιστη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές.
 • Εμπειρία χρήστη eshop: θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα εύχρηστο eshop.
 • Λειτουργικό eshop: το eshop σας θα πρέπει να είναι λειτουργικό για τους καταναλωτές και να αλληλεπιδρά μαζί τους με ποικίλους τρόπους.
 • Αναζήτηση προιόντων eshop: μέσα από ειδικά εξατομικευμένα φίλτρα eshop θα πρέπει οι χρήστες να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα προιόντα που τους ενδιαφέρουν.
 • Ασφάλεια eshop: ένα επιτυχημένο eshop θα πρέπει πρώτα να εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους χρήστες.
 • Copywriting eshop: δημιουργία κειμένων eshop με αυθεντικό περιεχόμενο και πλούσιες πληροφορίες.
 • Ανανέωση περιεχομένου eshop: θα πρέπει να φροντίζετε ώστε το περιεχόμενο που φιλοξενείται στο eshop να ανανεώνεται τακτικά. Μία καλή λύση είναι η δημιουργία blog eshop.
 • Οργανική κατάταξη Google: η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO θα σας βοηθήσει να πετύχετε υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, μετατρέποντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε ένα επιτυχημένο eshop.
 • Νομικά κείμενα eshop: θα πρέπει ένα επιτυχημένο eshop να είναι συμμορφωμένο ως προς το GDPR και να ενημερώνει τους επισκέπτες για το νομικό πλαίσιο που τους αφορά.
 • Προώθηση social media: για την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι υποδομές για την προώθηση eshop στα social media.
 • Newsletter eshop: είναι σημαντικό μέσα από το eshop σας να δημιουργήσετε μία βάση πιστών πελατών και να δημιουργείτε newsletter προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους ενημερώνετε για τρέχουσες προσφορές και τα νέα της επιχείρησής σας.
 • Digital marketing eshop: η εταιρία digital marketing θα πρέπει να σχεδιάζει και να υλοποιεί στοχευμένες καμπάνιες προώθησης digital marketing.
 • Στατιστικά eshop: μέσα από ειδικά εργαλεία θα πρέπει να παρακολουθείτε τα στατιστικά του eshop και να ανανεώνετε τη στρατηγική σας βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών με βάση το ιστορικό αγορών τους.

Γιατί να φτιάξω Eshop – Μερικά πλεονεκτήματα για την κατασκευή eshop

 • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
 • Ισχυρή παρουσία στο Διαδίκτυο.
 • Συνεχής λειτουργία Eshop 24/7.
 • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και ευκολία αγορών.
 • Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
 • Με την κατασκευή Eshop απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό.
 • Τα προϊόντα σας έχουν Πανελλαδική – Παγκόσμια εμβέλεια.
 • Προσφορά εκπτώσεων και προωθητικών ενεργειών στους πελάτες.
 • Πλήρης έλεγχος του ηλεκτρονικού καταστήματος.
 • Ενδυνάμωση πελατειακών σχέσεων.
 • Με την κατασκευή Eshop επιτυγχάνετε ενδυνάμωση του brand σας.
 • Νέες πηγές εσόδων για την επιχείρησή σας.
 • Καλύτερη προσβασιμότητα για τους επισκέπτες.

Πόσα προϊόντα μπορεί να έχει ένα eshop;

Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά την ποσότητα των προϊόντων ενός shop. Μπορείτε να διαθέσετε όσα προϊόντα επιθυμείτε να είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές. Γενικά όσα περισσότερα προϊόντα έχετε, τόσο το καλύτερο.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το μέγεθος ενός προιοντικού καταλόγου επηρεάζει τον τρόπο εισαγωγής των προϊόντων, καθώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανέβουν τα προϊόντα σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πώς βγάζω φωτογραφίες για eshop;

Η φωτογράφιση προϊόντων για eshop είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στην online πώληση. Μέσα από μία φωτογραφία, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να σχηματίσουν μία καλύτερη εικόνα για το προϊόν που διατίθεται προς πώληση. Μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι υπόλοιπες αισθήσεις αδυνατούν να ελέγξουν την ποιότητα ενός προϊόντος. Για αυτό και το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βγάλετε φωτογραφίες για Eshop είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της επιχείρησης σας.

Σε συνδυασμό με μία αυθεντική περιγραφή του προϊόντος, οι φωτογραφίες για Eshop καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό την τελική απόφαση για αγορά.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν ‘Πώς βγάζω φωτογραφίες για Eshop’ θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω. Μινιμαλισμός και απλότητα είναι το κλειδί καθώς στις φωτογραφίες το προϊόν σας πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής. Δε χρειάζεται να φορτώσετε με πολλά οπτικά εφέ. Το background θα πρέπει να είναι λευκό, γκρι ή σε κάποια άλλη ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Επιπλέον θα πρέπει να φωτίσετε το περιβάλλον για αποφυγή σκιάσεων χωρίς υπερβολική επεξεργασία των εικόνων. Θυμηθείτε πως το προϊόν πρέπει να φαίνεται ακριβώς όπως είναι και στην πραγματικότητα. Επενδύστε σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και επαγγελματικές υπηρεσίες, φροντίστε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, επιλέξτε μοναδικές και πρωτότυπες λήψεις.

Τέλος αν προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο θα έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Εάν πιστεύετε ότι είναι κοστοβόρο, τότε σκέφτεστε λανθασμένα. Μία κακή φωτογραφία μπορεί να σας στοιχίσει σε πωλήσεις και κακή εμπειρία χρήστη, οπότε μακροπρόθεσμα ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Πώς γράφω περιγραφές προϊόντων eshop;

Όταν δημιουργείτε πρωτότυπο περιεχόμενο με υψηλή ποιότητα, βελτιώνετε αυτόματα την εμπειρία χρήστη προσθέτοντας αξία σε κάθε επίσκεψη τους στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η περιγραφή προϊόντων eshop όταν συνδυάζεται με τις υπηρεσίες SEO βοηθούν το Eshop σας να βρεθεί υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα google. Οι μηχανές αναζήτησης και η Google κατατάσσουν υψηλότερα το πρωτότυπο και αυθεντικό περιεχόμενο.

Για να γράψετε μοναδικές και πρωτότυπες περιγραφές στα προϊόντα του Eshop σας, αρκεί να παράγετε σχετικό περιεχόμενο που θα περιγράφει το προϊόν και θα απαντά σε όλα τα βασικά ερωτήματα που θα έχει ο χρήστης που το αναζητά. Μερικά από αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, η τιμή προϊόντος, φυσικά χαρακτηριστικά όπως διαστάσεις, υλικό κατασκευής και τέλος κάποιες οδηγίες χρήσης και σημαντικές λεπτομέρειες.

Και μην ξεχνάτε: Αν έχετε αντιγράψει το περιεχόμενο σας από άλλες πηγές ή μοιάζει αρκετά με άλλες περιγραφές προϊόντων, αυτό θα βλάψει και την κατάταξη σας αλλά και την εμπειρία του χρήστη.

Πώς γίνεται η εισαγωγή προιόντων σε eshop;

Εάν έχετε αποφασίσει την κατασκευή eshop και αναρωτιέστε ποιοί είναι οι τρόποι εισαγωγής προιόντων σε eshop, τότε η ομάδα μας θα σας λύσει κάθε απορία. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μέγεθος του καταλόγου σας, τη γλώσσα ή τις γλώσσες που υποστηρίζει το eshop σας, θα σας προτείνουμε και διαφορετικό τρόπο. Ο πρώτος τρόπος είναι να περαστούν τα προιόντα σας χειροκίνητα από κάποιον υπεύθυνο ώστε να γίνει σωστά η εισαγωγή, να περαστούν από κάποιο αρχείο που έχετε δημιουργήσει. Ακόμα, για πιο πολύπλοκους καταλόγους η ομάδα μας προτείνει την ανάπτυξη custom μηχανισμού αυτόματης εισαγωγής του προιοντικού καταλόγου, ώστε να ανανεώνεται εύκολα και χωρίς λάθη.

Υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση eshop με ERP σύστημα σε μία κατασκευή eshop;

Το σύστημα ERP σε μία κατασκευή eshop και εν τέλει η σύνδεση του eshop με ERP, είναι η καλύτερη λύση για την ομαλή λειτουργία όλων των διαδικασιών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρία μας παρέχει τη δυνατότητα για ανάπτυξη custom γέφυρας eshop ERP. Έτσι καθιστά εφικτές πολλαπλές λειτουργίες που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας. Η σωστή ενημέρωση των αποθεμάτων, η καταχώρηση προϊόντων στο eshop, η ενημέρωση τιμών και η διαχείριση παραγγελιών είναι μερικές από αυτές τις λειτουργίες.

Είναι εφικτή η κατασκευή eshop Χονδρικής B2B;

Εάν οι πελάτες της επιχείρησής σας ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε θα πρέπει να τους προσφέρετε μία εξατομικευμένη εμπειρία αγορών. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να εξασφαλίζει τα μοναδικά προνόμια των πιστών πελατών τόσο στη λιανική πώληση όσο και στη χονδρική. Η κατασκευή eshop χονδρικής είναι εφικτή φυσικά, είτε σε μία ξεχωριστή πλατφόρμα είτε είναι μέρος του κεντρικού eshop της επιχείρησής σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χονδρικής, με αποκλειστικές τιμές και προσφορές. Ανάλογα με τον τύπο πελατών μπορεί να γίνεται εφαρμογή ειδικής τιμολόγισης σε επίπεδα, λιανικής και χονδρικής. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη ειδικής λειτουργίας ταυτοποίησης πελατών B2B, πιστοποιώντς το ΑΦΜ στο παγκόσμιο σύστημα VIES σε πραγματικό χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε σε σχετικό μας project.

Κατασκευή eshop template ή custom κατασκευή eshop; Τι είναι καλύτερο;

Η καλύτερη επιλογή σε αυτό το ερώτημα είναι σίγουρα η custom κατασκευή eshop. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία πιο κοστοβόρα διαδικασία, θα σας βοηθήσει στη μελλοντική εξοικονόμηση χρημάτων. Βέβαια, αν το κόστος είναι το μοναδικό κριτήριο που σας ενδιαφέρει, καλύτερα είναι να περιμένετε μέχρι να έχετε συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να πραγματοποιήσετε μία κατασκευή eshop υψηλών προδιαγραφών, αντάξια με την εικόνα της επιχείρησής σας. Βρείτε την καλύτερη εταιρία κατασκευής eshop που θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα με βάση τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επηρεάζει η κατασκευή shop και οι online αγορές, τις πωλήσεις στο φυσικό κατάστημα; Θα μειωθούν;

Η Κατασκευή eshop οποιασδήποτε επιχείρησης λειτουργεί σαν ένα επιπλέον μέσο πώλησης και προώθησης των προϊόντων σας. Εάν συνδυάζεται με την ύπαρξη ενός φυσικού καταστήματος μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει, και όχι ανταγωνιστικό. Η κατασκευή eshop αυξάνει τα κέρδη της επιχείρησης σας τόσο online όσο και στο φυσικό σας κατάστημα. Μέσω αυτής βοηθάτε τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση πιο εύκολα στα προϊόντα σας προσφέροντας τους ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών.

Γιατί να επιλέξετε την AppGene για την κατασκευή eshop;

Κάθε επιχείρηση είναι για εμάς μοναδική. Κάθε μας project αναπτύσσεται από το μηδέν βασισμένο στις ανάγκες της κάθε επιχειρήρησης, προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου δημιουργία custom Web & Mobile εφαρμογών, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και υπηρεσίες digital marketing. Η εμπειρία των πελατών μας είναι για εμάς το Α και το Ω για μία επιτυχημένη πορεία.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα των custom εφαρμογών και του διαδικτύου. Από το 2006 αρχίσαμε να επενδύουμε στην κατασκευή eshop, μια επόχη που λίγοι έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μέσα από την 20ετή εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος μας η κάλυψη κάθε ανάγκης των επιχειρήσεων στο ψηφιακό κόσμο.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή eshop;

Το κόστος για την κατασκευή eshop διαφοροποιείται κατά περίπτωση.
Όμως τι διαφοροποιεί τη μία τιμή από την άλλη; Ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και για πόσο θα κρατήσει; Τι εμπειρία θα λάβει η επιχείρησή σας στη διαδικασία κατασκευής και ποια θα είναι η τελική εμπειρία των πελατών σας;!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το τελικό κόστος για την κατασκευή eshop. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής:

 • Το αν θα γίνει χρήση κάποιου template ή custom σχεδιασμός και development με βάση ακριβώς τις ανάγκες σας.
 • Το μέγεθος του προϊοντικού σας καταλόγου.
 • Το αν επιθυμείτε την ανάπτυξη custom διαχειριστικού συστήματος.
 • Το αν θα υπάρχει μία γλώσσα ή επιπλέον.
 • Το αν τα προϊόντα σας θα περαστούν χειροκίνητα ή αν θα δημιουργηθεί κάποια δυναμική γεφυροποίηση για την εισαγωγή τους.
 • Το αν υπάρχει σύστημα ERP με το οποίο θα πρέπει να δημιουργηθεί ειδική γέφυρα.
 • Το αν θα επιλέξετε μαζί με την κατασκευή eshop και την έρευνα και στρατηγική SEO για τη βελτιστοποίηση του eshop σας προς τις μηχανές αναζήτησης.
 • Το αν επιθυμείτε να υποστηρίζει πώληση χονδρικής B2B.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που διαμορφώνουν την εικόνα για το πόσο κοστίζει η κατασκευή eshop. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και οποιαδήποτε προσπάθεια μαζικής προσφοράς και κατηγοριοποίησης δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Πως γίνεται καταχώρηση προϊοντων σε eshop;

H καταχώρηση προϊοντων σε eshop είναι μία από τις βασικές ενέργειες για την κατασκευή eshop.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να περαστούν τα προϊόντα σας και οι πιο δημοφιλείς είναι οι εξής:

 • Χειροκίνητη καταχώρηση προϊόντων στο eshop
 • Δημιουργία δυναμικής γέφυρας καταχώρησης προϊόντων στο eshop
 • Καταχώρηση προιόντων eshop μέσω συστήματος ERP

Η χειροκίνητη καταχώρηση προϊόντων στο eshop αποτελεί λύση μόνο για επιχειρήσεις με μικρό προϊοντικό κατάλογο, καθώς απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εργατοώρες, ώστε να περαστούν ένα ένα τα προιόντα και οι πληροφορίες τους στο eshop σας.

Η δημιουργία δυναμικής γέφυρας καταχώρησης προϊόντων στο eshop, αποτελεί μία καλή λύση για μεγαλύτερους προιοντικούς καταλόγους. Ουσιαστικά τα προιόντα της επιχείρησής σας θα πρέπει να περαστούν σε ένα αρχείο excel για παράδειγμα και στη συνέχεια να διαμορφωθεί ειδική γεφυροποίηση ώστε να περαστούν μαζικά και αυτόματα στο eshop σας.

Τέλος η καταχώρηση προιόντων eshop μέσω συστήματος ERP, αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που ανανεώνουν τον προιοντικό τους κατάλογο και επιθυμούν να έχουν απόλυτο έλεγχο. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη σύστημα ERP τότε η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη γέφυρας ERP Eshop ώστε να ολοκληρωθεί η καταχώρηση των προιόντων σας στο eshop.

Χρησιμοποιώ σύστημα ERP. Μπορεί να συνδεθεί το ERP με το eshop;

Το σύστημα ERP σας μπορεί να συνδεθεί με το eshop σας, αρκεί να δημιουργηθεί η κατάλληλη γέφυρα βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με τη σύνδεση ERP eshop, επιτυγχάνεται επιτυχής συγχρονισμός προϊόντων eshop και φυσικού καταστήματος, συγχρονισμός των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός κατηγοριών eshop, καταχώρηση νέων παραγγελιών, δυνατότητα μαζικών εκπτώσεων, αλλά και υποστήριξη Β2Β λειτουργίας στην κατασκευή eshop B2B.

Γίνεται το eshop μου να υποστηρίξει πώληση χονδρικής;

Φυσικά, το eshop σας μπορεί να υποστηρίζει πώληση χονδρικής. Η κατασκευή eshop B2B αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής, με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα, απαραίτητη για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες χονδρικής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο σας. Η ομάδα της AppGene σας προσφέρει την κατάλληλη λύση για την κατασκευή eshop B2B βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η διαχείριση και η εγγραφή πελατών χονδρικής στην κατασκευή eshop B2B γίνεται με ευκολία με τη χρήση dedicated ειδικής φόρμας, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους μέσω της διασύνδεσης με το taxisnet και το παγκόσμιο σύστημα VIES. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα κατηγοριοποίησης των πελατών σε διάφορα επίπεδα όπως χονδρική – υπερχονδρική καθώς και δυνατότητα εμφάνισης τιμών, είτε ολόκληρου του καταλόγου είτε μεμονομένων προιόντων, μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Επίσης είναι εφικτή η εφαρμογή διαφορετικής τιμολογιακής πολιτικής ανά κατηγορία πελάτη ή προιόντος.

Θα είναι το eshop μου φιλικό προς τις φορητές συσκευές;

Σε κάθε κατασκευή eshop θα πρέπει και η desktop έκδοση αλλά και η έκδοση για κινητές συσκευές να λειτουργούν εξίσου καλά, προσφέροντας τη μέγιστη εμπειρία στο χρήστη και πελάτη. Η ομάδα μας εξασφαλίζει ώστε παράλληλα με τη desktop έκδοση να γίνονται οι κατάλληλες παραμετροποιήσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση για τις φορητές συσκευές όλων των τύπων, αφού το eshop που θα δημιουργήσουμε θα κάνει το σωστό adaptation στην οθόνη των κινητών και των tablet.

Ταχύτητα φόρτωσης eshop: Πώς μπορώ να ελέγξω αν το eshop μου είναι αρκετά γρήγορο;

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε εάν το eshop σας είναι γρήγορο, όπως το Google Page Speed. Εκεί μπορείτε να εισάγετε το url του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και να αφήσετε το Google να αναλύσει την επίδοσή σας.

Η ταχύτητα φόρτωσης eshop επηρεάζει το ποσοστό μετατροπών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εάν το eshop σας είναι αργό, το πιθανότερο είναι οι επισκέπτες να μην περιμένουν μέχρι να φορτώσει ολόκληρο και απλά να το εγκαταλείψουν. Οι πιθανότητες να δεχθείτε παραγγελίες μειώνονται, όπως και το conversion rate.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι το κλειδί, αφού περιλαμβάνει ενέργειες που επηρεάζουν άμεσα την ταχύτητά σας. Η βελτιστοποίηση του κώδικα, η συμπίεση φωτογραφιών, η ύπαρξη φιλικών Links για τις μηχανές αναζήτησης, η αποφυγή bad requests, ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδας και η mobile έκδοση ιστοσελίδας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε.

Ένας ακόμα παράγοντας είναι η φιλοξενία eshop (hosting). Στην AppGene διαθέτουμε ιδιόκτητους dedicated servers υψηλών ταχυτήτων και επιδόσεων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε σε κάθε δημιουργία eshop όλους τους απαραίτητους πόρους που μπορεί να χρειαστεί το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην AppGene μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλα τα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να εξασφαλίσετε την πιο γρήγορα ταχύτητα φόρτωσης eshop για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας online.

Πώς θα αρχίσω να προσελκύω αγοραστές στο eshop;

Μετά την κατασκευή eshop, αφού ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδιασίες αρχίζει ουσιαστικά το ταξίδι στο live περιβάλλον. Εκεί καλείστε να πραγματοποιήσετε πολλαπλές ενέργειες όπου θα εξασφαλίσουν το να γίνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αγαπητό στους καταναλωτές, κάνοντάς τους να το προτιμούν για την πραγματοποίηση των αγορών τους.

Ένας τρόπος για να προσελκύσετε νέους αγοράστές είναι φυσικά μέσα από τις υπηρεσίες digital marketing. Το digital marketing ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες και τις στρατηγικές για την προώθηση των προιόντων του eshop σας σε υποψήφιους καταναλωτές. Μερικοί τρόποι για προσελκύσετε νέους πελάτες είναι μέσα από προώθηση social media και διαφήμιση, προώθηση μέσω google ads, content marketing, email marketing και αποστολή newsletter, search engine marketing κοκ.

Επιπλέον, ένας πολύ σημαντικός τρόπος για να προσελκύσετε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες είναι μέσω των οργανικών αναζητήσεων των μηχανών αναζήτησης. Εδώ γίνεται λόγος φυσικά για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO Optimization. H βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO είναι η διαδικασία που βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να συνδεθούν με την επιχείρησή σας online. Μέσα από σύγχρονες υπηρεσίες SEO επιτυγχάνεται αύξηση επισκεψιμότητας και η καλύτερη κατάταξη σας για τις λέξεις- κλειδιά που θα οδηγήσουν τους χρήστες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και το καλύτερο; Μελλοντικά εξασφαλίζεται καλύτερο performance των διαφημίσεων αλλά και μείωση της διαφημιστικής δαπάνης!

Επιτυχημένη κατασκευή eshop: Ελέγχεται η επιτυχία ενός eshop;

Η επιτυχία ενός eshop είναι υποκειμενική της περισσότερες φορές. Για εμάς, ένα επιτυχημένο eshop είναι αυτό που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας, δείχνοντας έμπρακτα την προτίμησή τους πραγματοποιώντας τις ηλεκτρονικές τους αγορές.

Η επιτυχία ενός eshop επηρεάζεται λοιπόν από τις πωλήσεις αλλά και τα κέρδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την εμπειρία χρήστη που προσφέρει και φυσικά αν το τελικό αποτέλεσμα εκπροσωπεί αξιόλογα την εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδικτυακό κόσμο.

Μπορεί να γίνει σύνδεση eshop με Skroutz & BestPrice και άλλα marketplaces;

Κάθε κατασκευή eshop φροντίζουμε ώστε να έχει τις κατάλληλες υποδομές για να είναι εφικτή η διασύνδεση με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών. Έτσι η σύνδεση eshop με Skroutz & BestPrice καθώς και με άλλα marketplaces είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για πολλές επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τη σύνδεση συνήθως χρειάζεται ένα xml αρχείο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Συνοψίζοντας

Μέσω της κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχετε την ευκαιρία να είστε πλήρως ανταγωνιστικοί σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν αγκαλιάσει ακόμα τον κόσμο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα. Ζούμε σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές σταθερά αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται. Και η περίοδος που διανύουμε συνεχώς το αποδυκνείει. Ταυτόχρονα διατηρούν ένα busy lifestyle.

Στην AppGene προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας μετατρέποντας το επιχειρηματικό σας όραμα σε πραγματικότητα.

Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Αν έχετε μία υπέροχη ιδέα, δώστε μας λίγο χρόνο να την ερευνήσουμε προσεκτικά, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.